Cirese de Mai-Iunie 2006 (11)
Raspunsuri - Pagina 4
iulyp spune:
uitai sa va zic ca intru in gasca celor cu diversificarea mai tarzie, iar maine avem sanse sa facem vaccinul de 2 luni, la cele 3.5 luni pe care le avem acu
daryana spune:
Ralucuta, ne pare rau ptr Celestin... eu am avut o data otita si imi venea sa omor pe cineva de durere, dar un puiutz asa de mic... iti dorim sa se insanatoseasca repede... Cat de frig sau vant era cand l-ai scos? nu cumva a luat otita de la alt copil?... m-ai speriat un pic ca noi uram caciulita chiar si dupa baie...
Lya, daca nu-ti zice pediatra sa-i dai calciu eu zic sa nu chinui copilul degeaba ca si dc ii prea mult, strica... noi luam 10 ml de Ca pe zi...
Diana R, incearca sa o pui pe Timeea (apropo ce nume frumooos) la celalalt san cand vezi ca mai incetineste cu suptul, poate ca oboseste si din celalat ii vine mai usor, cand incetineste si din asta o muti iar si tot asa... poate suge mai mult...
Pozici David
cypocs spune:
Luana, pupam Hora dulce , dulce .Am vazut si noi pozicile cu ea .Sa RALUCUTZA, sanatate rapida lui Celestin .Io nu cred ca are legatura cu caciulitza mey.
Vreau si io idei de adormit copilulVrea doar in brate si ma rupe.Diana, de ce ati renuntat la gradinitza?Sa nu aduca Vlad virusi acasa?Lasa ca o sa pape fetitza papa acusi si o sa recupereze.
ALIA si bb Maya
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alia_savin/album?.dir=/7a8fre2
dolcebaby spune:
ALIA si eu vreau idei pt adormit copilul ca nici eu nu mai pot, a mea are 9 kg si dak va spun ca juma' de noapte stau cu ea pe picioare pt ca altfel ne stie tot cartieru'
A mea plinge si cind ii este somn si cind se trezeste si sa stiti ca am incercat sa o las sa plinga dar se invineteste de atia plins si apoi nu o mai pot opri din plins decit foarte greu si suspina cite-o ora atunci cind in sfirsit tace
Chiar nu am glumit mai devreme cind am spus ca arat si ma simt de parca m-ar fi calcat sageata albastra
pentru fetele cu 2 copii,sunteti tari !
Sa nu ma omoriti ca o legan pe piciore, stiu ca nu este bine dar nu am alta alternativa
Ma duk sa imi cumpar spirulina, va multumesc fetelor ca mi-ati raspuns asa repede
Dolce mami de Maria Teodora (28.04.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lv_panait/album?.dir=/c91dre2
daryana spune:
Dolce, e superba bebelina ta, dolofanica si vesela... ce-i dai sa pape de creste ca fat-frumos (pardon, fata-frumoasa)...
Eu una incerc din rasputeri sa nu fac un caz referitor la cat creste David... si el a luat in luna a doua 1,5 kg si acum in a treia numai 700grame, fara sa-i schimbam nimic nici in alimentatie nici in modul de viata (a avut vreo 10 zile in care nu a luat un gram). Eu una consider ca orice copil sanatos are ritmul lui de crestere si atata vreme cat e vesel, jucaus, papa regulat, restul nu putem controla nicicum...e greau sa acceptam dar asta e... Eu am fost unul dintre copiii fortati sa manance tot timpul si mi se face o lehamite cand imi aduc aminte de tot circul povesti, smecherii, premii etc, numai ca sa manac, si credeti-ma cu toate astea nu am fost niciodata copilul dolofan pe care ai mei si l-au dorit, deci metoda asta nu merge...
Hai ca m-am intins prea mult in aberatii... si bebiti cat mai manacaciosi...
Pozici David
vivighe spune:
Gata...am venit de la vaccin...A fost bine,am facut varianta gratuita,desi prima data am facut infarix hexa,dar cica n-are nici o treaba.Daca voiam tot infarix trebuia penta si nu aveau decat hexa...asa ca am facut ce era.N-a plans mult...speram sa nu fie nici efecte adverse.Tipa a zis ca nu e nici o chestie si cu mancarea,dar daca voi sunteti mai multe care sustineti acelasi lucru am sa fac si eu la fel...mai stau doua sapt pana sa bag si altceva ca n-o fi foc.
Luana...nici io nu prea stiu cum facem cu bebelushi.Io d-aia propusesem inintzial sa mergem in prima zi si la prima ora in sperantza ca nu e prea mare balamucul pe acolo si ca ne descurcam cu carucioarele...
Aoleuuuuu...stati asa ca urla...revin
poze http://pg.photos.yahoo.com/ph/vivighe/my_photos
filmulete www.dropshots.com/vivighe
dolcebaby spune:
Dariana dar David al tau arata foarte bine sa nu il fortezi cu papica, cind vrea si cit vrea sa manince copilul...
Noi am stat la tara toata vara si toata ziua numai la aer curat... avea copilu' o pofta de mincare de nu imi venea sa cred...a papat sin si milumil cam 400 ml pe zi si sa stii ca ma cam speriasem cu greutatea prea mare pt virsta ei...da' acum m-am mai linistit are cam 9 kg la aproape 5 luni si ma mai consolez cu gindul ca si eu la fel de grasa am fost
Am avut impresia ca v-am spus ca juma' de noapte stau cu ea pe piciore...impuscati-ma !!!!!
doroti_5 spune:
quote:
Originally posted by dolcebaby
Dariana dar David al tau arata foarte bine sa nu il fortezi cu papica, cind vrea si cit vrea sa manince copilul...
Noi am stat la tara toata vara si toata ziua numai la aer curat... avea copilu' o pofta de mincare de nu imi venea sa cred...a papat sin si milumil cam 400 ml pe zi si sa stii ca ma cam speriasem cu greutatea prea mare pt virsta ei...da' acum m-am mai linistit are cam 9 kg la aproape 5 luni si ma mai consolez cu gindul ca si eu la fel de grasa am fost
Am avut impresia ca v-am spus ca juma' de noapte stau cu ea pe piciore...impuscati-ma !!!!!
Dolce eu tot pe picioare o adorm, sau la sin depinde de ce mofturi are ea, nu o tin jumate de noapte da 1.5 ore precis.Si cei rau in asta?
doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem
vivighe spune:
Booon..sa continuam...Eu foarte multe nu am de cumparat...vreau doar scaunel de masa,incaltzari,un sac de dormit si neshte chestiuni de la Avent daca le-or avea.La haine nu ma bag ca sunt cam scumpe...pt haine Dragonul sa traiasca.Daca e foarte aglomerat dam doar o raita pe acolo sa-si ia fiecare ce-i trebuie,apoi mergem in parc,sau cum zicetzi si voi.
Nu va mai alarmatzi de greutatea bebelushilor...mie toata lumea imi zice ca e foarte bine asa cum e si ca conteaza mult si "starea de spirit" a copilului,plus ca de acum incolo sa nu ma mai astept sa ia in greutate ca pana acum...cica 500 gr pe luna sunt ok.
Retzete de adormit copiii...hmmm...nu prea stiu...Ingrid adoarme singurica...asa am invatzat-o de la inceput,de cand era mica,mica...cum o vedeam ca blegeste ochishorii o puneam in patutz,ca sa adoarma acolo,sa se invetze sa adoarma singura(sa nu credetzi ca n-a dormit si pe burta mea o gramada...Ii placea asa de mult si si mie imi placea,insa eu mereu m-am ferit de leganat)acum cand ii e somn se freaca la ochi,eu ii dau suzeta si ea inchide ochii imediat,sau o managai pe frunte si prin par cand dorm si eu cu ea dupa amiaza,iar alte dati ii spun cate o poveste,cu intonatzie si cu vocea din ce in ce mai scazuta...si ea ma urmareste foarte,foarte atenta cand ii vorbesc cu intonatie,nici macar nu clipeste...si la un moment dat...gata...doarme dusa.Sincer sper sa reusitzi sa-i dezvatzati de leganat ca mi-e mila de voi.
poze http://pg.photos.yahoo.com/ph/vivighe/my_photos
filmulete www.dropshots.com/vivighe
daryana spune:
Vivi, ma gandeam si eu sa fac schema asta, sa ii fac vaccinul gratuit la 4 luni, dar fii atenta ca pierzi rapelul ptr Hemofilus tip b, care nu este inclus in vaccinul gratuit dar Infarixul si Pentaximul il contineau... poate intrebi dc poti sa il faci separat... lui ochi albastri, sa nu faca complicatii si ptr ca a fost o curajoasa... La baby expo eu ma gandeam sa mergem cu carutul ca stiu ca data trecuta erau o groaza de rampe... voi ce faceti pana la urma?
Dolce, Alia, acum fiecare copil este diferit si merg alte smecherii, voi stiti cel mai bine ce merge si ce nu... Eu de ex cand ne culcam de noapte il pun la el in patut,pe burtica, sting lumina, ii pun muzica lui de nani... Daca plange ma duc la el, dar nu chiar imediat il pup, il mangai, vorbesc cu el, dar nu il iau niciodata din patut... de cele mai multe ori se linisteste numai cand ma simte aproape si pana la urma adoarme... in cel mai rau caz ii dau suzeta... Cand ne-am hotarat sa-i scoatem masa de noapte de la 3, tot asa am facut, ii dau la 12 cu biberonul sa fiu sigura ca a papat destul si daca se mai scoala pana la 6 i-am dat suzeta, am vorbit cu el si tot asa l-am linistit sau plictisit cumva... acum intre 12 si 6 nu se mai scoala ptr saracia aia de suzeta... Acum vreau sa-i dau la 23.30 sa stea pana la 6 si tot asa, incet-incet sa doarma si el macar 8 ore legate... Bine si mai e ceva, copilul estre fiul a 2 maaari somnorosi, deci nu avea cu cine sa semene altfel... si bebiti cuminti...
Pozici David