ce salariu are o bona interna in Bucuresti?

ce salariu are o bona interna in Bucuresti? | Autor: alinnna

Link direct la acest mesaj

Asta in conditiile in care i se asigura toate cele - cazare, masa - ca pentru restul familiei, consumabilele (sapunuri, detergenti etc) si asigurari medicale platite.
Aveti idee care e "mercurialul"?
multumiri
Alina

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mama_lui_alex spune:

Draga mea..

Poti ajunge la 200E/luna lejer...daca vrei ceva de calitate (adica 40-max 50 ani, liceul, ev. o limba straina) - si oricum presupun ca-si doreste macar 2 week-enduri libere/luna (transport platit).

F.f. greu gasesti o interna buna!
Toate cele asigurate nu inseamna nimic, crede-ma...
Presupun ca vrei o interna pt. copil + ceva menaj...gandeste-te cat cistiga o secretara/8 ore/5 zile pe sapt (cea mai ieftina secretara)....Si apoi gandeste-te ca-ti lasi copilul si casa pe mana ei...

Iesi mai ieftin sa gaseti 2 persoane in schimburi..dar si asta-i discutabil..din mai multe pcte de vedere

Incearca connection-urile (rude/neamuri de la tara..dar nu este garantata "calitatea" femeii - in sensul "intelectual)

Pupici si mult succes in gasirea unei interne,
mama_lui_Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

Am 2 colege care platesc in jur de 5 mil pe luna. Adica una este fata unei colege o jurista cu cabinet particular si care dadea 5 mil pe luna, si o colega care plateste 4,5 mil. Asta era acum cateva luni daca vrei intreb daca mai sunt valabile preturile.

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 6 ani si ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gama spune:

Scuze, ma bag!Cumnata mea are interna angajata, ma rog,avea pana de curand cand a sunat de acasa ca nu se mai intoarce!Avea 8 mil si era putin nemultumita si sa nu credeti ca facea curat sau cine stie ce, mancare si mers in parc cu copil.Atentie ce "deschidere"afisati de la inceput caci pe parcurs va cere/dori mai mult.Eu am un baietel de 2,1 ani si avem bona "de zi" platita cu 6 mil.Multumiti, am avut oaresce noroc ceea ce va doresc si voua(are 61 ani, bun-simt si e curata!!!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinnna spune:

M-ati mai linistit. noi platim 7 mln/ luna + transport pana acasa o data pe luna (2-4 zile).
e o verisoara super-meseriasa, sufletista si calificata cu care chiar ne e drag sa locuim (desigur, mici concesii tot simti ca faci, dupa ce te-ai obisnuit cu mare intimitate ani de zile).
Am vazut tot felul de reportaje - in ziare, la Biz Bazar etc - care pomeneau niste sume fabuloase. In jur de 500 eur/ luna. M-am ingrijorat sincer, pt ca mi se parea greu de crezut sa reprezinte "piata", adica valoarea medie. Nu era sustenabil, mai ales ca oricum se fac o groaza de cheltuieli suplimentare si cadouri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

rectific:

fata unei colege o jurista cu cabinet particular si care dadea 5 mil pe luna, plateste 5 mil/2 sapt, pentru ca sunt 2 care vin cate 2 sapt pe luna. Deci aici ies 10 mil/luna. Dar a repetat nu face nimic acasa, pentru ca este totul in regula.

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 6 ani si ...

Mergi la inceput