Fac ceva pentru mine!
Raspunsuri - Pagina 2
bufi spune:
Cand am citit titlul asta m-am gandit ca va fi un subiect cu o alta tema, nu ca ceea ce scrie nu este interesant...
In cazul meu ma gandesc ca a face ceva pentru mine ar fi: sa fiu sanatoasa si pentru asa trebuie sa am din ce in ce mai multa grija, ca sunt cam rau cu analizele, sa merg la dentist si asta f important, sa am grija ce mananc, ce beau, ce cantitate de cafea consum, ca ii dau la greu, sa practic mai mult sport decat acum...ma apropii de 30 ani si daca nu ma misc se simte, pe ici, pe colo...dpdv al cosmeticii stau bine, chiar cam exagerat uneori, as vrea sa merg la o facultate, niste cursuri, dar ma gadesc daca mai am nervi si pentru asta, inca niste ani...
cred ca lista ar continua si inca cu cate...
Bufi
Victoria spune:
Mda...am o "tanti" care ma ajuta la curatenie, si imi cumpar nejustificat de multe cosmetice si bijuterii...se pune?![]()
Ce ar trebui sa fac: cura de slabire, masaj, fitness...nu prea fac..
V
In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred. Gabriel Liiceanu
bufi spune:
Este un subiect tare interesant.
Eu zic sa-l dezvoltam, chiar merita...nu de alta, dar este bine sa invatam una de la alta, sa stim ce facem si nu facem...
Mie chiar imi place!!!
Si voi mai completa cu cate ceva curand...
de ex si eu imi cumpar bijuterii fara limite, de cosmetice nu mai spun si cand imi dau seama ca intrec masura..ii mai dau mamei mele si iar imi cumpar![]()
Bufi
sanziana72 spune:
Fac masaj de cateva ori pe luna!
Dar nu stiu daca sa il pun la placeri sau necesitate ca altfel nu mai functionez!
Sanziana & Marina (03/10/2004) Cand s-a nascut Marina... Poze
Dragostea ne-a fost data ca sa invatam sa ne depasim egoismul, sa invatam sa ne pese mai mult de altcineva decat de propria fiinta.
ECMI spune:
Fac si eu ceva pentru mine?
Sa vad. asta -nu,...nici asta,...nici,...nu...peste asta sar...
Da chiar ca nu prea fac nimic.
Imi place ideea cu tanti la curatenie. O preiau ca idee buna si-mi promit sa fac asta pentru mine.
Am mai facut ceva - electrostimulare si ultrasunete dupa nastere. Dar asta a fost mai mult pentru ceilalti ca sa-i scap de privelistea ingrozitoare pe care le-o ofeream.
Ma m-ai invata cinceva ce sa fac in plus?
http://photos.yahoo.com/ph/c_ghimis/my_photos
tasia spune:
[quote]Originally posted by DARAEL
Daca fac ceva pentru mine
?
Respir si atat
.
O fi de ajuns sau nu
?

39 + 
pozele noastre
Adrianai spune:
Ieri a fost a doua oara cand am fost la sala. Ma asteptam la o febra musculara crunta dupa o ora jumatate de exercitii. Intradevar cand am plecat de acolo nu imi mai simteam picioarele, dar dupa o jumatate de ora si un dus cald. Ma simteam minunat, plina de energie. Acum a doua zi, minune. Nu am pic de febra musculara.
WARNING: I have an attitude and I know how to use it!
daniella4 spune:
quote:
Originally posted by tasia
[quote]Originally posted by DARAEL
Daca fac ceva pentru mine?
Respir si atat.
O fi de ajuns sau nu?
39 +
pozele noastre
...si eu la fel!!!!
fetitie spune:
am fost in tabara la mare, la banchet- singura!
Imi fac timp pt manichiura, epilat, treburi de astea, femeiesti.E drept ca mi le fac singura dar...
Si ar mai fi CHELTUIREA UNOR BANI pe diverse : dulciuri, cosmetice, haine,mp3 player, parfumuri.
Si am de gand sa pun femeie pt curatenie si sa ma duc din nou la fitness.