Vine barza? 26

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

ramyy felicitari din toata inima!sa ai o sarcina usoara si bb sanatos!
uite ca am avut eu gura aurita si a anuntat cineva vestea buna.
fetelor Z 1....

alina
sa o ajutam pe barbye!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chris27 spune:

Rammy,felicitari pt bebe!te asteptam la Mamici de mai-iunie!...Claui,eu aveam ciclu de 28-29 zile,testul s-a pozitivat f.vag in z29 si cred ca am ramas pe 17 august.in 4 sept ouletul nu era inca in uter si mi-a fost teama sa nu se prinda extrauterin.Dupa 4 zile l-am vazut din nou la eco.Ajunsese unde trebuia.um a fost 31 iulie,ovulatia 17 aug ,test poz.vag 29 aug.Sper ca te-am ajutat sa gasesti cateva repere si sa iasa totul asa cum iti doresti.Pupici fetelor!pe listuta noastra sunt multe locuri libere asa ca ...va asteptam pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu76 spune:

Felicitari noilor gravidutze!
Eu z20 , temp 37.1 in continuare , sanii dor un pic.Abia astept sa fac testul saptamana viitoare.Sper sa va dau o veste buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_a spune:

Ramyy , felicitari!
Ralu76, si eu sunt tot in z 20. Numaram impreuna , se pare . Cand vrei sa-ti faci testul? Cate z are CM tau? Eu am ovulat in z 13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Ramyy , felicitari . Sa ai o sarcina usoara.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_a spune:

Pana sa iau closty , era la 24, 25 zile . Cu closty a fost la 27 z

Mergi la inceput

Mi_a , eu ovulat in Z9 , mai devreme ca luat Closti.CM ar fi cam de 24-25 (media pe 3 luni ) , dar anul asta avut si CM de 28 de zile.Numaram , da , sper sa fie cu folos numaratul asta.Normal pe miercuri (cel mai devreme ) ar cam tb sa fac un test , dar nu mai am rabdare deloc.Eu as face cate 10 in fiecare zi.M-am pacalit mai demult cu testele Barza si cum fetele au spus ca cel mai bun este Clear Blue, am cumparat si eu.
CM-ul tau e mai lung?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Irlandeza, ce mai faci tu scumpa?!Vine sau, nu vine barza?!
Pe cand vei putea face un test?! Te asteptam inca la: mamici de mai - iunie2007.
Te

My baby development!
POZE NOI

Mergi la inceput

Sa inteleg ca ai ovulat mai tarziu?SAu nu a afectat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyamy spune:

Hello,
Fetelor nu stiu ce sa mai cred. Am dureri mari de sani. Durerile au aparut imediat dupa perioada de ovulatie. Am asa o mica somnolenta iar temperatura este de 36,9. Sunt in ziua 21 de la cm. Voi ce credeti?
dyamy

Mergi la inceput