maternitatea bucur

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bursucelu spune:

Buna fetelor am nascut o fetita de 4200kg sanatoasa si frumoasa cu doamna doctor Constantinescu Camelia care sa purtat excelent cu mine.Cezariana a decurs bine si va pot spune ca a doua zi m-am ridicat singura din pat fara nici un pic de ajutor,,,,,iar la o saptamana mergeam cu sotul meu la cumparaturi ca inainte de operatie.Roxxynela sa sti ca ai sa fi pe maini bune daca nasti cu doamna doctor.Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beshter spune:

Dragele mele, va rog mult sa-mi spuneti daca e obligatorie anestezia generala la Bucur (asa cum umbla vorba prin alte parti). Eu ar cam trebui sa nasc zilele astea(DPN 27 aprilie) - voiam nastere vaginala dar capul baietelului e cam mare si nici nu a coborat deloc asa ca...cezariana va scrie pe mine. Insa mi-e tare teama de anestezia generala. Spuneti-mi, va rog, cum ati fost anesteziate. Multumesc mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss2001 spune:

Buna,
Va rog sa ma ajutati si pe mine cu informatii despre dr. Mircea Conea de la Bucur. Am inteles ca este un doctor foarte bun, dar vad ca nu a scris nimeni despre el. Eu urmeaza sa nasc in aprilie 2009 si din cate am inteles au renovat maternitatea bucur, iar personalul este de nota 10.
Are cineva informatii recente?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julia16 spune:

Buna fetelor! Am si eu o intrebare: A nascut cineva cu dna Manuela Predila la maternitatea bucur? Daca da, puteti sa-mi dati si mie cateva detalii despre cum a decurs nasterea, despre spital si personal?

Multumesc mult!

julia 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beshter spune:

Dragele mele,

am nascut la Bucur in mai (da, eu sunt aia de putin mai sus) cu doctorul Poenaru, prin cezariana cu anestezie generala.
Doctorul e un individ spectaculos si tonic, a venit la maternitate la o jumatate de ora dupa mine. Era sambata seara, aveam aproape 42 sapt si pierdusem tot lichidul in timp ce eram la film:). Am asteptat cateva ore dar n-am avut nicio contractie asa ca...mi-au facut fermoar pe burta.
Doctorul a venit sa ma vada duminica la 7 dimineata si apoi,in fiecare zi cat am stat in spital.
Doctorita Dragomir s-a purtat si ea ok, a venit foarte des sa vada pruncul si mi-a dat o lista cu tot ce trebuie cumparat pentru primele saptamani.
Am stat intr-o rezerva curat si proaspat renovata impreuna cu sotul meu, care a platit patul si a putut sa stea dupaa fundul meu.
Asistentele veneau la fiecare alaptat sa ma invete cum se face si sa ma traga de sani (dureros dar a functionat)
DAR...nu inteleg in ruptul capului de ce la Bucur se face numai anestezie generala. M-am trezit cand eram inca intubata si, neputand sa respir, am fost convinsa ca o sa mor. Mi-aduc aminte ca ma gandeam: 'uite, mor, si nu mi-am vazut copilul'. Sa nu-ti vezi copilul imediat dupa nastere e, dupa parerea mea umila, cea mai mare trauma. De-asta nu voi mai naste niciodata la Bucur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori2010 spune:

Dragele mele,
am nascut prematur in ianuarie 2010 in maternitatea Bucur 2 fetite gemene. Am stat 1 luna si jumatate in maternitate pana fetitele au luat in greutate. Am avut timp sa observ multe bune si rele.
Medicul care m-a asistat a fost dna dr. Filipescu Mihaela, un medic extraordinar, dedicat si un f bun profesionist. Numai cuvinte de lauda ptr dna doctor.
Pentru asistentele de la lauzie et 2 (cezariene) si pentru cele de la reanimare, fara exceptie, aceleasi cuvinte de lauda (Cristina, Dana, Mihaela, Raluca si alte doamne). Fie ca le dadeai ceva, fie ca nu, isi faceau treaba cu profesionalism si rabdare.
Asistentele si infirmierele de la copii, cu putine exceptii, sunt de nota 10, chiar daca uneori nu permit accesul in terapie intensiva, au motive imtemeiate. Fetele mele au fost bine ingrijite si hranite, gratie acestor doamne (dna Dana, Mariana, Veronica, Gabi, Petronela, Mariana blonda, tanti Tanta). M-au invatat multe lucruri utile si m-au incurajat ori de cate ori eram disperata.
In schimb, dr. Dragomir, in calitate de neonatolog, nu are niciun fel de calitati umane, iar in ceea ce priveste calitatile profesionale ma abtin. Atata vreme cat ii dai, sta de vorba cu tine, dar iti spune baliverne, nimic concret. In momentul externarii (care a fost cu cantec, dar asta va voi povesti in alt mesaj) nu mi-a spus nimic despre cum ar trebui si ce ar trebui sa fac pentru bebelusele mele. Evident, astepta ceva ce eu nu am mai fost dispusa sa ii dau, nu ca nu as fi avut, dar pur si simplu nu merita!!!!! Altor mamici le dadea la externare o lista cu ce ar trebui sa aiba acasa pt bebelus si cateva sfaturi, mie nu mi-a dat si nu mi-a spus nimic!!! Ar trebui sa-i aducem aminte dnei dr Dragomir de "deontologia profesionala", pt ca se pare ca a uitat de mult de aceasta sau, eventual, de pensionare!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katia spune:

Flori, avand in vedere ca ai nascut recent la Bucur, spune-mi si mie pls cat te-a costat, daca nu te deranjeaza. Eu voi naste cel mai probabil saptamana asta si am citit pe alte forumuri despre niste sume de mi s-a ridicat parul in cap, zici ca era vorba de o clinica privata. Eu am nascut acum 4 ani la Bucur si acum aud de sume duble fata de acum 4 ani..cea ce mi se pare exagerat.

Multumesc !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilia.m spune:

De preturile de la Bucur sunt si eu interesata. Acolo se va naste finuta mea in iarna aceasta.

Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

Mergi la inceput