Romanita Iovan - prinsa in flagrant cu amantul!
Raspunsuri - Pagina 4
Ramona J spune:
Pai Alice Nastase a scris un editorial unde povestea cum ea - gravida fiind - s-a sarutat cu un altul. Poate aminteste despre asta si in emisiune, ca oricum e mindra de isprava asta dac-a amintit-o si la revista!
Eu sint in US acum, nu mai pot urmari emisiunile...
The best thing you can do for your children is to love your wife.
diadaniela spune:
quote:
Originally posted by Ramona J
Ma gindeam ca iar incepe o serie la OTV cu Mihaela Balanel....
asta sigur se va intampla!
acum se discuta cazul la Nasul. e si Alice Nastase acolo. mare vipera!
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
diadaniela spune:
pacat ca nu auzi ce abereaza Alice Nastase.
zice ca femeile insarcinate se simt neiubite,urate ,etc si atunci cad repede in bratele vreunui Don Juan.
eu am fost gravida ,dar nu am simtit nimic din ce abereaza ea acolo.
si nici nu am auzit pana la ea.
ea si un psiholog acolo care o priveste cam crucis .
mare ti-e gradina!
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
Ramona J spune:
Multumesc ca ma tii la curent. Ce sa zic? Trist pentru ea daca asa s-a simtit cind a fost gravida.
tasia spune:
Eu mi-am luat ieri revista Ciao datorita titlului mare de pe ea "Romanita Iovan are amant si in luna a opta" eram curioasa, stiu k in luna a 8 nu e chiar usor sa ai un amant Cat despre faptul k femeile insarcinate se simt neiubite, abandonate etc. e total aberant Eu ma simt cea mai iubita femeie din lume de tatal copilului meu Nici nu concep sa ma uit sau sa ma gandesc la altul cand in burta mea creste rodul iubirii noastre.
sheherezada nu cred k Doamna Iovan e amica cu tipul cu care se saruta pasional minute in sir, nu sunt doar niste pupici nevinovati. Si ce face o femeie insarcinata la Domnul X (care ar fi angajat al OTV-ului) acasa timp de 2 ore?
O fi nevinovata femeia dar nu pare....
39 +
pozele noastre
blueeyes2003 spune:
quote:
Originally posted by Ramona J
Ma gindeam ca iar incepe o serie la OTV cu Mihaela Balanel....
Bineinteles ca asta se intampla! Tipa se gandeste ca era adevarat ce se spunea despre fratele ei si Romanita,si anume ca erau amanti!
MIRELA
diadaniela spune:
Ramona,ghici cine-i la OTV?
ai ghicit!Mihaela....si avocata ei.
Dana
CristinaT spune:
Ghici ce se discuta acum pe B1tv??
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 6 ani si ...
Ramona J spune:
Of, ce-am ris! Era previzibil.
Cred ca Dan Diaconescu isi freaca palmele de bucurie!
ana_maria222 spune:
ma uit si eu pe OTV....dar nu pt romanitza ci pentru un bun si drag prieten...doru iuga!!
"Pentru Barbye, una dintre noi- trebuie sa ajuti!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472
ZIUA MEA
Pozeeee
Mancarica