bine imbracat / prost imbracat
Raspunsuri - Pagina 5
Catusha spune:
Ligeea, nu cred ca te-a suspectat cineva de "atac la persoana". Eu una nu am interpretat asa. Asa cum intentia mea nu este sa "scuz" in vreun fel aparitiile Ralucai (ma cam "bulverseaza" de fiecare data cind o vad ). Am vrut doar sa ii raspund Miei la intrebare.
Catusha, de 2 X mamica
gabi66 spune:
Singurul designer roman cunoscut in strainatate cred ca e Venera Arapu punct.
...si Catalin Botezatu d-na Ligeea.A primit chiar si premii.Si una din surorile Vlasov e un creator de moda bun...cea cu buze exagerat de mari.
chiquitita spune:
Am vazut-o si eu pe Venera Arapu imbracata in niste reviste si sincer, arata ca o varza. Parerea mea, nu dati cu rosii.
Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...
ligeea spune:
Premiile astea sunt un fel de tichie de margaritar. Designerii adevarati -ca si pictorii sau alti artisti nu cred ca simt nevoia unor premii la de consolare . Un designer e recunoscut cand vinde .
Eu n-am vazut in strainatate magazine cu haine Botezatu , dar Venera Arapu da(si nu ca sa fi eu o mare consumatoare de haute -cuture ).
Iar in privinta lui Ingrid Vlasov , a-ti fost la ea la magazin ?
Eu da , aici in Bucuresti si are o calitate execrabila atat la materiale cat si la manopera .(are magazin langa Stefanel ).
Iar daca ei insisi ar fi multumiti de hainele pe care la concep s-ar imbraca mai mult in propriile creatii si mai putini in haine de-ale alora ,,nepremiati.
daniela_b spune:
quote:
Originally posted by ligeea
Premiile astea sunt un fel de tichie de margaritar. Designerii adevarati -ca si pictorii sau alti artisti nu cred ca simt nevoia unor premii la de consolare .
ligeea
Sint de acord cu tine. Se face o mare confuzie ( si este de inteles pina la un punct) intre un designer/artist original ( cu viziune) si diversi "croitori" din Romania sau "creatori" de moda ce copie tendintele si mai schimba ici colo culori, texturi sau accesorii.
Ma bucur pentru Laura Olteanu ( exemplu la intimplare) pentru ca vinde pe bani (grei) haine catre diversi dar mi se pare o exagerare sa-i dai un premiu de designer al anului.
Cit despre comentatorii de moda ( ca nu le pot spune critici) eu nu am vazut/auzit pe niciul care sa nu repete ca "papagalul" ceea ce a citit el prin diverse reviste de moda de "afara".
Doamna Badulescu ar putea fi numita cel mult "degustator" de moda, mie imi place ca persoana si o apreciez dar cred ca se tine prea mult de sabloane.
Ce-i drept nici cu vedetele nu mi-e rusine. Cind descopera cite unul ceva gen "colanti cu rochie si curea subtire" -iar un exemplu la intimplare, apai o tin intr-o veselie cu totii, in citeva saptamini se umple lumea vip-urilor, dupa care cea a starletelor, dupa care cea a intregii capitale si pe urma cea a intregii tari.
Intre timp, cine nu are colanti de aia sau macar o tendinta "noua" e trecut la "prost imbracati" cu comentarii sub poza gen: "fetitzo, arati ca o varza!"
Pacat, mare pacat.
Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii
ECMI spune:
Ma gandesc uneori ca judecata noastra schimba in mod eronat incadrarile, ca scoate subiectele din context. Contextul fetelor e cunoscut, oare? Publicul lor e cunoscut? Le-asi fi recomdandat cu siguranta vinilinul. Pentru ca, daca stam bine si ne gandim, din punct de vedere al fototaxiei, traim intr-o lume alunecoasa, instabila, alunecoasa. Privirea e obisnuita de acum cu acest aspect. Iar intre privire si concept si trend sunt relatii sranii, intime, fermecatoare.
Ovidiu Bufnila
consilier de imagine
Timpul imaginilor e valurit si valuritor.
[/quote]
Asta cu fototaxia e o gluma, nu?
Sper! Va rog, spuneti-mi ca-i asa.
Ca partea cu contextul,conventia si evenimentele cu coerenta lor cu tot le-am inteles. Ce n-am inteles este de ce beneficiaza de majuscule?
Le-ati operationalizat si indicatorii reflectau sacralitatea, monumental infinitezimala asa cum este perceputa la nivelul nostru de femei proaste?
Hai, recunoasteti, radeti de noi, nu-i asa? Ca si noi am raaaaaas
http://photos.yahoo.com/ph/c_ghimis/my_photos
anam_s13 spune:
Parerea mea este ca rubrica bine/prost imbracat este binevenita dar persoane precum Dana Budeanu, care are o rubrica doar pentru faptul ca este sotia lui Radu Budeanu(redactor sef la revista Ciao)si specializare in moda doar anii petrecuti la Londra pe banii lui taticu', apreciaza doar designerii care ii lucreaza pe gratis(Razvan Cioban)sau care ii sunt prieteni(Venera Arapu).Pentru ea totul este simplu:daca vedeta ii este prietena ii apreciaza hainele si accesoriile de firma iar daca ii este antipatica sau nu are de castigat nimic de pe urma ei aceasta poarta doar "copii ieftine".Oricum ea are multe antipatii datorita frustrarilor ei.