bine imbracat / prost imbracat

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ovidiu bufnila spune:

quote:
Originally posted by miria_cristina

Poate, d-nule Bufnila daca nu pui la socoteala vulgaritatea, materialele din vinilin, amestecul de capse cu strasuri si cu volane, "asortarea" genurilor (din moda, fireste) intr-un mod haotic cu accesorii total nepotrivite.
Dezgolirea in egala masura a bustului si a picioarelor si machiajul de-a dreptul penibil, nu doar extravagant.

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Ma gandesc uneori ca judecata noastra schimba in mod eronat incadrarile, ca scoate subiectele din context. Contextul fetelor e cunoscut, oare? Publicul lor e cunoscut? Le-asi fi recomdandat cu siguranta vinilinul. Pentru ca, daca stam bine si ne gandim, din punct de vedere al fototaxiei, traim intr-o lume alunecoasa, instabila, alunecoasa. Privirea e obisnuita de acum cu acest aspect. Iar intre privire si concept si trend sunt relatii sranii, intime, fermecatoare.

Ovidiu Bufnila
consilier de imagine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Nu e nevoie sa "ma faceti din vorbe" si nici sa subliniati ca sunteti "consilier de imagine"!
In cazul asta, ar trebui sa va imbunatatiti cultura in domeniu.

PS - As intelege sa aveti aceasta parere daca va plac domnisoarele in cauza. Dar credeam ca sunteti un om de bun gust si care se ocupa mai mult cu sport si SF decat cu garderoba domnisoarelor cantarete de la noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Si inca ceva pentru d-nul Bufnila, de cand la InfoPRO sunt consilieri de imagine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mia. spune:

Cine e Tanti Badulescu asta?

www.lucavasile.go.ro" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Domnule Bufnila,

sunt de acord ca vinilul etc ating publicul tinta si ca in acest context e corect folosit.
mai sunt de acord si ca nu trebuioe sa judecam pe nimeni.

si mai cred din toata inima ca educatia se face totusi taxand prostul gust si penibilul.

altfel...n-o sa mai aiba cine citi, parol.ca becali doar nu citeste.si e f potrivit stilul lui pt publicul sau tinta....

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Ce vinil, bre? Leather rulz!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catusha spune:

[quote]Originally posted by Mia.

Cine e Tanti Badulescu asta?

Raluca Badulescu, fiica fostului senator Doru Laurian Badulescu, este critic de moda (nu stiu cum a dobindit acest statut). Ea a devenit cunoscuta lumii mondene mai ales dupa ce s-a casatorit cu Vali Punga, unul dintre cele mai bine cotate modele masculine din Romania. Cei doi au si un copil (botezat de Catalin Botezatu), iar averea tatalui fetei, un om foarte bogat, este si a fiicei sale. Sotii Punga au dezvoltat insa si o afacerea proprie: o firma de impresariat artistic, prima din Romania care se ocupa exclusiv de modelele masculine. Dupa o casatorie de 4 ani , cei doi au hotarat sa se desparta dupa ce in ultimul an certurile dintre ei au devenit tot mai dese si au fost puse pe seama nepotrivirii de caracter. Personal, in ciuda declaratiilor facute peste tot de cei doi pe vremea cind le era bine impreuna, nu am crezut in aceasta relatie.

Statutul de critic de moda al Ralucai Badulescu este controversat, atita vreme ce ea insasi este cunoscuta ca adepta unor tinute extrem de extravagante pentru o persoana supra-ponderala, fiind adepta unor decolteuri FOARTE indraznete, cu niste unghii false aproape grotesti, cu excces de bijuterii masive, etc.

Personal am cunoscut-o pe Raluca in facultate, fiind colege de serie, fara sa fim prietene apropiate, insa vreau sa va spun ca era o colega foarte de treaba, de gasca, fara fitze si figuri, cu simtul umorului si auto-persiflarii. E drept ca pe atunci nu era asa de cunoscuta ca azi insa, desi avea foarte multi bani fata de noi, restul studentilor muritori de foame, nu facea caz de asta, ajuta pe cine putea si cum putea, era saritoare.

Catusha, de 2 X mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

quote:
Originally posted by Catusha

[purple][size=1][quote]Originally posted by Mia.

Personal am cunoscut-o pe Raluca in facultate, fiind colege de serie, fara sa fim prietene apropiate, insa vreau sa va spun ca era o colega foarte de treaba, de gasca, fara fitze si figuri, cu simtul umorului si auto-persiflarii. E drept ca pe atunci nu era asa de cunoscuta ca azi insa, desi avea foarte multi bani fata de noi, restul studentilor muritori de foame, nu facea caz de asta, ajuta pe cine putea si cum putea, era saritoare.

Catusha, de 2 X mamica

Asta e un lucru bun, bravo ei. Si in facultate se imbraca asa? Si tota asa grasuta era?

Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catusha spune:

Chiquitita, era tot "grasuta" ca sa zic asa, dar parca nu chiar asa cum e astazi. Plus ca pe vremuri nu aborda stilul asta cu decolteurile ametitoare ... In schimb era evidenta inca de pe atunci preferinta ei pentru excentric, venea cu peruca... ori asta sarea in ochi imediat... Dar repet, era haioasa si de comitet.

Catusha, de 2 X mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligeea spune:

Deci eu n-am vrut sa fie un atac la persoana doamnei fosta Punga .E o opinie -nu-s nici consilier de imagine (ce studii presupune sa ai )nici critic de moda (astea stiu unde se fac ca facu si toata protipendada de copii razgaiati de la noi ).
Cum romanii se pricep oricum la orice au devenit si critic avizati de moda dar daca la arati la criticii astia o dantela de Chantilly zic ca e prea subtire si nu se mai poarta .
Nu vreau sa fiu rea , dar la noi au devenit designeri toate fotomodellele si fostii mesteri din Venus .Si astia au devenit etalon .
Singurul designer roman cunoscut in strainatate cred ca e Venera Arapu punct.
Iar in privinta dv. Dl Bufnila , consiliati-i domle pe-aia la PRO ca sunt aproape toti varza atat in aparitiile publice cat si in cele pe sticla.
PS Spuneti-i lui doamna Tatu ca o fi ea de 3 ori femeie dar are de 3 ori varsta hainelor in care se imbraca .,

Mergi la inceput