bine imbracat / prost imbracat

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Catusha spune:

Subscriu si eu la parerea ca Mihaela Radulescu si Andreea Raicu se imbraca bine, cam fara greseala. Nu stiu daca este exclusiv meritul lor, poate le si consiliaza cineva, dar pina la urma este o optiune personala ce pui pe tine. Lista vedetelor prost imbracate de la noi este din punctul meu de vedere atit de lunga, incit imi este greu sa nominalizez pe cineva, sa nu se supere cei pe care i-am uitat .
Consilierea vestimentara ramine insa o optiune la care cred ca ar trebui sa apeleze foarte multe vedete din Romania, asa cum se intimpla si in strainatate. Aici insa incepe cealalta discutie, si anume cit de bine isi fac treaba acesti consilieri. Cind am scris chestia asta mi-a venit in cap exemplul lui Cher, care nu se imbraca ea numai de capul ei, dar care reuseste sa fie posesoarea citorva din cele mai dezastruoase tinute din istoria show-bizului.

Catusha, de 2 X mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by Lolly

Ma uitam anii trecuti la aceasta rubrica si... surpriza... Ce imi placea mie, de cele mai multe ori era: asa nu.
Adevarul e ca am inteles mai tarziu ca ei mai spun NU si in functie de evenimentul la care a fost facuta poza cu respectiva "vedeta"
Acum... daca m-as duce sa duc gunoiul in rochie de matase si pantofi cu toc... cred ca si vecinele m-ar da drept exemplu: ASA NU.

Deci... cam subiectiva din multe puncte de vedere chestia asta cu "hot or not".

Pai ce e rau mey daca te duci sa duci gunoiul inainte de-a pleca la nunta?

Miha

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

quote:
Originally posted by mariussimiuc

quote:
Originally posted by Lolly

Ma uitam anii trecuti la aceasta rubrica si... surpriza... Ce imi placea mie, de cele mai multe ori era: asa nu.
Adevarul e ca am inteles mai tarziu ca ei mai spun NU si in functie de evenimentul la care a fost facuta poza cu respectiva "vedeta"
Acum... daca m-as duce sa duc gunoiul in rochie de matase si pantofi cu toc... cred ca si vecinele m-ar da drept exemplu: ASA NU.

Deci... cam subiectiva din multe puncte de vedere chestia asta cu "hot or not".

Pai ce e rau mey daca te duci sa duci gunoiul inainte de-a pleca la nunta?

Miha

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Exacat,ce e rau in asta...poate efectiv am uitat sa duc gunoiul si il duc inainte de a merge la nunta,ca sa nu miroase,what's up..????.

Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligeea spune:

La doamna badulescu nu ma enerveaza sanii ca sunt mari si ii expune ci mai degraba sutienel care-i fac sa arate pana la buric. Si Dolyy parton are sanii mari dar are si sutiene pe masura si dedesubt o talie .Nu consider ca femeile mai plinute trebuie sa-si puna un sac pe ele sau un hanorac pana la genunchi. dar de aici si pana la topuri din care la buric iti ies 20 de kile de sunci si deasupra alte 10 de tate e totusi cam mult .Zau , devii vegetarian .
Mie mi se pare vulgara ,,si la vorba si la port. N-am s-o uit o data la TV cand venise ala micu la ea si a dat sa faca pe mamosa , a inceput cel mic sa planga ca-l zgaraiase pe fata cu unghiile .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

dolly parton are implanturi si ele stau cocotate pe coastele ei si fara sutien. Sanii lui badulescu sunt lasati si daca si i-ar ridica ar trebui sa ii puna undeva nu??? si atunci poate ca din profil ar avea juma de metru pe lungime Cu gravitatia nu te pui bre. sanii naturali sunt mai grei ca cei de silicon in cazul lui Badulescu ,probabil au vreo 5 kile unul asa ca nu cred ca exista sutien care sa-i faca sa para "vioi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sheherezada spune:

Si Loredana Groza apare in toate revistele la asa da.Mie personal nu-mi place cum se imbraca.Voi ce parere aveti?

"Nu exista culmi de neatins ci numai aripe prea scurte"

sheherezada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Same here, insa trec cu vederea! Nu de alta, dar chiar are voce si imi place cum canta! Mai putin ce canta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

quote:
Originally posted by ligeea

La doamna badulescu nu ma enerveaza sanii ca sunt mari si ii expune ci mai degraba sutienel care-i fac sa arate pana la buric. Si Dolyy parton are sanii mari dar are si sutiene pe masura si dedesubt o talie .Nu consider ca femeile mai plinute trebuie sa-si puna un sac pe ele sau un hanorac pana la genunchi. dar de aici si pana la topuri din care la buric iti ies 20 de kile de sunci si deasupra alte 10 de tate e totusi cam mult .Zau , devii vegetarian .
Mie mi se pare vulgara ,,si la vorba si la port. N-am s-o uit o data la TV cand venise ala micu la ea si a dat sa faca pe mamosa , a inceput cel mic sa planga ca-l zgaraiase pe fata cu unghiile .

ligeea

Subscriu la cele spuse, Badulescu e de-a dreptu dezgustatoare.

Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxivan spune:

La capitolul prost imbracate votez pentru Raluca (Bambi) si Andra.

Mie mi se pare ca se imbraca bine Andeea Esca, Andeea Raicu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catusha spune:

Roxivan, cred ca amindoua Bambi-nele se imbraca la fel de prost...

Catusha, de 2 X mamica

Mergi la inceput