Clubul nurorilor (69)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns addinel spune:

quote:
Originally posted by Alynutza

Addinel, subscriu si eu, ce zici, ne pensionam amandoua?

da da da... asa cum zicea si irina promit ca de la 50 de ani ma intorc la serviciu. ma gandeam sa pichetez guvernul cu propunerea mea, daca si tu vrei, incepem o actiune in forta in mai multe orase ale tarii cine se mai inscrie?

"Adevaratii prieteni sunt alaturi de tine in momentele frumoase ale vietii, cand ii chemi si in cele rele...cand vin nechemati."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addinel spune:

pana sa ies la pensie plec acasa, ca iar am facut ore suplimentare. asa-mi trebuie daca ma gandesc la prostii!

o seara buna la nurori

"Adevaratii prieteni sunt alaturi de tine in momentele frumoase ale vietii, cand ii chemi si in cele rele...cand vin nechemati."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

lavinai tu la ce te referi la stagiul de cotizare necesar? ai nevoie de 12 luni anterioare nasterii deci fa si tu socoteala, cel mai bine ar fi ca sa nu ai surprize sa stai la munca macar 6 luni inainte sa ramai insarcinata.
larisa noi ne luam o casuta in comuna pantelimon. pret 45.000 E, suprafata totala 200 mp si construita cam 70 mp. daca ai banii jos gasesti si oferte mai bune dar prin credit e mai greu sa gasesti pe cineva care sa accepte.
din comuna pantelimon sunt 2 km pana la cora si ai maxi-taxi pana la bucur obor.
in rest cel mai mare avantaj este sa ai bucatica ta de pamant pe care sa alerge copii, eventual si un catelus (eu sigur vreau) si scapi si de babele nebune din bloc care stau toata ziua pe bancuta sa vada cine intra si cine iese.
daca mai vrei detalii iti spun. va pup

Mergi la inceput

mamicile de aici spuneti-mi si mie voi la ce varsta ati facut bebe? eu am 28 e timpul sa ma grabesc? sotul cand a auzit ca e aprobat creditul deja ma bate la cap sa ne punem pe treaba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

irina, mersi de raspuns. Dar casa asta e din astea noi construite sau cum...stiu zona....ca merg la Cernica si trec des prin comuna Pantelimon ( sper sa nu ma insel si aia sa fie zona). Referitor la bebe..eu uite am 27 de ani si bebe de 2 luni...si tot mi se pare ca trebuia facut mai repede..tot stau si socot ca la 47 de ani bebe a mea o sa aiba 20...eu zic sa il faci pe bebe ca se se poata bucura cat mai mult de voi ca parinti..cu cat intarzii ii luati din bucuria asta. Mare bucurie si implinire iti aduce un copil!
In acelasi timp trebuie sa stii ca multe lucruri ce tin de independenta ta se schimba..insa se merita...va zice o mamica fericita fericita!

Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

Mergi la inceput

da larisa este casa nou construita din BCA. intr-adevar comuna pantelimon e pe directia cernica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

irina, esti inca la job?..mergi mama acasa!...

Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

Mergi la inceput

nu mai am ajuns deja acasa, ma pastrez pt ore suplimentare cand vine soacra. si uite asa voi fi eu promovata sefa datorita soacrei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

Lavi, asa cum ti-au spus fetele stagiul de cotizare trebuie sa fie de 12 luni inainte de nasterea lui bb. deci cam dupa 3-4 luni de angajare poti sa ramai gravi.

eu in aprilie implinesc 27 de ani si bebe vine in ianuarie. mama tot imi spune ca sunt baba, dar asa...in gluma. ea ne-a facut de tinerica si tare bine e cu parinti tineri. mama are 49 de ani, este deja bunica din februarie, iar la anul alt bebe in viata ei.

casa pe pamant... si eu vreau. sper sa se implineasca peste cativa ani si visul asta. sotul are bunicii in satul Fundeni (dupa Cernica), deci distanta nu e ff mare. macar o casa pt week-end dar cu toate utilitatile si tot vom avea.

Marina 22+

burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

marina, asa ma gandeam si eu, ca dupa 3-4 luni ne putem pune pe ..... pt un bebe!!!! 6 luni e prea multtttt.......nu mai rezist!!! eu i8mi doresc un bebe de cand ma stiu.... iar acuma ca m-am angajat nu mai am rabdare sa treaca lunile odata!!!!! si am socotit eu asa: cam pe al craciun o sa ma 3 luni jumate, cred ca e ok, nu?? mai vroiam niste pareri!!!

irina, nu e o varsta anume sa faci un bb. fiecare femeie e diferita si il face atunci cand ii "tzacaie" ceasul biologic. eu de exemplu mi-am dorit de la 18 ani sa am un bb al meu......

Mareea iulie 2006

Mergi la inceput