Clubul nurorilor (69)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Lavi, sa-ti traiasca sotziorul! L-am trecut si pe el la listutza. Ce surpriza i-ai pregatit? La noi e ok anul asta, ca-i pica ziua intr-o sambata, deci vom fi acasa amandoi.

Vicky, imi pare rau sa aud ca ai atatea necazuri. Curaj si putere multa sa poti trece peste toate. Si sanatate!

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bunicuta spune:

Lavi LA MULTI ANI -pentru sot -si da va dea DD numai sanatate , bucurii si o viata frumoasa impreuna.

Vicky imi pare tare rau sa aud asemenea vesti -nici la mine situatia nu este roz (avand probleme mari cu soacra si tata ) dar mergem inainte cu speranta ca vor fii si zile bune- sanatate mamei, socrului si tie-sa scapi cu bine de operatie.

fetele eu am liber cele 3 zile (francofonia bat-o vina)-s-a gandit sefa ca e greu cu transportul + ca nu lucreaza bugetarii- asa ca ne reauzim Luni -dupa o mimivacanta in care sper sa nu apara ceva urgent sa trebuiasca sa vin la job.
nu ma invidiati -deh "avantajul" sa lucrezi in capitala

va si va doresc zile frumoase si un wk superb si sa aveti grija de voi

a si sa nu uit Flavia am vazut-o pe Sara- ce sa mai spun decat sa-ti traiasca si sa va bucurati de ea.

Mergi la inceput

Buni, sa te bucuri de minivacanta.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

MULTUMESC FETELE!!! ii urez si eu soztiorului multa sanatate si ani multi alaturi de mine.....fericiti bineinteles

buni, "vacanta" placuta!! sa te odihnesti, sa te relaxezi si ne "auzim" luni!!!

Mareea iulie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Multumesc pt aprecieri briza, Aly, buni, larisa, lavi, raza (sper ca nu am uitat pe cineva:)

Razuca n-am vrut sa te fac sa , chiar daca am ramas insarcinata usor, stiu ce inseamna sa te chinui sa ai un copil, ce inseamna o sarcina foarte grea si cu risc gandindu-te ca nu sti daca a doua zi dimineata bb va mai fi in viata...
Dar crede-ma ca trec si totul va fi bine. La noi Dumnezeu a vrut sa fie bine si cred ca veti trai si voi bucuria asta cand va vrea El

Lavi la multi ani sotiorului, sa petreceti cat mai fain. Ii faci vre-o surpriza?:)

Aly suna-i pe baieti si tine-te de capul lor, o sa le zic si eu sa nu faca figuri ca ii :)

viky imi pare tare rau ca treci prin situatia asta, e greu sa-i vezi pe cei dragi ca sufera. Nu stiu ce ti-as putea spune, doar ca suntem langa tine si daca te simti mai bine impartasind cu noi..., iti suntem alaturi
Felicitari pt copii, in curand un student si un scolar:)

buni distractie placuta in vacanta, ca e una adevarata atatea zile:)

Ce ma enerveaza si pe mine ca apar mesajele anapoda

Fla (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Fla, sa stii ca-i sun azi. Am asa o vaga banuiala ca au ramas in urma cu lucrarea aia mare de-mi spuneau de ea cand i-am sunat prima data si de aia nu le arde de proiectul meu. Da' ma arde pe mine... Tu ce-ai mai rezolvat cu apartamentul?

Mergi la inceput

Vad ca iar v-ati dat la fund... Plec si eu imediat spre casa. Maine sa nu ma puneti absenta daca nu reusesc sa intru, ca vine sefu mare de la Bucuresti in vizita de lucru. Si sunt stresata ca nu mi-a mai dat sefu nici un proiect recent, prin urmare nu prea am nu stiu ce de lucru. Sper sa stea doar maine.

Va sa aveti o seara frumoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

buna fete

multumesc mult de urari, in curand o sa pun si poze. acum inca mai am de facut ceva curatenie, dar tare bine e cand asez lucrurile prin dulapuri si nu mai stau aiurea prin cutii, de nu mai stiam care pe unde sunt.

Fla am vazut filmultetu, sunteti o familie tare fumoas!!!

Marina 23+

burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doibebei spune:

LA MULTI ANI LAVI PENTRU SOTUL TAU!
LA MULTI ANI JOCELYN PENTRU VOI AMINDOI!
PUP TOATE FETELE !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Aly n-am rezolvat inca nimic cu apart., asteptam raspunsul bancii si unda verde. Pana atunci ne tot facem calcule si mai vedem cate un apartament...
Doar de faza cu agentiile imi e groaza, dar e bine ca avem 2 prieteni cu agentii si ne ajuta, ca in rest e varza:(
Hai ca o rezolvati si voi pana la urma cu santierul si o sa aveti o casuta frumoasa foc. Si lucrurile frumoase nu se fac asa, peste noapte, necesita timp:)

Marina multumesc

Doina tu ce mai zici, esti ocupata tare?:)

Ma uit la meci... si inghit in sec

Capitol nou, continuam acolo.

Fla (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput