Clubul nurorilor (69)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Wow buni, la multi ani fericiti impreuna (cu familia largita cat de curand:) pt tot ce insemni pt noi!

Gata briza ma conformez:)))

Nici eu nu stiu ce-i cu postarile pe ziua de azi, dar nu-i 1 data cand se intampla (sper ca ultima)

Azi am fost din nou la banca, am schimbat cererea pt credit si asteptam sa trimita dosarul la Buc. pt ca apoi sa primi raspunsul. Si avem de asteptat...

Raza cum ii, vine bb?:)

Cami hai mai des pe aici:) Nu ne-ai mai povestit nimic de soacra ta, mai traieste? Si traieste bine?

Fla (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doibebei spune:

LA MULTI ANI BUNI!
SA FITI SANATOSI, FERICITI SI SA SE IMPLINEASCA TOT CE VA DORITI VOI!
PUPICI, DOINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

buna

acum am reusit sa intru si eu putin, am citi ce ati scris si...

Buni la multi ani!!! si sa-ti dea DD nepoteii pe care ti-i doresti asa de mult.

fete sunt bucuroasa ca am si mobila acum, casa a prins contur si este ff frumoasa. suntem chiar ff incantati de ce a iesit. o sa pun si cateva poze zilele astea.

Marina 22+

burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

na, k mai sunt si eu prima care spune...'mneata, fete!

edit: Fla, acum totul depinde de Cel de Sus...

Nunta noastra - 3 Iunie 2006

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">Barbye are nevoie de noi. Si tu poti sa ajuti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bunicuta spune:

"neata si de la mine

imi vine sa arunc pc ca mi-a anulat tot ce-am scris o iau de la capat asa ca multumiri fetelor pentru gandurile bune si va doresc si eu ani fericiti in casnicie si vreo 50 de ani impreuna cu jumatatile voastre

Marina felicitari pentru tot ce ati realizat si la mai mare si acum sa fii mai linistita ca sa creasca mare si sanatoasa bb-lina

Razuca tin pumnii

Alynuta ce sa-ti mai zic? cu mesterii de la noi... hai ca poate rezolvi cu exteriorul mai repede succes

Cami mercic si pupici piticilor apropos ce mai fac ei-Georgi cu scoala cum merge iar Mihaita tot la mama ?

Flavia -bafta multa cu banca - dureaza ceva formalitatile de acordare a creditului dar si cand o sa ai casa ta ce bine o sa fie - multi pentru Sara.

Irina, Doina, si celorlalte fete un

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Neata norici!
Marina bravo voua ca ati terminat cu mobila, sa o sapaniti sanatosi, toti 3.Abia asteptam sa ne pui poze
ALyce aiurea!!! Sa stai si sa alergi cu banii dupa ei si ei s anu vina sa munceasca. Mesterii lu' peste!
Flabaftaaaaaaaaaaaa multaaaaaaaaaaa
Buni cu intarziere (ieri nu am mai scris ca era f aiurit forumul si posta aiurea). Sa va mearga din ce in ce mai bine, casnicia.

briza_marii
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

'Neatza!

Marina, vezi ca pana la urma ai reusit si ti-e gata casutza. Bravo, sa stapaniti sanatosi tot ce v-ati facut.

Fla, cum e, tot n-ati gasit nimic?

Eu cu casa deja dau in disperare, in afara ca am comandat canapea n-am mai rezolvat nimic, plus ca mesterii care trebuia sa tencuiasca in exterior n-au mai venit la lucru de o luna si tata nu mai da de ei, aseara imi zicea senin ca asta e, o sa facem la anul asta insemnand ca nici eu nu-mi pot termina in casa, ca ma si tai cu lama daca trebuie sa las muncitorii sa circule prin camera unde abia e pus parchet si abia zugravit. Deja nici nu-mi vine sa ma mai gandesc...

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bunicuta spune:

Jocelyn - felicitari si la cat mai multi ani de casatorie cu sanatate, dragoste si intelegere.

fetele care va pricepeti ce are forumul ? ca-mi posteaza aiurea mesajele scriu dupa Alynuta si apar inaintea ei-nu mai inteleg nimic

Briza multumesc si tie pentru urari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Buni asa e de ieri. Eu de asta nici nu am mai scris...Se pare ca nu s-a rezolvat problema

briza_marii
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocelyn spune:

Buna fetelor, nu am mai intrat demult de-aici. Am avut o perioada mai trista, stiti voi din ce cauza. Saptamana trecuta am fost in al doilea concediu la Baile Olanesti, ne-am odihnit, ne-am refacut, ne simtim bine. Si astazi implinim 2 ani de la casatorie, am deschis subiect la Evenimente.

Nu mai sunt la curent cu noutatile de pe la voi dar o sa citesc din urma cat am sa pot.

Va pup si va doresc o zi frumoasa la toate!

Mergi la inceput