Clubul nurorilor (69)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

marinar, de joi pana duminica este baqby expo laq Polivalenta. Ma gandesc ca poate te intereseaza ( mai e maine si duminica). Vin multe firme cu lucruri faine de bebe.

Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Gagici, am plecat si eu spre casa! Ne reauzim luni! Sa aveti un weekend super, cu soare cel putin in suflet, daca nu va fi vremea insorita.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

am ajuns si eu acasa,,,, mai e cineva pe aici???? yuhuuuu

Mareea iulie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

eu sunt

Mergi la inceput

oooo se pare ca suntem doar noi doua!!!!

oare ce o mai fi cu cherry, ca nu am mai "auzit-o" de mult,....

Mareea iulie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

Larisa merci de info despre patut. cred ca si noi tot din asta de fas o sa luam. stiu ca este baby expo si de aia ma si interesez pt ca vreau sa merg cu sotul sa ne uitam de patut si daca gasim ce vrem sa si cumparam.

fete de calmat mai m-am calmat si numai de dragul bebelinei. oricum casa incepe sa prinda contur si asta ma bucura mult.

Marina 22+

burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

buna seara norici, iaca am intrat si eu sa vad ce mai faceti dupa o zi ploioasa si cu mult alergat prin oras... dar cu folos: de luni incep serviciul!!!!!!!! nu mai stau acasa cu scorosenia... sa vad ce o sa faca!!!face pe sefa ca numai asta stie!!!Oricum suntem hotarati sa ne cautam casa, sa vedem ce va face atunci ca mamei mele i-a spus ca o sa plec singura din casa... mama i-a spus ca nu sunt casatorita cu ea... si cand i-a spus ca va vorbi cu sotul meu a spus ca nu are rost... deci.... E NEBUNA...
sa nu va mai spun ca a putut minti in ultimul hal i-a spus mamei ca sotul a mai fost casatorit de 2 ori... in conditiile in care la cununie noi nu am depus nicio hotarare de divort.... dar no coment ...

Poze nunta..

De-as avea trei dorinte astea ar fi:
Sa fii langa mine/sa fiu langa tine/sa fim impreuna.

Mergi la inceput

carmen ai o soacra...... doamne fereste de asa una ca ea!!!!

daca mai e cineva pe aici imi spune si mie cum sa fac pestele......ca mie nu imi prea place dar sotzu e innebunit dupa peste si vreau sa ii fac o surpriza...plssss

Mareea iulie 2006

Mergi la inceput

se pare ca nu mai este nimeni sa imi spuna....... ma duc sa incerc eu sa vad ce iese....

Mareea iulie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Hei, neatza:) la pat va este servita:)
Am vrut sa trec sa va urez un week-end superb si cu multa relaxare.

Carmen ai o soacra... numai buna sa te feresti de ea:) Si poate tocmai din cauza asta tu si sotul veti fi mai uniti atunci cand apar piedici din cauza ei. si bucura-te de familia ta (fara soacra:)

Lavi tu sti ca eu nu le am cu gatitul, altfel ti-as spune cu draga inima, m-as lauda ca stiu si eu ceva:)

Oare ce face Aly la ora asta?:)))

pup toate noricile, o sa incerc sa intru mai des ca "pierd firul":)

Fla (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput