Cartea copilariei

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

La Medeleni
si Legendele Olimpului (impreuna cu prietenele aveam fiecare un supranume de zeita).

Dumnezeu sa ne ajute la toti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leah spune:

Buna!
Mie mi-a placut mult "Elevul Dima dintr-a saptea", dar nu mai stiu de cine e scrisa, Mihail Drumes oare? Heidi, fetita muntilor cred ca e cea mai rufaita din biblioteca copilariei mele si o carte despre fiii lui Pacala si Tandala, pe care am citit-o de nu stiu cate ori si mai era una cu niste elevi care se intorceau in timp pe vremea lui Vlad Tepes, cred ca se chema "temerarii la curtea lui vlad tepes", foarte frumoasa, dar imi lipseste ultima pagina. O mai are cineva?

Leah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina spune:

La Medeleni si Winnetou!Le-am citit si rascitit de arata ca vai de ele!!Iar un pic mai tirziu,pe la 16,17 ani Torente!!Ce mi-a placut si cartea asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zana spune:

Dimineata am revazut filmul(cartea) copilariei Heidi, bunicul a ramas neschimbat, bunica la fel si....muntii.
Fiica-mea s-a indragostit de Heidi dar imi spune pe un ton grav: acum mai citesc cartea?...... doar am vazut filmul.
Partea a 2-a e maine pe NationalTV.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana29s spune:

Aaaaa prima carte citita "Capitan la 15 ani" eram in clasa I. Pe urma au fost Winnetou, Aventurile lui Habranam, Dutu Lucu si vacanta de vara (si de primavara) , Legendele Olimpului,Almanahul Anticipatia, Ciresarii un pic mai tirziu ca nu am avut-o. Prin clasa a 7-a am gasit "Shogun" tin minte si acum cum o citeam pe furis in picioare pe un scaun ca era pusa pe sifonier si i-mi era frica sa o misc sa nu se cunoasca. Si tot in perioada aia indragostita iremediabil de "Pe aripile vintului". Eu am obiceiul si citesc de multe multe multe ori o carte care i-mi place.
Care mi-au ramas si acum dragi tare "Agonie si extaz" si "Eu Claudius imparat".

Liliana si Dani
Sara
Sara poze Iasi Poze noi cu o licurice mica mica

Dan Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurora56 spune:

LA Medeleni,Legendele olimpului pe la 12 ani.CEI 3 muschetari,dupa 20 ani,Fausta ,Fausta invinsa pe la 14 ani .M-a amuzat enorm portretul colegei de banca de Mircea Santimbreanu.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/smolei_2004/album?.dir=/759fre2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns croco21 spune:

Old Shatterhand mi-a placut cel mai mult. Dar au fost foarte multe carti pe care le-am recitit de cateva ori si am si plans citindu-le: La Medeleni, Singur pe lume, Oliver Twist, David Coperfield, etc. Mi-au mai placut cartile scrise de Radu Tudoran, nu mai stiu cum se numeau, nu era vorba de Toate panzele sus, erau un fel de cronici ale secolului 20. Si intamplari cu scriitori a lui Mircea MIcu mi-a placut foarte mult, am ras cu lacrimi la unele faze.

Croco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scarmanus spune:

Mie mi-au placut Aventurile lui Tom Sawyer si ale lui Huckleberry Finn, era o cartoaie de vreo 500 de pagini pe care am devorat-o intr-o vacanta de vara la bunici, furand cate-o pagina asteptand sa mergem ba la lucrul fanului, ba la sapa, ba asteptand la pranz pana se facea mancarea.

pisici, flori si jucarele

When the heart is full of love, the world is full of beauty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili81 spune:

Cred ca prima carte citita si care mi-a ramas puternic intiparita in minte, a fost "Fram, ursul polar". Era o carte f frumoasa, cu pagini lucioase si multe poze, care mi-au ajutat bineinteles imaginatia. Asta prin clasa a 3-a. Tot prin clasa a 3-a a fost "Heidi, fetita muntilor". Apoi au aparut desenele si filmul...sau apoi le-am vazut eu, ma rog.
In clasa a 4-a a fost "Cuore-inima de copil". Plangeam la multe dintre povesti. Si am pierdut-o, am dat-o unui coleg si n-am mai vazut-o. Vreau sa o cumpar daca o gasesc.

In clasa a 5-a a fost "Coliba unchiului Tom", primul roman citit. L-am recitit de vreo 3 ori. Si tot in clasa a 5-a "Trandafirul rosu", o carte despre Revolutia fanceza. am pierdut-o din pacate si pe asta.

Prin clasele 6-8 au fost "Singur acasa-Hector Malot", "Ulita copilariei", "La Medeleni", "David Coperfield", "Cei trei muschetari".

Nu as putea sa aleg una dintre ele, toate mi-au placut extraordinar de mult si m-au impresionat
Sunt sigura ca mai sunt si altele, dar nu-mi aduc aminte acum.

Pana sa intru la facultate am citit f mult, acum astept sa termin "scolile" ca sa imi reiau acest hobby.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/liliana_ignat/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili81 spune:

Si "Ciresarii" bineinteles, o carte primita de la o colega a mamei, sper sa o cumpar candva pt mine. Dar, fiind 5 volume, e cam scumpa.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/liliana_ignat/my_photos

Mergi la inceput