Cartea copilariei

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oLo spune:

Fetita de pe Terra de Kir Bulicev (sper ca-i bine ortografiat).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sheherezada spune:

Ciresarii-si nici nu mai stiu de cate ori am citit toate volumele!Si acum ma mai apuca uneori dorul de ei...

"Nu exista culmi de neatins ci numai aripe prea scurte"

sheherezada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

La Medeleni.

Mami-Mitza si Miron Radu (06 oct. 2004)

Copilasi sept-oct 2004 1
Copilasi sept-oct 2004 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Absolut sigur "La Medeleni"! Si acum o recitesc o data la citiva ani! :) Iar din copilaria mai "timpurie", "Habarnam"!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Multe fete vad ca indragesc "Ciresarii". Eu eram innebunita...Am incercat sa recitesc prin liceu, cred, si mi s-au parut atat de mici, am avut un sentiment foarte ciudat. Cand ii citeam cu sufletul la gura mi se parea mari si experimentati...Cred ca atunci am realizat ca nu mai sunt copil.
Natasa mi-am adus aminte de "Habarnam". O stiam aproape pe dinafara, parca si vad ilustratiile din carte! Imi placeau Probabil si Posibil !

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GeorgetaR spune:

Si eu am citit "Ciresarii" pana am tocit copertile de tot. Mi se parea foarte interesant ca, recitindu-le la varste diferite, percepeam altfel subiectul si, mai ales, personajele. Asa mi-am perceput eu dezvoltarea psihica si maturizarea... Sunt curioasa ce s-ar intampla daca le-as citi din nou acum... Ar trebui sa le caut odata pe la mama prin biblioteca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Si eu am fost innebunita cu "Ciresarii"... Ne trimiteam biletele scrise in cod Morse in timpul orelor.
Trebuie sa pomenesc si "La Medeleni".
Apoi am fost innebunita cu Balzac.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Asterix spune:

In prima copilarie am citit si rascitit "Talismanul de safir" despre o fetita ce calatorea in timp si "Legendele Olimpului", apoi am fost fan "Ciresarii" (nu toate volumele la fel, aveam doua favorite, cel cu pestera si cel cu castelul fetei in alb), dupa care, intr-o alta etapa a copilariei am mai avut doua carti ce le tot citeam, "Calaretul fara cap" si "Cei trei muschetari", pana m-a lovit adolescenta si nu am mai avut o carte pe care sa o tocesc de atat de multe citiri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NinaR spune:

Citeam pe nerasuflate cartile lui Jules Verne, cred ca le voi reciti

Nina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CORNELIAP33 spune:

Pe undeva pe la 12 ani am citit La Medeleni care mi-a placut enorm, iar in anul urmator l-am descoperit pe Dumas si cred ca vreo doi ani am citit tot ce am putut gasi scris de el sau similar, respectiv istoria romantata a Frantei.

Cornelia si taurasul Rares Costin (nascut in 22.04.2002)
Fotografii

Ajutati-l pe George!
www.cuzuc.netfirms.com

"Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu."

Mergi la inceput