All about Constanta (80)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

crixia, il suspectez, ca sta cu gura deschisa tot timpul, de la nastere.dr pediatra ne-a spus sa facem un control.m-am gandit ca va fi coada la dr.ursuleanu.ziceam sa incerc.dr pediatra ne-a zis si de dr.comsa.nu-l cunosc.dar dr Loghin unde are cabinet?sau unde da consultatii?oricum astept sa-i treaca gatul si apoii merg cu el.merci mult de informatii oricum.

albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marilen spune:

Fetelor, va multumesc pt. informatiile refer. la dr. Ursuleanu.Mi-am notat nr. dansului, maine vreau sa-l sun pt.programare.Stiti cumva cat e consultatia?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marilen spune:

Crixia, acum am citit la Clinica virtuala ca ai operat copilul de polipi. La dr. Ursuleanu? Eu aman de cativa ani, tot zic, poate se va rezolva fara operatie( are o secretie permanenta intre nas si gat), a vazut-o 2 medici ORL-isti(buni), unul mi-a spus ca trebuie operata neaparat si celalalt ca nu are polipi.Nu stiu ce sa mai cred. Fetita ta cum se simte dupa operatie? Stiu ca nu e complicata operatia dar tot mi-e frica...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns July spune:

Buna ziua,Constanta!

Adriana,dr.Ursuleanu va veni la dr.Blacioti presupun,are cabinet la parterul unui bloc cu 4 nivele pana-n Trocadero,pe partea stanga cum vii de la gara.Bacteria asta care zici c-o aveti de unde,mama,v-ati captusit cu ea?Face parte din infectiile nozocomiale,cele intraspitalicesti!Ati avut contact cu cineva de curand internat?Este pacatoasa cum prea bine ti-a zis si dr.voastra,trebuie mers la punct-ochit,punct-lovit.Adica musai antibiograma.Poti merge la Synevo(fostul Rombel)si ceri receptionerelor(vezi ca sunt f.acre)sa te trimita sus in laborator sau macar sa-ti faca legatura cu biologul din laborator,de preferat d-na dr.Nita,poate fi si dr.Stoica(are si dumneaei copil apropiat ca varsta cu ai nostri)si povestesti toata tarasenia,ca dai antibiotice,ce antibiotice si musai sa specifici bacteria raspunzatoare.Spune ca esti intr-o situatie delicata,ele stiu ce-nseamna Klebsiella.Urinar stati bine,ca-i place pacatoasei asteia si p'acolo!
Cum iti spune Crix,n-ar fi rau sa faci o vizita si la dr.Loghin.
Multa sanatate si mai tine-ne la curent cu evolutia voastra!
Oana,urat Ventolinul,dar in cazuri extreme recurgi la orice.Si Teo este cu-o bronsita de natura alergica,am dres-o sper doar cu Aerius si Erdomed(asta ni l-a dat ptr.imunizarea bronhiilor,cica),am avut pana saptamana asta-n clasa de la gradi-un papagal,copii pana-n 7 ani n-au voie sa stea-n preajma lor,excrementele lor dezvolta ceva pe la plamani copiilor "sensibilosi",d-na educatoare a inteles situatia,a trebuit sa punem problema delicat ca pasarea era a dumneaei.Insa totul s-a rezolvat cu succes!multi lui Paul.
Crig,ma bucur din suflet ca Mariuca este bine!
Tania,felicitari d-na directoare!Nu ma surprinzi,trebuia mai demult s-accepti functia.Succese depline si ziua sa fie caaaat mai luuuunga,s-ai timp de toate.Asta-i inceputul,pe parcurs o sa fie mai simplu,insa cum te stiu pe tine ca vrei sa le faci pe toate bine...Mey,Tania,acum c-ai putere manageriala,nu-i poti trimite la niste studii pe fostii tai colegi de la aparatura medicala,avem si noi de muuuulta vreme Julianul(aparatul de anestezie)defect la aspirator,are si-un brat care-i cade si scumpul ala de jos,cel tanar,nu-i da de cap.Nu etreaba mea sa ma implic,insa fetele de la anestezie n-au cu ce aspira secretiile si stiif.bine cat de important este aspiratorul la intubat si detubat.Ce face mama?Inca o data felicitari si la mai mult!Iar lui Costin ii doresc sa-nteleaga tot timpul efortul pe care-l faci ptr.familia ta,sa fie mandru cu asa nevasta!
Crix,iti sunt datoare cu un raspuns.Cum vad situatia?Eu care lucrez in mediul asta,mi se pare normal,urgenta are intaietate,iar faptul ca mai intra si-alte pile mai puternice dupa,iar inteleg,fiecare dr.are cate-un cunoscut mai cunoscut,ptr.care-a intervenit x-ulescul care si el la randul lui poate l-a servit in alta problema,insa d.p.d.v.al parintelui,situatia este ingrozitoare,fiecare ne asteptam sa fim tratati cat mai uman,fara sa cerem nimic in plus.Iar cand la mijloc este un copil,este f.rau.Situatii asemanatoare gasesti pretutindeni,cand pila este cea mai puternica.Chiar si la un amarat de ghiseu!Singurul cabinet la care-am indraznit vreodata sa intru peste rand cu vreo problema,a fost in cel de chirurgie,in locul in care muncesc,cand Teo a fost cu febra si-am ajuns in urgenta am stat la rand ca orice parinte.Totul tine,parerea mea,si de bunul simt al fiecaruia,medic sau pacient.
mamacita,welcome!Bafta multa!

Tuturor sarbatoritilor din perioada asta multa sanatatate si noroc-noroc!Cu mult drag,Teo si July

Imi cer scuze,evenimentele la mine-n casa s-au precipitat,imi vin musafiri,asa ca fug,v-am vazut pozele tuturor,sunteti niste frumosi!Va duc dorul tot timpul,ma gandesc tot timpul la voi,ma bucur cu voi,ma -ntristez cu voi,sa nu credeti ca v-am uitat!

July

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyyy spune:

Multumesc Crixia, uite la asta nu m-am gandit.o sa intru pe siteul primariei.TE PUP SI MULTA SANATATE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

July,multumesc si pentru [re]primire,si pentru implicarea in rezolvarea problemelor Julianului,ai inteles ce inseamna o echipa!Din pacate,si la gineco e un julian defect,baietii l-au reparat si n-avem [muuuulti]bani sa-l platim

Azi Alexutu mi-a cazut...in fantana din parcul de vizavi de spital,la capela Militara!O fractiune de secunda m-am intors,ca erau niste copilasi care nu stiu ce mestereau la carutul nostru,si in clipa aia el s-a rasucit pe un picior,mi-a scapat din mana[m-am prostit ireversibil,e clar]si a cazut de pe bordura care margineste fantana,cam de la 30-40 cm inaltime,plantandu-se cu fetisoara drept intr-o gramajoara de noroi,cu mainile intinse lateral ca avionul!!!Nu va spun ce a fost in sufletul meu cand l-am ridicat si nu se vedea decat o masca de noroi din care se deschidea o gurita mare care plangea!Pe masura ce il stergeam cu servetele pe ochi,nas,gura,incepea sa iasa si sangele la iveala!in final bilantul este bun,caci n-are nimic rupt/spart,dar avea buza umflata si sparta,julituri deasupra si dedesubtul guritei si in jurul nasului,iar din ochi pana seara tot iesea noroi!Judeacand la rece,caci am fost sa revedem locul cu pacatul,am avut noroc cu noroiul,varianta ar fi foat sa pice in freza pe beton/ciment.De ranit,l-a ranit o coaja de castana,si aici am avut noroc,ca era cu partea interioara spre fata lui,nu cu ghimpii.Dar m-am simtit de nimic toata ziua!Am venit repede cu el acasa,recuperati de urgenta de sot,exact cand fugeam cu el in brate si caruciorul intr-o mana spre spital,sa reusesc sa-l spal,ca era infernal cu noroiul pe escoriatiile alea sangerande si in ochi.L-am bagat sub dus,saracutul,el plangea si eu cu dusul in ochii lui,da-i apoi cu comprese cu ser fiziologic pe ochi,cu betadina pe escoriatii,gel de arnica,crema de galbenele,lucratura psihologica pentru sedare...Acum,in afara de ochiul stang extrem de rosu,dupa atatia corpi straini cati a avut de eliminat,si de multiplele julituri[daca va pun poza,ne plangeti de mila],e linistit si vesel,doarme ca un ingeras.a,i-am mai dat si putin paracetamol inainte de culcare,dar edemul oricum s-a retras deja complet.O groaza de emotii,si asta sigur este numai inceputul,caci el este un poet,care vrea sa cerceteze tot si cu ochii numai la luna si stele,fara sa se uite pe unde calca.Dar adultacare-l insotea e de vina,ca stie cum este.Asta e,fug sa ma odihnesc,ca nu mai pot,toate cele mi-au scapat toata ziua in cele 4 directii.
Va pup.

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

july, razvan nu are klebsiella, ci sotul meu.cum am aflat i-am izolat.doctora ne-a spus ca puteam sa-i facem exudat cu antibiograma, dar luasem deja antibiotic si nu credea ca mai e re;alativ rezultatul.nu am avut contact cu spitalul, decat asta vara a fost internat sotul meu la Sp.Militar.banuiesc ca de tunci ca am inteles ca Klebsiella poate sta in organism fara sa-i faca nimic si probabil abia acum a gasit ceva sensibil(gatul sotului).diseara facem ultimul cefort si scoatem branula si maine ma duc cu el la control.spune-mi unde il gasesc pe dr.Loghin?sau un nr de tel?de Comsa stiti ceva?dr pediatra ni l-a recomandat.pe langa policlinica cu plata are cabinet.
la cresa inca nu-l duc.doctora a zis ca ramane un pic cu sensibilitate si sa nu luam imediat de la cresa altceva sa-l mai tin cateva zile acasa.
marilen, la dr.Ursuleanu am inteles ca 400.000 e consulatatia dar nu stiu exact.

albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladis spune:

adriana, dr loghin are cabinet in zona ciresica, str.Dispensarului tel. 519444, de dr. comsa nu stiu nimic. sanatate puiului.
mamacita, prin grea incercare ati trecut, va doresc sa fie fara urmari!
o duminica placuta tutror, sa va bucurati de soarele de afara!

mami de miruna(27.01.1996) si vlad (20.07.2005)

www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Azi am observat ca mai avea ochiul rosu sub pleoapa superioara,pe cornee[pe albul ochiului],asa ca am fugit cu el la oftalmologie,ptr.ca exista posibilitatea sa fi ramas vreun corp strain cornean,vizibil doar la microscop,care sa supureze ulterior.Corp nu mai era,dar ramasese o eroziune corneana,ptr.care am primit picaturi cu atb.si pansament vreo 3 zile.Sa va mai spun ce plans pe el,mititelul,cand i-au pus picaturile si pansamentul,ca eu la varsta asta nu suport asa ceva?!Si acum doarme,evident,fara pansamentul pe care,in prima clipa nesupravegheat,si l-a scos.Sper sa scapam fara sechele.Daca a avut cineva recomandat pansament la ochi,cum ati convins prichindelul sa il tina?

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

Multumesc,vladis.
Stie cineva ceva de dr.Avram,oftalmoloaga?Caci dansa era astazi la Spit.Municipal cand am fost cu Alexut.Si ne-a recomandat sa mergem maine sa-l vada din nou,la cabinet.Este buna profesionista sau sa merg la altcineva,si la cine?
Mai intreb eu maine colegii mai in varsta,dar daca aveti vreo informatie,as aprecia foarte mult.Multumesc anticipat.

Alexandru,soarele nostru

Mergi la inceput