All about Constanta (80)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Vai...Roxa, ma asteptam la o groaza de poze...atat am asteptat!!! hihi...si tu vii doar cu 3!!! Pai sa nu iti bag vreo 100 cu delfini???? haha!!! Le-or fi mancat catelu!!!!
Acu si io sunt suparata ca am sters o gramada de fisiere din comp (virusat...ca umbla sotu si face prostii!!!!) si am sters ceva fisiere ale cd-room-ului si nu mai merge...sunt tare trista!!!! Nu pot sa imi salvez nimic din comp, si nici David sa se joace cu ce i-am cumparat ...(laptopul lui Radu are interdictie la instalari...!!!)

Emaaime, imi pare rau ca ati luat-o de la capat...uf...
Eu te-as sfatui sa nu ii schimbi siropurile de tuse decat la sfatul medicului....

Crixia, eu il rezolvam pe David cu o baie fierbinte...sa vezi ce scoteam!!! Si fara rani...ieseau de buna voie!!!

Roxa, aici e la moda Gatorade (ca rehidratant)...dar si Sprite!! Si mai sunt niste bete inghetate (ca o mica inghetata) rehidratata pt copii...au mareeee succes!!!!

Mav...pai...avionul este cam 2000$ de pers (inclusvi copiii peste 2 ani), in sezon poate mai mult, cazarea cea mai ieftina 100$ camera pe zi (dar departe de ocean...daca vrei chiar pe plaja...sunt preturi fooooarte variate )...si apoi maruntisuri: mancare, distractii, plimbari prin zona...
Oricum cred ca cel mai ieftin este sa iei un pachet de la vre-o agentie imobiliara...
Si nu stiu cum e cu viza...iti trebuie viza...

Fiecare dimineata e un nou inceput

Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
:
varsta, poze, D-ale lui David
Imagini...fotografii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

buna dimineata.
roxa, avem diagnostic;angina pultacee, ditamai puroiul in gat.sotul meu la fel.au luat unul de la altul.i-am pus lui razvan branula si suntem pe injectii.ieri mi-a vomat continuu, nimic nu a mancat.facem cefort si metroclopramida(nu cred ca am scirs corect) din aia de greata si voma.doctora mi-a spus ca degeaba imi da amoxicilina cu gentamicina ca nu-si va face efectul la ce are in gat.a fost cuminte la branula.pana duminica facem.stam acasa.ce sa-i dau de papa ca tare frica mi-e de voma.si laptele mi-e frica sa i-l dau.te pup si mersi mult.aaa, stii cmva daca ce-fort intra la compensate?

albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neatza
mai dragelor ce de boli pe voi. sa o luam cu ce mai mici:
Anca din ce imi zici tu Oana are o viroza. mai face febra acum? daca are probleme cu stodal-ul da-i alt sirop, dar intreaba medicul, sa il schimbe ea. daca nu vrea mancare solida nu incerci cu pasate? iaurt, piureuri, putin pilaf (orez fiert bine de tot), pui daca vrea. supa cat incape, cu radacinoase, ca e dulce. paine prajita mananca? branza de vaci, banane, mere coapte, suc de mere. cam asta ar fi regimul. din cate vad eu doctorita ti-a dat numai medicamente homeopate, eu nu ma bag aici ptr ca nu le cunosc. dar ca regule generala stiu ca ele actioneaza mai lent. poate varianta mai buna ar fi fost sa iti dea ceva alopat care sa isi faca efectul mai rapid si apoi homeopatele ca intretinere. oricum fiind ceva viral trece oricum...tratamentul este fara antibiotic. sanatate multa!
Adriana imi pare rau de amigdalita voastra....si la amandoi baietii! ii poti face orice de mancare, usor, ca nu ai interdictii de natura stomacala. cate putina mancarica, nu fierbinte! adica nu ceai fierbinte, nu lapte, nu supa, nimic. ci la temperatura camerei.
Sanzi nu da, pls! am zis ca nu stiu unde disparura. las ca mai scormonesc eu. pune 100 de delfini, na! (bey agentie de turism cred ca ai vrut sa zici....ca aia imobiliara nu face excursii )
da, stiu ca americanii facura pedialyte in forma de inghetata...baieti destepti! ca rehidrateaza si scade temperatura corpului in acelasi timp....si mai e si atractiva!
gata fug ca m-am intins mult
sa aveti o zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladis spune:

nastasie,multa sanatate bolnaviorului mic; da stiu ca s-a captusit bine de tot, ca majoritatea copiilor (si a parintilor) au facut forme virale mai usoare in perioada asta, doar cu muci si tuse; ref. cefort, dupa cate stiu, intra la compensate.sanatate multa, ca stiu cum este cu branula si tratament injectabil.
emaaimee, pupam si bolnavioara mica; eu i-am dat lui vlad eurespal 2,5 ml/8 ore, dar sa stii ca si asta este dulce, nu stiu daca este vreun sirop fara continut de zahar, intreaba la farmacie.
noi sa zicem ca suntem mai bine, miruna chiar nu mai are decat putin nasul infundat, insa vlad a terminat tratamentul , dar este in continuare mucos si ce ma nelinisteste mai tare este ca haraie cand respira si nu stiu daca sa merg iar la medic cu el...
o zi buna tuturor

mami de miruna(27.01.1996) si vlad (20.07.2005)

www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marilen spune:

Buna-dimineata fetelor!
Roxana, sa stii ca medicul pediatru mi-a zis ca unii copii cu imunitatea scazuta se pot imbolnavi de la vaccinul antigripal.Si erau multi copii la doctor in aceeasi situatie cu fiica-mea.Anul acesta am zis ca o sa incerc Viusid. Am auzit ca e f.bun. L-a folosit cineva?
Sanatate tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

Buna ziua!

Sunt noua pe acest forum si ma bucur ca am dat de voi, constantencelor. Peste 7 luni voi fi mamica si as dori sa imi spuneti ce stiti despre doctorul Vlad Tica din Constanta (cum este ca doctor, ce preturi practica pt nastere, s.a.m.d.). La dansul am fost la primul control, mi s-a parut ok, dar as vrea sa stiu si de la alte mamici.

Va multumesc!

Mergi la inceput

Vladis, medicul trebuie sa stie haraitul ala, sa nu fi ramas o bronsiolita rebela.
Adriana am uitat de cefort, sigur ca e pe compensate, cum altfel.
Marilen nu e asa cum zice doctoru'...pe bune . da las, faza e trecuta, sa fiti voi bine! viusid-ul asta e un supliment alimentar...stiu ca e recomandat in fortificare imunitara la pacienti imunodeprimati, purtatori HIV, bolnavi de hepatita C, ciroza, etc. NU este un medicament. se gaseste sub forma de sirop si pliculete. nu stiu de pret dar ma uit daca vrei.

Mergi la inceput

Roxana, am dat telefon acum la o farmacie si mi-a trecut...63.000 pliculetul.Pentru mine mi-ar trebui 3 plicuri pe zi, 20 zile, plus pentru fetita....Are mai multe indicatii printre care cresterea imunitatii si poftei de mancare( favor. cresterea in greutate) caci amandoua stam prost la capitolele acestea.Se spune ca ar merge si pe virusuri spre deosebire de Bronho-vahom, Ribomunyl, etc.Dar mi se pare prea scump.Si mi-a spus ca nu se da pe reteta compenseaza sau gratuita, desi un medic aici pe forum spunea ca s-ar da...Probabil ca s-au mai schimbat lucrurile.

Mergi la inceput

Marilen, plicurile sunt tare scumpe, dar siropul e mai ieftin parca, cam 45 de lei sticla. in ceeace priveste spectrul de actiune nu pot sa zic nimic, fiind supliment alimentar studiile clinice nu exista si nici date stiintifice autorizate de vreo autoritate medicala. daca are indicatia aceea primara pentru purtatorii HIV cel mai probabil actiuneaza ca un tonic general.

Mergi la inceput

Multumesc, Roxana.

Mergi la inceput