All about Constanta (80)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

hm, sa nu fie o enteroviroza. panadol, mucosolvan sau fluimucil daca tuseste si mancare usoara, sprite daca mai continua sa vomeza. aveti grija si refacere rapida!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Neatza!
Adriana, insanatosire grabnica lui Razvan!
Crig, ce de poze cu Mariuca, pe site-ul Clubului reclama - reclama mascata !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

roxa, de mancare nu se pune problema.si ceaiul il vomita.ii dau ambroxol.nu prea mai tuseste, febra nu, dar vomita tot.panadol daca ii dau vomita, prefer supozitoare pentru febra.

albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Adriana asta e clar enteroviroza. musai rehidratat. sprite, cel mai tare din parcare (nu glumesc, stii f bine). inghitituri mici si dese. si mai stiu un truc de acum o mie de ani: dupa ce vomita da-i 3 inghitituri de apa rece, de la frigider, face constrictie....
a mancat ceva mai deosebit ieri? fructe crude?
Mav, petrecerea Mariucai a fost cea mai tare de acolo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marilen spune:

Emaaimee, i-am facut fetitei mele anul trecut vaccinul antigripal(frantuzesc), era sanatoasa atunci cand l-a facut, a doua zi s-a imbolnavit,am crezut ca e o simpla reactie la vaccin dar am tras-o mai bine de jumatate de an. A ajuns la antibiotice peste antibiotice, ce sa-ti spun, s-a sensibilizat f. tare, luni de zile a tusit intr-una, eu una nici nu vreau sa mai aud de vaccin antigripal. Poate nu-i la toata lumea asa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

buna fetele,Oani a mea tot bolnavioara este.offf.
Roxa pot sa imi spui,te rog,dk copilul ia gripa peste vaccin ce poti sa ii dai?m-am cam saturat de gripa&co.parca imi vine sa vaccinez fata.cu toate k nu prea aveam de gand.nu mai vreau sa o vad bolnavioara.si totusi am auzit pers care s-au imbolnavit cu tot cu vaccin.
multa sanatate copiilor si mamicilor bolnavi/e.

de piticotu' uriash

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

Salutare!
Multa sanatate la bolnaviori.

Ma bucur ca v-a placut Alex si stilul de dantz. . Zilele astea a stat la soacra-mea si sa va spun ce perla a mai scos , in plen (acolo sunt mai multe rude ale socrului care se pregatesc pt nunta sambata, deci audienta la greu):intai merge la "gadinitza, apoi la scoala, apoi la liceu, apoi la facultate, apoi imi i-au servici' si dupa aia ma fac...mireasa".
Cateodata stau si ma intreb de unde la scoate, cel mai tare m-a mirat ca stiefata ordinea, eu credeam ca le infloreste "mamaitza" da' au confirmat si altii .

poze cu noi

Camelia & Alexandra -Elena (27 feb 2004)

Mergi la inceput

adriana cum mai sunteti?
Ema dar ce are Oana? ca pana saptamana trecuta ai zis de reactie la priorix. daca e asa trebuia sa fi trecut de o mie de ori. eu militez pro-vaccin anti-gripal. dar atata timp cat nu o duci in colectivitate nu are rost. deci astept sa imi zici ce probleme are Oana, da?
Marilen, nu te supara dar imbolnavirea a doua zi dupa vaccin....nu a fost decat o coincidenta. in afara de asta vaccinul, fiind pentur organisme de tip viral, nu are nici o influenta asupra bolilor date de bacterii, care se pot contacta in continuare. sper ca anul asta Diana sa nu mai aiba probleme!
http://good-times.webshots.com/photo/2313041370088100014kjQlHy nu ma omorati dar nu am mai gasit decat 3 poze!!! nu stiu unde-s restu'....Sanzi nu daaaaa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Sanatate micilor bolnaviori!

Nici noi nu mergem zilele astea, tot din motiv de virusi! Alexia e mucoasa, are rani la nasuc de atata sters si am decis sa stam sa ne refacem. Deocamdata doar muci, de necrezut! Intelegeti ce spun!?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

Roxa,mersi de intrebare.am fost la urgenta cu ea sambata k tot avea febra si mi s-a parut dubios sa aiba asa simptome nasoale,vaccinul l-a facut pe 27 sept si de pe 3 oct a inceput sa-i creasca temp:2 zile a avut pana in 38 si apoi a sarit de 38.si i-am dat calpol si nurofen la 4 ore si tot facea febra. dr Lazar de la urgenta a fost de parere k e si ceva de nat virala si k sunt si amigdalele un pic inflamate.ii dau Stodal de sambata.Oscillococcinum l-am inceput intai k doza profilactica,apoi i-am dat doza pt debut gripa,akm ii dau doza pt perioada de stare a bolii. de duminica mi-a inceput si cu kk moale apos(uneori) si de 4 ori/zi.cred k de la sirop(Stodal) face moale k am mai patit-o de la el.de fapt vad k orice sirop excesiv de dulce ii provoaca diaree,cu exceptia calpolului si Nurofenului.dar de la alte dulciuri nu pateste asa.oricum nu ii dau dulce decat ff rar.
si uite asa am luat-o de la capat:solutie cu electroliti de la Humana,Biotics.plus sirop Pikovit k la ritmul cum papaadek nu papa decat san si in rest mai ia cate o gurita de mancare solida.lapte delactozat nu are rost sa ii dau k nici nu se uita la el,iar dk ea mai mult suge macar nu trebuie sa ma gandesc la vreo intoleranta la formula.
acum tuseste un pic, sa ii dau Eurespal?k trebuie sa ii schimb musai Stodalul.mersic tare mult
noapte buna

de piticotu' uriash

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput