All about Constanta (80)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

quote:
Originally posted by sinzi_ana

Mamacita....curaj!!! Noi nu am avut pb cu dintii...dar prietena mea cu baietelul ei tare mult s-a chinuit!!! Sa speram ca urmatorii vor fi mai blanzi!!!! (nu stiu daca te "risti"...dar eu cand avea gingiile umflate ii dadeam inghetata pe bat - suc congelat) si se calma...)

Multumesc ,sanzi,de obicei "ma risc" cu niste Panadol si Calgel,problema este sa realizez daca e dinte,burtica[e cam constipat in ultima vreme]sau oboseala extrema.

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

Simona,sa-ti traiasca bb Robert,sa fie sanatos,necolicos si mancacios dar[din proprie experienta]sa nu fie insomniac!

Hai sa va spun ca azi[prima zi de serviciu] ne-am imbracat pas-pas,am mancat,ne-am spalat,ce mai,eram jos la poarta cand a venit bona,pe care a luat-o stresul cand m-a vazut si i-am zis ca Alex inca doarme [la 8,cand el se trezea la 7 si era mancat cand venea ea!]Sotul o astepta sus,ca deh,patronii pot intarzia putin
Alexutu'a fost exemplar,a papat bine,s-a jucat,n-a plans si nu m-a cautat,ce mai,fara modificari,dar nici nu mi-a sarit in brate cand am aparut la 14,ci doar mi-a zambit,de parca nu ne vazusem de 1 minut.
Eu,in schimb,m-am perpelit de dorul lui,mai ales ca azi am avut doar o operatie,deci munca mai ioc.Si aia o cezariana,o fetita de 5 kg cu par muuult si falcute,arata ca de 2 luni,m-a luat o duiosie cand am vazut-oooo
Acum am reusit sa scriu si eu ceva ca Alexutu'doarme si eu fug si eu sa trag o 1/2 ora,daca apuc,ca azi noapte pregateam haine si hainute,mancaruri si mancarici

Asa ca va pup si sunt around!

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

emaaimee,m-a dat gata cretofolina ta,dragalasa!Atat am apucat sa vad,fug la nai.

Alexandru,soarele nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

Adriana,am vazut pozele,f frumoase
mamacita,mersic.ma bucur k a fost bine la munca,totusi e bine ca nu plange Alexutu' dupa tine,nu mai ai si stresul asta.ce uriasa mica a venit pe lume.si pe mine ma apuca nostalgia cand vad un bb mic.tare mai vrem un bb si noi,mai avem de asteptat.
va pup.

de piticotu' uriash

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neatza
sunt zombie ca individu meu a gasit de cuviinta sa vina peste noi pe la 2....si la noi in pat a ramas. in consecinta am dormit mai nu si am incasat la picioare de sa imi ajunga. asa ca acum ma trtez cu paispe cafele.
mamacita imi pare bine ca prima zi a decurs ok...asa sa fie toate! Patrick face la fel, nu vad efuziuni de dragoste cand vin acasa....ba mai si plange dupa bunica-sa cand pleaca...asta e, is mama de 4 ore . te inteleg cu pitica (wow, 5 kg?????)....asa si eu cand ii vad pe astia mici-mici ma topesc toata (O iau pe urmele lui Sanzi )
ieri Patrick a fost sa viziteze gradinite....si mama imi zicea ca i-a placut mult gradinita nr. 3, pe Dacia.....stiti ceva de ea? in afara de asta gradinita germana a fost inchisa (bad luck!) si la cea franceza de langa pedagogic cica era un scandal si niste batai....de nu le-a placut . la gradi nr. 3 le-a placut si de educatoare care cica il poate primi de la 1 martie....sa vedem pana atunci!
pupici tuturor si sa aveti o zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

buna dimineata si de la noi.tot cu muci suntem si cu tuse.nu prea mancam, suntem tare maraiti.
roxa, ne luam de mana si eu am primit aseara un picior in ochi.sper sa nu iasa vanataie ca zice lumea ca m-a batut sotul

albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulyp spune:

Salutare si de la mine, o mamica fara timp.

Vrem sa plecam vineri la Slanic Moldova cu ambii pitici. Am si eu o rugaminte la voi. Cunoasteti ceva cazare convenabila pe acolo?

Despre noi : Nicoleta merge in continuare la crese, acum de duminica s-a muciosit iara, iar bebe mic e un dulcel care tocmais-a procopsit si cu dintisorul nr. 2. Si bineinteles ca si el e mucios. Sincera sa fiu la noi mai tot timpul e casa copiilor muciosi, ca producem la secretii d'alea..........

Simona felicitari pt. flacau si refacere rapida.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladis spune:

neata! vad ca ne transformam in forumul copiilor muciosi, mai rau e cand se imbolnavesc si mamicile (azi dimineata m-am trezit cu dureri de cap/gat) si nici macar nu a venit inca vremea urata... brrr!
emaaimee, fetita e o dulce si mai ales o desteapta (genele se mostenesc )
mamacita, putere, rabdare si concentrare maxima sa treci cu bine peste perioada asta de adaptare, poate va intelege si insomniacul mic ca mami se duce la serviciu
sanatate bolnaviorilor, pitici si mamici!

mami de miruna(27.01.1996) si vlad (20.07.2005)

www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Salutare la toata gasca!

Roxana ,bine ai revenit din plimbarele si pupicei lui Patrick .
Maine plek si eu in plimbareli !

mamacita succes mult de tot la serviciu !

figuele, ma bucur ca Sofi este ok acum si sanatate multa in continuare .

simona, sa iti traiasca flacaul !

nastasie sa scapati repede de mucisori .

Pupicei tuturor

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

vladis,sanatate.mersic de aprecieri.bine ar fi sa fie desteapta(btw:cetesti la scutece?hai pe la noi de te inscriefetele sunt f dragute),acum ce sa zic sa fie sanatoasa k in rest nu conteaza prea mult k e a mea si o iubesc no matter what.io stau cam prost cu capu',macar sa fie mai dezghetata decat mine.poate ia de la tati

de piticotu' uriash

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput