Pestisori... pestisori... (23)
Raspunsuri - Pagina 5

daniela_daneza spune:
Elyanna , ai grija .Stai cumintica in pat ! Si sper sa se ridice placenta , daca nu , vin eu cu o macara sa o ridic! Glumesc!
Credeati ca scapati de mine 2 saptamani, ei bine nu ! A avut seful grija sa nu ma lase ...cred ca nu rezista mult fara sa ma stie aici langa el...
, cica sa incerc sa vin mai repede! Ma voi stradui ! Asta ca m-a rugat , nu ca a uitat ca a zis ca ma lasa 2 saptamani, dar o da la intors ...smecherul...
Voi ce faceti ? Cam slaba miscarea!
Charlie , unde umbli ? Nici la cafea nu ai venit azi, si cat te-am asteptat!
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

alinaMIZZI spune:
pestisoarelor e cineva treaz?
Pestisoara ELYANNE- iti doresc multa sanatate, ai grija de tine si de burbuzei, pupici la burticaCRISMIR- multumici, ani multi de fericita casnicie si voua si tot ce poate fi mai bun!
CHARLIE- ce mai faceti?
DANIELA- sefi astia, lasa ca noi nu vrem sa scapam de tine
Noi tot pe drumuri, casa inca nu am aflat pe plac si mai ales dupa bani, iar saptamana viitoare trebuie sa semnam actele de vanzare al apartamentului. Asa ca alergam toata ziua, dar ne alocam si noua cateva minute, Azi am trecut pe la ponei si am facut ceva pozici pt iubitorii de caluti.
http://www.fotothing.com/alinaMIZZI/
Va pup pestisoarelor si toti puiuti de pestisoare
Alina- mama de gongut Keane-Peter

CRISMIR spune:
ELIANA pe burticica...offffff,ai mare grija de tine,stai cuminte si sa speram ca totul va fi bine!!!
DANY si distrcatie fain macar cat vei sta...sefii astia
ALINA bafta cu vanzarea si cumpararea...frumoase pozele
Fetelor stiti ca CRISTINA cu MARIUCA sunt in Italia la consultatii?!...offfff,ma tot gandesc la ele...oare cum o fi?...sper ca totul e ok!!!...Dumnezeu e mare!..sa veniti cu bine scumpelor
Gata fug la nani,,pe maine...weekend placut!
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Poze cu noi avem la casuta de sus

daniela_daneza spune:
pestisori !
Abia acum m-am trezit , e adevarat ac m-am culcat tarziu pe la 1.00 ...si doar sunt deja in concediu , trebuia sa dorm mai mult! A fost si vremea propice , a plouat!Acum a incetat !
Alina , un scump bebele tau , asa alb si rotunjor! Succes in gasirea casei !
Mirela, pupici si tie! Multumim de informatia in legatura cu Cristina si Mariuca! Sa dea DD sa fie bine!Multa sanatate celei mai frumoase fetite de la pestisori!
Merg sa fac putina ordine , si apoi sa gatesc ceva.Vine sora si nepotul.Nepotul , gata ramane la Bucuresti.Eu ma intorc la Bacau cu sora.Sa imi tineti pumnii, ca trebuie sa imi inving teama si sa conduc.De asta merg la Bacau .
Va pup !
Wk-end plakut!
Dany

Charlie spune:
Bine v-am gasit acvariu tropical...
Parca mi-am mai revenit si eu, am avut astea doua zile niste stari de imi vinea sa ma dau de toti peretii, uite cam asa ceva :
Dany draga mea nu stiu da si eu te tot astept la cafea si numa' nu apari.. ??? chiar ieri.. si vad ca si tu pe mine, ciudat Vacanta Placuta draga mea,
Dany So- Fe - Ri- TZA ! - uite vezi fac galerie..
Mirela da o fi grav cu Mariuca noastra ? Habar nu am avut de nimic ! Dumnezeu sa le dea sanatate Mariucai si Cristinei ! Sa stiti ca ne gandim la voi ! Mirela daca mai ai informatii despre ele sa ne impartasesti si noua !
Voi cum sunteti ? Ce face Robert ? A plecat gripa de la casa voastra ?
Alina da ce frumusete de baietel ai !!! Sa-ti traiasca ! Vad ca are deja apucaturi de gentlemen englez !
Weekend PlaKut tuturor !
------------------------
My motto - sans limites ! (Isadora Duncan)

crig72 spune:
Dragele mele inca nu am plecat.Vom pleca peste o saptamana si ne vom interna.Vor urma o serie de analize si cateterismul.Nu am mai postat din lipsa mare de timp si.. datorita starii mele.
Maruta si Elyanne aveti grija de voi si de bebelusisi sanatate!
va imbratisez pe toate si am si eu ceva pentru voi(Mariuca e mare fan Cleopatra Stratan si mami cu tati de asemenea )asa ca va invit la poze
http://family.webshots.com/photo/2207575400065090328IMyqxo
am reusit sa pun si pe dot poze de la ziua ei
http://www.dotphoto.com/Go.asp?l=crig72&P=038C&SID=112582&Show=Y
o seara placuta!
www.babiesonline.com/babies/m/mariateodorag/" target="_blank">
patatina mea
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40902" target="_blank">File din povestea Mariucai

daniela_daneza spune:
CRISTINA , drum bun si Domnul fie cu voi! Sa va intoarceti cu reusita ! Multi pupici MARIUCAI!
CHARLIE , MERSI DE GALERIE! Ieri nu am prea stat pe mess, ca nu am avut timp! Te pup si capul sus !
Va pupacesc si sa va regasesc cu bine peste 10 zile , pestoacelor dragi!
Dany

CRISMIR spune:
CRISTINA dulce la voi...imi cer scuze,am inteles eu gresit
....mi-a spus Sinzi ceva de voi,dar eu intelesesem ca ati plecat deja...ei oricum eu va doresc tot binele din lume,sa va intoarceti cu vesti bune bune...iti tinem pumnii scumpa si frumoasa domnisoara
...dar pana cand plecati poate o sa aveti o bucurie de la PRIETENI!!!!
CHARLIE multi si hai lasa starile astea...cine vorbeste,una care abia a iesit din ele
...noi suntem bine acum,ne-au plecat bolile...tati mai e un picut dar se reface el
DANY drum bune scumpa soferita...sa ai grija...sa fii atenta!!!
...distractie faina la Bacau!!!
Weekend placut la toata lumea!

Charlie spune:
Salut Sirenutelor, Cum a fost weekendul ?
La mine plin de peripetii. Azi am facut prima data o pana la roata si e asa de groasa incat nu mai poate fi salvat nimic ! Imi trebuie cauciuc nou ! Mor de draci !
M-am apucat de dieta serioasa - Daneza - Dany stai linistita ca nu pe tine vreau sa te pap !
Mirela pupici si voua muuuulllti !
Cristinei si Mariucai multe incurajari si numai de bine sa auzim !
------------------------
My motto - sans limites ! (Isadora Duncan)

CRISMIR spune:
Beyyy,pag 4 la toti pestisorii,sa aveti o saptamana cat mai buna si frumoasa!
CHARLIE nasol cu pana...eu nici nu vreau sa ma gandesc sa patesc una ca asta...habar nu am ce sa fac...
si sa auzim de bine!