ce blugi se poarta in toamna aceasta?

ce blugi se poarta in toamna aceasta? | Autor: nadyana

Link direct la acest mesaj

Buna fetele!Ca de obicei, eu cu intrebariele mele!Poate subiectul nu intereseaza pe toata lumea, dar sper sa fie si fete interesate de subiect.Eu, e ex., vreau sa-mi achizitionez o pereche de blugi.Ce culori se poarta?Eu m-am gandit la un albastru deschis sau un indigo.Si, ma gandeam sa fie cu talia medie:nici inala pt. ca nu imi place, nici joasa pt. ca sunt grasuta
Voi ce spuneti?Si in alta ordine de idei, voi cam cate perechi de blugi aveti?Eu momentan am doar una.
De la ce firma va luati e obicei?De firma Mavi ce parere aveti?
Mi sunt la moda blugii?Voi ce spuneti?Cu ce ii asortati de obicei?Ce curea folositi la blugi in toamna asta?
Merci fetele si astept cu nerabdare respunsurile voastre

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kittie spune:

raspunsul la titlu subiectului e simplu : slim

raspunsul la postarea ta e mult mai complex pentru ca de fapt nu prea te pasioneaza ce se poarta.. ci ce sa porti tu... Jeans ii o sa fie mereu in voga, indiferent de croiala. Chiar dac-acum se poarta cei stransi pe corp, asta nu inseamna ca toata lumea isi permite asemenea linie. cat despre firma producatoare sau cureaua cu care-i porti, asta.. de bugetibus

, mami de ( 13oct04 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Ei,se poarta si boot cut cu talie joasa.

Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

Mergi la inceput

ba cum ? si evazati, si cu broderii... da slim'z da king!

, mami de ( 13oct04 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tasia spune:

nadyanaimi place subiectul mai ales k eu sunt omul blugilor. Am vre-o 6 perechi super trendy, 2 perechi pana sub genunchi, 2perechi -3 sferturi si vre-o 3 perechi mai de tavaleala.
Anul acesta, cel putin asta am vazut intr-o revista adusa din Italia, se poarta blugii stransi, sifonati sau roshi. Firme de la care imi iau eu blugii : Capo'dopera, Levi's, Armani, Miss sixty...
Ii asortez cu cizme, bluze vaporoase din matase, heaca de piele (neagra, crem,rosie).Curea imi pun in functie de incaltaminte. Daca vreau ceva mai lejer imi pun o bluza, pantofi si geanta toate sport.
Asta e marele avamtaj a blugilor, ii poti asorta cu multe chestii din garderoba

38 +
pozele noastre
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Blugii vor fi intotdeauna la moda.Din pacate acum am doar o singura pereche actuala,celelalte perechi nu-mi mai face placere sa le port,le-am trecut pe linie moarta!Eu stiu ca aspectul ''used'' nu prea mai e de actualitate,cine stie mai bine sa ma contrazica!Oricum eu nu sunt deloc de acord cu blugii rupti,dar e numai optiunea mea!
Se poarta cu scurte de blugi f. f. scurte!
Mai astept si alte opinii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadyana spune:

Da, asteptam cu mult interes si parerile fetelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

Buna eu nu prea port blugi asa ca pur si simplu nu imi dau seama despre ce fel de blugi vorbiti. Nu aveti niste link-uri si la ce se poarta, pentru ca mie mi se par toti la fel.

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 6 ani si ...

Mergi la inceput

www.truereligionbrandjeans.com/Womens_Julie_Black_StretchUrban_Cowboy_Dark/pd/np/111/p/97059978.html" target="_blank">slim chiar pe negru cum se poarta si intr-o semnatura foarte celebra, o firma deosebit de pretuita in ultimii ani...www.truereligionbrandjeans.com/Womens_Joey_Miss_GroovyDark_Pony_Express/pd/np/111/p/90450363.html" target="_blank">cu broderii
www.truereligionbrandjeans.com/Womens_Bobby_RigidEasy_Rider/pd/np/111/p/90450072.html" target="_blank">un boot cut normal

, mami de ( 13oct04 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadyana spune:

Kittie, acum am inteles si eunici eu nu intelegeam prea mult espre ce blugi vorbiti, de fapt nu intelegeam deloc..eu asi vrea ceva ca astia si la culoare si aprox. la fel ca si croiala http://www.truereligionbrandjeans.com/Womens_Bobby_RigidEasy_Rider/pd/np/111/p/90450072.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

quote:
Originally posted by nadyana
http://www.truereligionbrandjeans.com/Womens_Bobby_RigidEasy_Rider/pd/np/111/p/90450072.html

172 de dolari pt o pereche de jeans...dumnezeule!!! chiar va permiteti acest pret?!?! din ce-or fi facuti?!?!
Eu de obicei port numai ce sta bine pe mine, cei in care ma simt cel mai comod simplu si NICI un fel de broderie....am alergie la floricele, fluturashi, gargarite pe jeansi

Mergi la inceput