Mamici de sept-oct 2006 (77)
Raspunsuri - Pagina 24
GETY spune:
Eloise, asculta la mine, ca-s mai "batrana". Este imposibil!
Dar lasa, ca intrebam jos in Triaj. Sper sa fie persoane pe care le cunosc, ca eu de acolo, din birouri, nu prea le cunosc pe toate.
GETY
36 cu
MARIA-DIANA
VARSTA BEBELINA
POZE
eloise spune:
quote:
Originally posted by GETY
Oare Mirabelac ce mai face?
Eloiseeee, n-ai nici o veste de la ea?
Ca dupa ea, teoretic, din sirul iesencelor, eu as fi la rand. Si tot am emotii. Stiti cum e? Ca la examen: "hai, intra tu prima, si intru eu dupa tine"!
GETY36 cu
MARIA-DIANA
VARSTA BEBELINA
POZE
Inca nimic de la Mirabela... Va spuneam eu imediat! Sa-i tinem pumnii
!Da da, ca la examen, si dupa ce iese cineva din sala toata lumea se napusteste sa intrebe "cum a fost, cum a fost"
Eloise
35+ cu 
EU
Virsta bebe
Lyana spune:
Neata burtici
Fetele care ati nascut deja si care le suplimentati papa la bebici cu lapte praf, ce fel de lapte praf papa bebicii? Eu ma uitam ieri la cel de la Nestle dar sotul meu mi-a atras atentia ca el stie ca produsele Nestle dau dependenta.
34+
Teodora
Crisnemes spune:
Eloise - scuze dar mie zodia racului mi sa pare cea mai de kk dintre toate. Cate persoane am cunoscut (de gen masculin) din acea zodie mi sau parut ingrozitoare, iar eu personal nu pot lega nici 2 cuv cu acele persoane. Eu sunt din zodia fecioarei.
Lexi azi nu a dat nici un semn oare ce face?
Cristina si
Dragos (31.01.2004)+
Victor
Poze
POZE YAHOO
GETY spune:
Sincera sa fiu, v-as lasa sa intrati inaintea mea, dar nu pot. Fiecare sa stea sa se coaca in burtica pana le vine sorocul sa se ghideze dupa luminita de la capatul tunelului. Asta daca n-o fi vreo cezariana programata.
GETY
36 cu
MARIA-DIANA
VARSTA BEBELINA
POZE
microbu spune:
Gety, sunt convinsa ca nu mai are loc deja. Eu simt loviturile mai infundate, si misca mai ales piciorusele (cu genunchi direeect in coaste) si cu funduletul se impinge in buricul meu ![]()
Eloise,
.
Sandra
37+
inca un pic
adameasca spune:
'neatza!
Pufy, felicitari!!! Refacere rapida!
Lyana, la ce lapte praf de la Nestle te uitai? Nu cumva la ala care se da peste 1 an??? Ca eu altul nu mai stiu de la Nestle... Eu am trecut-o pe asta mica pe Bebelac, tot d-asta i-am dat si lui Luk si i-a mers foarte bine.
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
AndraPG spune:
Pufymic, felicitari pentru bebe mic, sa fiti sanatosi amindoi si sa va intoarceti cit mai curind acasa.
O fericita mamica in devenire!
eloise spune:
quote:
Originally posted by Crisnemes
Eloise - scuze dar mie zodia racului mi sa pare cea mai de kk dintre toate. Cate persoane am cunoscut (de gen masculin) din acea zodie mi sau parut ingrozitoare, iar eu personal nu pot lega nici 2 cuv cu acele persoane. Eu sunt din zodia fecioarei.
Cristina siDragos (31.01.2004)+
Victor
Poze
POZE YAHOO
Cris, hehe, pai d'aia, ca esti fecioara perfectionista! eu n-am cunoscut decat fete-raci si erau ok, sufletiste. ori ca eu fiind tot de apa, pestioaica... se poate sa ai dreptate. de exemplu cu barbatii fecioara ma inteleg ingrozitor pe termen lung, dar fetele mi se par ok, "perfectioniste" ar fi singurul lucru "rau" pe care l-as putea spune despre ele. ma rog, oricum chetsia cu zodiile e tare relativa, cate reguli atatea exceptii
Eloise
35+ cu 
EU
Virsta bebe