Iasule, mandra cetate (41)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexz spune:

quote:

Alexz, trecerea catre pireul de legume se face treptat, pasand cate putin din legumele din supa cu care e obisnuit copilul si dandu-i supita tot mai groasa de la o zi la alta. Un pireu (fie el facut in casa sau din comert) inseamna trecrea brusca la un gust nou si totodata la o consistenta noua, ceea ce de uneori e prea mult pt BB. Un gust nou trebuie si el introdus treptat, cate o lingurita strecurata in mancarea pe care o cunoaste deja, apoi 2 lingurite, etc. Daca te refuza, acum lasa-l sa uite, nu ii mai da cel putin o saptamana produsul respectiv, altfel nu vei obtine decat impotrivire.

Partea stupida este ca de mancat, in general, mananca aproape orice, inclusiv bors. Numai pireul mi-l tot refuza... O sa incerc totusi sa duc munca de lamurire cu el. Poate-l conving, de si ma indoiesc: prea-mi seamana, scarbosul lu' tata !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

quote:
Originally posted by l_carmen2003

Raluca, sanatate si ti-am scris un PM... Hai smile, ca ticalosi sunt peste tot la panda sa ne fure visele. Numai sa nu ii lasam.

Stiu, Carmen, stiu...:(
Nu am primit nici un PM:(

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morenaA spune:

Am o rugaminte mare la voi: spunet-mi magazine cu bijuterii din aur... Am fost la Coriolan in Piata Unirii, pe Stefan, pe straduta dintre Stefan si statia de tramvai din Piata Unirii si in mall caut un inelus ca mi-a promis cineva ca imi ia insa am degete cam mici si n-am gasit nimic Asa ca daca mai stiti vre-un magazin, mai ales unul unde sa aiba posibilitatea sa dai comanda marimea ta la un model care il vezi si tit place...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

la mine pacalelile la unu` au tinut la altu` nu... dar alte mincaruri maninca? daca nu tine cu avioane, masini sau papusi, incearca sa-l amesteci cu putin din ceva care sa-i placa, adeca daca omului mik ii place danone, pune-i putin iaurt in pireu, stiu ca suna aiurea si multe fete nu sunt de acord, da` io am practicat sportul asta. sau sa-i adaugi putin din cerealele pe care el maninca, tin minte ca la un moment dat ionuu` minca mincarea doar daca simtea ca are gust de protocale

quote:
Originally posted by alexz
4. Reiau intrebarea mea: cum poate fi convins un kinder sa manance si piure de legume? Ca mie nu-mi iese pasenta...

alexz & Codrut
Ridente dicere verum

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by morenaA

Am o rugaminte mare la voi: spunet-mi magazine cu bijuterii din aur... Am fost la Coriolan in Piata Unirii, pe Stefan, pe straduta dintre Stefan si statia de tramvai din Piata Unirii si in mall caut un inelus ca mi-a promis cineva ca imi ia insa am degete cam mici si n-am gasit nimic Asa ca daca mai stiti vre-un magazin, mai ales unul unde sa aiba posibilitatea sa dai comanda marimea ta la un model care il vezi si tit place...

Eu am primit inelas de logodna si am luat verighetele din Moldova. Am cautat mult, pt ca si eu am degetul destul de subtire... E adevarat ca acum ceva timp in urma, inainte de a intra in renovari. Dar am vazut ca si acum mai este ceva cu aur acolo, undeva la etaj, parca... In Hala Centrala parca mai era aur...

E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

in mall este bijuteria aia cred ca la ultimul etaj unde pina la 17 este si bijutier, nu fac si modificari?

quote:
Originally posted by morenaA

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Si la parter la Casa Modei era un punct cu bijuterii din aur. Imi amintesc ca aveau chestii frumoase si interesante, dar nu stiu de ce, insa atunci mi s-au parut scumpe fata de ce gasisem eu in Moldova...

Da' la Coriolan cu fac si la comanda??? Asa stiam... Sau poate stiam gresit...

E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danna_36 spune:

Morena, mai e un Coriolan vizavi de piata Nicolina. Mai gasesti piese din aur de vanzare la casele de amanet, dar unii sustin ca nu e bine sa cumperi bijuurile amanetate de altii, ca cica te incarci cu energie negativa datorita parerii lor de rau ca le-au pierdut...No coment, ca nu ma pricep si nici nu imi trebuie...

Raluca, da ai aflat inaintea mea. Mai mult, daca tu nu postai articolul, eu nici nu aflam, ca nu am avut nici o tangenta cu elaborarea lui, nu m-a intrebat nimeni nik, datele de acolo sunt de pe oferta noastra, care e disponibila si pe net, deci accesibila oricui...Cred ca Inimioara a stat de vorba cu reporterii, poate ne zice ea mai multe cand are timp...

Inimioara, intre mesajul tau si trenul (tot al tau) spre Iasi erau doar 2 ceasuri, timp mult prea scurt pt aranjarea unei intalniri, mai ales in Bucuresti unde distantele sunt mari si traficul aglomerat. Eu am incercat, dar ma indoiesc ca s-a putut. Ti-am trimis si mail. Vorbim cand ajungi (pe net, ca in Iasi ai ajuns deja)

Primavara 2006

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Danna_36
Raluca, da ai aflat inaintea mea. Mai mult, daca tu nu postai articolul, eu nici nu aflam, ca nu am avut nici o tangenta cu elaborarea lui, nu m-a intrebat nimeni nik, datele de acolo sunt de pe oferta noastra, care e disponibila si pe net, deci accesibila oricui...Cred ca Inimioara a stat de vorba cu reporterii, poate ne zice ea mai multe cand are timp...

Mie mi-a sarit deodata in ochi RoMagic...

Tu cum mai stai cu raceala, Dana? Eu aproape de final... M-am saturat!!!! Am un nas rosu, rosu... si ma doare de nu mai pot! ...

E si maine o zi!

Mergi la inceput

Nora, tu trebuia sa te duci in august (parca!) la Vatra Dornei... Nu mai retin... ai fost? Daca da, unde v-ati cazat, ce conditii au fost si ce pret??? Merci mult!

E si maine o zi!

Mergi la inceput