Iasule, mandra cetate (41)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Raluca iote un pup si de la Robert,poate iti trece supararea de tot!

Delia,felicitari pentru "actele in regula"!

Miha

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

quote:
Originally posted by mariussimiuc

Raluca iote un pup si de la Robert,poate iti trece supararea de tot!

Dulce, dulce...mmmm... Ce ma fac oare cu atatia pupici de la strumfeii vostri??? Oare sotul va deveni, brusc, gelos???
SI un pupic de la mine (fara poza) si vise placute!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Bey, Miha, da' ai o nora pe cinste!!!!!!! Scumpica foc! Ma rog, nici ginerele nu e mai prejos, pe bune! Mai greu cu apropierea "sotilor", dar in rest, toate par a fi in regula...

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

Lullabay,sa va traiasca minunea si sa va aduca multe bucurii!
Refacere grabnica si multa sanatate la amindoi!

Mergi la inceput

VIO , felicitari pentru licenta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acvi spune:

Neata!!!
Roxana,sa-ti traiasca comoara de baietel,ai sa vezi ce repede creste,refacere cit mai usoara(si eu am fost tare marcata de cezariana dar acum dupa 6 saptamini am si uitat toate durerile primelor zile).
Gata,am scapat si eu la mai mult timp liber:DE IERI AM BAIETEL MARE LA GRADINITA!!
TOate emotiile noastre s-au spulberat...ALex a reactionat foarte bine la prima (si a doua)zi de gradinita,nu a plins deloc a dormit(eu acasa 2 ore ma chinuiam cu acest ritual),a fost bine..sper sa-l tina!!Imi place gradinita ca e curata,personalul e OK ..singurul lucru care nu mi-a placut e ca au tv si e toata ziua deschis pe Cartoon...SInt 6 Alexandri in grupa si ca sa-l deosebeasca le-am spus ca noi il alintam acasa si ALexino asa ca la gradi asa i se va spune.
Carmen,cum a trecut Alex de prima zi ??
Felicitari Danna si Inimioara ,sa demarati la capacitate maxima!!!!
O zi buna tuturor!!!
Gabi,Alex si Timeea.

Mergi la inceput

Carmenica,daaa ,am fost in turneu....3 zile la Gura Humorului.
Din pacate anul asta doar atit!Poate la anu' avem mai mult spor!
Pupici nazdravanilor!

Mergi la inceput

Raluca,ti-am scris pe mess!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danna_36 spune:

Roxana, bine ai revenit acasa si printre noi, te asigur si eu ca zapaceala asta de la inceput trece repede, pana de Craciun vei fi o mamica deja "organizata", adica vei mesteca in cratita cu o mana, cu cealalta vei calca, cu un picior vei legana copilul aflat in carut, cu celalalt vei tine la distanta de bebe catelul sau pisica, in dinti vei avea o "jucarie-sunatoare" pe care o vei scutura din cand in cand ca sa linistesti copilul si toate astea fara sa pierzi din ochi masina de spalat pusa la lucru si monitorul calculatorului...Sper ca te-am incurajat...

Raluca, nu mai fi trista, ca nu ajuta. In ce domeniu lucreaza al tau sot? N-o fi coleg cu al meu, ca si noi avem parte de un "sef" de care povestesti tu...
In alta ordine de idei multumesc de postarea articolului, nu am stiut de el. Inimioara, felicitari, suna bine ce scrie acolo! Si sa stii ca vin in vizita si bineinteles te astept pe la noi.

Anul asta e an de invazie de supermarketuri si centre afterschool, se pare...Pana acum nu gaseai "picior" de asa ceva prin Iasi, acum au rasarit ca ciupercile dupa ploaie cel putin 4: RoMagic, Kityes, Doxamus si Gavroche, astea le stiu eu...Daca vi se pare ca detectati ceva nervisori in tonul meu, sa stiti ca asa e...adica vi se pare!...

Spor la treaba harnicutelor care s-au apucat de briose, iar mi se face pofta si cu ea raman, ca eu nu am tava, n-am nici timp...

Cristina(Palmirah), nu-i nimic ca n-ai sunat, am inteles ca ai rezolvat altfel. Te astept oricand doresti...

Gabi, ti-am trimis un PM...

Vaz ca nu stie nimeni sa imi raspunda la intrebarea cu messengerul defect...

Am fost invitata (ca firma), sa particip la Baby-Expo, targul care pana anul trecut se organiza primavara si toamna doar in Bucuresti si de anul asta e si in Iasi. Imi vine sa urlu ca nu am bani de platit taxa, era o treaba buna, buna de tot!...

Primavara 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Buna dimineata!

Danna m-ai binedispus ce bine ai descris totul
Cand e Baby expo? Fain ca va fi si la noi.

Ralu, multumim de informatii, abia astept sa mergem la targ

aime si Vladimir

Mergi la inceput