Iasule, mandra cetate (41)

Raspunsuri - Pagina 31

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Nora, aha, mersi de atentionari. Ma simt surprinzator de bine, parca n-am facut cezariana peste cezariana...
Ma intrebi de culoarea ochilor...inca nu stim, sunt 'laptosi'.

Carmen, Teodor (6.09.2006) si Iustin (5.06.2004)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

La multi ani Herra ,sa fii sanatoasa si fericita si iubita!

Eu tocmai am terminat de facut tortuletul sor'mii ,sa va pun o poza?

Kiss,vezi ca-l duce la servici..sa fii pe faza sa-ti iei o portie babana,ca e la fel ca cel cu Steaua..
Si poza aici

Adriana
papa-bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

(42)

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora__ spune:

Carmen...problemele au aparut si pe parcurs,nu deodata.Eu am descoperit de abia dupa 1 an,cauza.Cu operatia mi-am revenit si eu destul de usor,si tot asa,doua pe acelasi loc,dar spatele ma rupea.Avand o sensibilitate la cistite,am zis ca nah...racesc io asa usor,dar se pare ca alta era cauza.Sa dea Domnul sa nu fi luat.Dar sa ai grija.Mi s-a luat exudat din nas si gat si asa s-a vazut.Analiza s-a facut la Inst.Cantacuzino si tot de acolo mi s-a dat autovaccin.Ideea era ca infectiile urinare nu dor,doar cistitele.Si eu am si o discopatie,deci dureri de spate cu cauze multiple,de aia nici nu ma gandeam ca e ceva luat la operatie,am zis ca asa sunt eu defecta,de mult timp.Si tot atunci am luat exudat si la copii si mamei.Si toti aveam si stafilococ auriu,Rares luat din spital,la nastere.De aici si asa multe imbolnaviri in primul an de viata.Dupa autovaccinul asta,si-a mai revenit si nu a mai racit asa des.

Nora

Comorile Norei Noi doi Costume carnaval Noutati

-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!

Mergi la inceput