Iasule, mandra cetate (41)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

Si Alex e racit un pic, l-am dus luni la dr si mi-a spus ca nu are nimic - ii curge nasul ceva transparent - marti a si tusit un pic si iar l-am dus la dr si iar l-a ascultat la plamani si i s-a uitat in gatisor dar nu are nimic - mi-a spus ca poate mama sufera de ceva, stim noi de ce. La gradi toti sunt bolnaviori si au muchii verzi, mai putin al meu si tusesc in cor, dar deja fiind toti asa nu i-au mai trimis acasa. Copilul meu ia doar nurofen si humex expectorant ca am insistat eu la dr sa ii dea ceva, dar ailalti iau medicamente adevarate.
Asistenta care dimineata ii vede pe toti mi-a spus ca probabil e trecerea de la cald la rece si ca e posibil ca Alex facand imunizarea cu IRS 19 sa fie mai rezistent si ca nu ii mai trimite pe toti acasa in conditiile in care nici unul nu are febra... Eu voiam sa il tin acasa sincera sa fiu, dar eu sunt mai exagerata de felul meu.
In fine, a venit toamna deja...

Am fost de dimineata la Teba si au adus marfa de toamna, am luat niste malete f bune de bumbacel si o pijamaluta de aia cu totul pt 104 cm... numai la ei se gasesc si sunt f practice. Acum imi pare rau ca am luat doar una, dar numai una mai aveau marimea aia pe alta culoare decat roz. Si imi pare rau cu nu am luat inca una chiar roz.
Fiu-meu are deja 104 cm si de abia are 3 ani si o luna iar astia fac haine pt 4 ani de 104 cm... Iar copiii din grupa mica de la gradi sunt toti asa inaltuti... cred ca ar trebui schimbate "normele", macar pt confortul psihic al mamelor...

Eu de abia ma mai misc, am inregistrat a doua noapte nedormita si cred ca pana la urma am sa renunt la a astepta sa treaca de la sine si voi merge la dr. Dar mai am atata treaba acasa si imi e ca ma opreste la cutit si cine se mai ocupa de ai mei dupa aia?!

Gabi, please da-mi si mie un phone...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

'Neata!

Eu cred ca am dormit rau sau m-a tras vreun curent, si acum partea stanga a spatelui spre gat este intepenita de tot si la orice incercare, cat de mica, de intoarcere a capului spre stanga ma doare ingrozitor... Asta asa, ca sa nu raman mai prejos de celelalte fete suferinde de pe aici...

Am cafea!!!!!!!!!!! Cine vrea?

PS--Cristina (palmyrah), multumesc pt articolul de ieri de pe mess (am uitat sa iti multumesc!)

FUEGO--Iasi-27 august 2006:
http://good-times.webshots.com/album/554258099jrgPvZ
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Eu vreau cafea...desi am tot baut.
carmen te-am sunat...nu raspunzi pe fix...incerc pe mobil.
Pupici,
gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

quote:
Originally posted by GabrielaG

Eu vreau cafea...desi am tot baut.
carmen te-am sunat...nu raspunzi pe fix...incerc pe mobil.
Pupici,
gabriela

In ce directie sa expediez cafeaua? Parca pe la Hala Centrala ziceai sau nu am retinut eu bine?

FUEGO--Iasi-27 august 2006:
http://good-times.webshots.com/album/554258099jrgPvZ
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

Multumesc mult Miha!
Chiar pe ea o cautasem ieri la IRIS la gara,dar din ianuarie nu mai are acolo ore !

Mergi la inceput

Ihihihi,parca e in Twin Peaks aici,daca va mai aduceti aminte serialul!
Cum apar mesajele mele inainte...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Cristina,d-na dr Matasaru este un cardiolog foarte bun.Stiu ca o gasesti in Policlinica mare,nu stiu daca are si cabinet particular.Stiu ca face ecografiile Dopler undeva la un cabinet de langa Gara,dar nu este al ei.

Miha

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput

Si daca tot e rost de,plec acusica la o sfintire importanta,cu mincare si beutura din belusg!YESSS,macar daca maninc de plesnesc sa stiu de ce mi-e rau!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Mey...nu reusesc sa pricep ce-i cu mesajele astea...nu mai am "fir" la povestire
Mda...am reusit si eu sa racesc (n-am mai racit de vreo cativa ani si cred ca acum imi iau revansa ) si is cu nasul borcanel, si mi-e ff frica sa nu-i fi dat si puiului, deja am zarit niste mucisori, fir-ar ei sa fie, am trecut pe Panadol si Bioparox, speram sa nu fie de durata.
in rest, nimic nou, doar ca am constatat si noi ca "a venit toaaamna".

aime si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Cristina, te invidiez...dar lasa ca dseara dupa cele doua sedinte cu parintii sa merg si eu la ziua Dianei, pritena lui Matei si vecinica mea.
Plec acasa,
Gabriela si baietii

Mergi la inceput