BARBATI - BABY SITTER?

BARBATI - BABY SITTER? | Autor: linasobolina

Link direct la acest mesaj

CE PARERE AVETI?
www.romanialibera.ro/editie/index.php?url=articol&tabel=z04092006&idx=19 - 39k -

Zeci de barbati din Iasi, baby-sitter in Anglia Luni 04 Septembrie 2006

Zeci de barbati din Iasi lucreaza in prezent in meseria de baby-sitter in Marea Britanie. Dadacele musculoase, cu par pe piept si bicepsii umflati schimba la cateva ore pampersi, leagana bebelusi ori se bucura cand aud primele gangurituri ale progeniturilor Albionului. De la inceputul anului 2006, nu mai putin de 40 de barbati din judetul Iasi au luat drumul Angliei pentru a lucra ca baby-sitter, prin programul "Au Pair". Gasirea unei familii care are nevoie de un ajutor de gen masculin se face prin intermediul unor agentii specializate, care consiliaza, dar mai ales intermediaza contactul cu alte agentii din Marea Britanie sau chiar direct cu familia britanica. Remuneratia dadacei este si de 70 de lire saptamanal, intr-un program de cinci ore pe zi, cinci zile pe saptamana. Reprezentantii agentiilor de intermediere spun ca pentru gasirea unei astfel de slujbe costurile nu sunt foarte ridicate, ajungand la cateva sute de euro, in care vor fi incluse consilierea, procesarea dosarului si transportul dus-intors. Bonele cu par pe piept au insa si o limita de varsta. Nu sunt acceptati decat barbati cu varsta cuprinsa intre 18 si 27 de ani ca sa legene bebelusii britanici.

Credeti ca ar functiona si in Romania?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Eu mai radeam de tata si-i ziceam "bon" cand mama mea chiar nu putea sa stea cu astia mici(trebuia sa mearga la dr sau mai stiu eu ce...) ei ramaneau in grija tatalui meu si chiar avea grija de ei f bine, pe amandoi(la vremea lor) i-a schimbat de pampers, i-a spalat cand faceau kk, ii plimba cu caruciorul pe afara, ii legana pe picioare(dar ii punea de la genunchi) ca zicea sa nu se aplece prea tare cand le punea suzeta in gura...
dar ce varsta...cuprinsa intre 18-27...eu cred ca majoritatea barbatilor la 18 ani nu stiu sa aibe grija nici de ei daramite de un bb
stati...nu dati...a fost doar o parere

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaluD spune:

Raluca, Emi cea scumpica si bebelusa Ina

Ajutati-l pe Andrei sa traiasca!
www.point.ro/andrei/" target="_blank">http://www.point.ro/andrei/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

Cred ca au uitat sa specifice ca acesti tineri sunt ceruti in familiile britanice... divortate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Tata a fost bonul celor doi nepoti ai sai (program de 10 ore/zi).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Foarte bine, sa se antreneze pentru cand vor avea si ei copii. Sau ma intreb daca respectivii au deja experienta cu copii - pana la 27 de ani poate au facut si ei si stiu ce si cum.

Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002
Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

in germania, anglia si mai ales in tarile nordice sunt multi tineri care lucreaza ca baby sitter; ei invata limba, castiga si ceva bani, multi dintre ei raman apoi la studii in tara respectiva.. . a, normal ca in tara nu le vine sa spuna ce fac pt ca majoritatea ar proceda ce pe topicul asta, i-ar lua in ras...
printre principalele cdt ca sa fii acceptat intr-un program pt slujbe de babay sitter este sa fii necasatorit, major si sa nu ai mai mult de 27 de ani (in unele tari varsta minima e de 24-25);

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

de ce nu? eu imi las copii cu fratele meu, 24 ani, care nu are la capitolul "experienta" decat ce a invatat de la mine. si se descurca foarte bine cu amandoi. sunt mult mai linistita cand las copiii cu el decat cand ii las cu mama.
e grijuliu, atent si rabdator. necasatorit... student...

da' nu-i fac reclama, ca nu cred ca ar face-o si pe bani. sta doar din placere cu nepotii.

btw, cei care lucreaza in MB, fac si menaj??? adica de copii au ei grija, dar daca au talent si la cratita... ar trebui platiti mai bine!

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput