40 cu + sau - (cap.21)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns craciunitza spune:

Buna seara in fuga, maine vine mama cu baietii si toata ziua am facut bunatati. S-a terminat vacanta mare sau am visat urat?
KUKI, ce vremuri, ce oameni, ce sentimente, jos palaria!

Nu certati copiii cand viseaza!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Liliana sint pe aici..v-am citit zilnic..dar nu am scris..voi sinteti deja ca o familie..si mi s-a parut ca sint in plus...si oricum nu a intrebat nimeni de mine..semn ca poate nu m-am inselat...
Va pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soni spune:

LILI sa-ti traiasca fratele eu am unu si-s moarta dupa el!
LU chestia cu FRITTATA (OMLETTE) in italiana o stiam dar cu ulei .Incerc si cu unt!!! Waw eu is debila dupa oua!
Gabitaaa mi-ai facut pofta cu piinea de casa !!!! valeuuu!!1 Sefu o minca ca pe cozonac! cind o fac!
Colac peste pupaza lu aia de la 5 nu-i pleca masina si eu nu am raspuns la mesaj!Na! CICINA ti-am dat dreptate!
Buona serata! A tutte!!
CIUSSS pe unde esti?
MIK ce ne mai inveti de papa alla "francoise"???
LlAURA eu am vazut in filme feste country ne spui cum a fost chiar si fara pantalonii care i-ti placea tie??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craciunitza spune:

Ola, kim, hai la povesti cu gramada, daca nu intrebam nu inseamna ca nu ne gandim

Nu certati copiii cand viseaza!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doibebei spune:

buna seara!
va citesc de vreo trei zile si-mi place tare mult de voi si de discutiile voastre.n-am indraznit sa intru pina acum , dar uite ca mi-am facut putin curaj si sper sa ma bagati si pe mine in seama.
pe ana maria o stiu de la "zabauce" si e o super fata, deci daca e si pe aici trag concluzia ca sunteti la fel.
va pup si va doresc numai bine oriunde a-ti fi!

Mergi la inceput

kimmmmmmmmmmmmmmm!!! TE TRAG DE URECHI!!! daca tu nu intri noi sin tem cam zabauce si uita "pe moment" dar peste putin vedem cine lipseste la apel ! Ia spune-ne ce ai mai facut!! Pi cum sa te uitam?? Si Mik a incercat dar n-a reusit .Putine de bune!!
DOIBEBEI ia treci la apel si ne spune ceva de tine! Brate deschise tuturor care acceptra sa fie si....tras de urechi cund e cazul fara suparare!!! Bine ai venit!
feteloooooorrrrr! Am facut "Mozzarella in carozza!!1 Buonissima!!1 Mama!!! (Cicina taci sa vad cine vrea sa stie ce e )-Pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Olivia hai iubita ca nu e asa. Fetele sunt de gasca, nu te supara. Ieri era randul meu sa fiu suparata...sti tu unde, dar realizez ca nu am motiv, poate asteptam noi mai mult de la ceilalti. Oricum in partea cealalta (iar sti tu unde) nu era voarba de tine, caci tu ai fost draguta intotdeauna.
Hopa...lume noua care sta pe marginea palniei...doibebei.Ce-mi place ca am si eu acum Craioveanca mea, yuppi nu sunt singura.Pup si te asteptam cu informatii despre tine.

Liliana

Poze cu maimutica mea

Poze noi

Mergi la inceput

Polux scuza-ma ca sint timpa(de natura )da cine e olivia care e suparata????????????????????????????????????????????????????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Cafeluta la ora asta serveste cineva?
Buna seara la toata lumea, aici a venit vara, e cald si bine...pana luni, cand vor incepe interminabilele ploi.
Eu tocmai am luat un cap in nas de la Fabiano (primesc cam unul la doua zile) si ma doare de innebunesc. Asa se manifesta el cand ii spun sa ma pupe.
Simona, ma gandesc cu drag la tine si-ti tin pumnii sa rezolvi intr-un fel...
Doibebei, ce nick dragut ai, bine-ai venit!
Gabi, mmmm, ce bun, painica de casa...
Craciunitza, ce bunatati ai facut?
Kuki, sa-ti traiasca parintii !
Imi vine sa-mi fac omleta la ora asta, dupa ce am citit asa retete incitante...
Va pup pe toate si va doresc un weekend frumos !

Carmi

Foto Fabiano (20.10.05) , www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

Olivia e kim... se simte un pic uitata... dar sper sa intre cu forte noi din nou!
Doibebei, bine ai venit! Daca vrei sa te trec pe lista, sa-mi spui!:)

Mergi la inceput