40 cu + sau - (cap.21)
Raspunsuri - Pagina 30

Laura B spune:
Hop si eu ca de obicei, cam tot la a zecea pagina mai scriu cate un mesaj. Nu, inca nu suntem in Romania. Abia peste doua saptamani si doua zile ne suim in avion; pana atunci batem magazinele temeinic, ca am o lista inca luuunga de cumparaturi de facut.
Am retinut eu bine, una din fetele din State a mers de curand cu avionul cu oprire in Londra? Ca am intrat azi pe site-ul lui British Airways si acum sunt in ceata. Acolo se spune ca la zborurile din/spre Canada si State ai dreptul la 2 bagaje in cala/persoana, fiecare de maximum 32 Kg, dar la zborurile spre Europa ai dreptul la numai 23Kg/bagaj/persoana. Acum, noi daca schimbam avionul la Londra fara sa ne vedem bagajele de cala, la cate Kg de bagaj avem dreptul?
Despre spanacul made in USA tot aud si eu aici la radio de vreo doua zile. Sunt multi care s-au imbolnavit?
Dar cat mai e brinza in Obor? Ca ma speriati, zau...
Anamaria, la multi ani fericiti!
Va pup, ca acum merg sa o sun pe mama sa-i spun si ei "La multi ani!"
Laura

nematics spune:
Laura B, mai bine intreaba pe agentia de la care ai luat biletul; majoritatea companiilor au redus nr de kg de anul trecut din sept. de la 32 la 23; British mai dadea voie pina in toamna asta, nu stiu exact pina cind si predau legatura la est

Carmi spune:
Mmmm...cafeluta buna si copil dormind.
Va salut pe toate si va intreb: oare o exista si astenia de toamna? Ca parca ma loveste asa, ca primavara...
Ieri a implinit baiatul nostru 11 luni si s-a gandit ma-sa cea nebuna sa-l lase sa-si faca de cap, adica i-am dat o banana intreaga sa o manance cum stie el. Rezultatul: dezastruos. Am spalat toata seara la haine impregnate de banana, la husa de pe scaunul lui, la covor...foarte frumos m-am ´distrat´.
Aia mica, ehehe...LRC, ce vremuri, ma faci sa am rememberuri de acu´ vreo 20 de ani...
Pup fetili,
Carmi
Foto Fabiano (20.10.05) , www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video

lu.more spune:
Ia uitati ce veselie m-a apucat de aseara incoace!
Vin mai tarziu, acu' am trecut doar sa va las cafeaua calda si cum vreti voi.
..............................................................................................
"C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne". Kyo

KUKI spune:
Buna dimineata
Ce de oferte de cafea...nemteasca, frantuzeasca, mmm...Gabi, vino si tu cu o felie de cozonac sa fie tacamul complet.
Lu, poze, povesti, povestiri, impresii...hai, asteptam.
Carmi, pup zambaretul. Poze i-ai facut asa, morfolit cu banan peste tot
Nu stiu nimic despre astenia de toamna, dar daca toate manifestarile stranii trebuie sa poarte un nume...atunci da, mai bine sa le denumim "astenie de toamna".
Aia mica, numai astazi nu e maine
Si ce-ar fi sa-ti revizuiesti nitel programul? Zau postezi la niste ore la care ar trebui sa fii demult in pat. Normal ca nu te apuca somnul daca tu stai si bantui pe internet. Stinge lumina si baga-te in pat. Si cum adica "isi face somniferul efectul"? Offff....ce ti-as rupe urechile.
Pup, mai vin
PS La noi ploua, in Germania cica se incalzeste vremea.

Porumbel30 spune:
Buna dimineata !
Iar vorbiti de... auziti la ele , cafea nu stiu de care , cozonac ca la Gabi acasa...
Pai unde ajungem ?
Lu , asteptam poze , povesti...Si ma bucur pt. tine ca esti vesela ! Asa va vreau pe toate !
Carmi , am fost ieri la o prietena care are un pui mic de vreo 8 luni si mi-a zis cam acelasi lucru : ii da cate un fruct moale , curatat de coaja , si-l lasa sa-l manance cum vrea el...recunosc ca n-am (inca) curaj sa fac la fel...Desi stiu ca e bine pt. copil...Mai povesteste-mi , te rog , cate ceva din peripetiile voastre , poate imi vine curajul !
De fapt , nu stiu ce se intampla cu mine , dar parca la ceilati doi copii nu tin minte sa fi avut probleme de genul asta...
Laura B , spor la cumparaturi ! Ai emotii ? Doua saptamani nu e mult...Si intrebai de branza...Eu te intreb : care Obor ? Ca am inteles ca se gandesc sa-l desfiinteze...oare au inceput ?
Llaura , ai dreptate cu Red Bull-ul ! In legatura cu salata pe care o face sotul tau , recunosc ca n-as putea manca des asa ceva . Dar important e ca lui ii place , nu ?
Nema , ce e cu tine ? Ma ingrijorezi...Sper sa iesi din starea asta cat mai curand...
Ma duc sa le dau copiilor gustrea de fructe de la ora 10 !
Vin mai tarziu !