40 cu + sau - (cap.21)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

Are un salariu pe cartea de munca, restul ii primeste la negru. Deci eu nu am ce sau cum sa dovedesc ca sa-mi sustin un proces de marire a pensiei.

Ce liniste e azi, pe unde umblati?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

Eu am fost la banca....la posta...la platit telefoane...am depus si eu niste banutzi in contul Mirelei...maine merg sa depun si pentru Sebi...ca vroiam sa depun de la Transilvania dar nu mi-au acceptat tranzactia...

Am vazut acum sa au deschis cont la Bancpost pe numele lui Witchie.....depun acolo maine....

"Pentru Barbye, una dintre noi- trebuie sa ajuti!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472

ZIUA MEA

Pozeeee

Mancarica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

Pe unde umblam..., pe unde umblam... (asta e raspunsul la intrebarea lui Kuki)

Eu-s la serviciu, unde altundeva sa fiu?
Cu un ochi pe voi, cu unul pe hartii si cu unul pe ceas. Daca pot sa ma exprim asa.
A vorbit cineva de COZONAC? Cald? Aromat? Multumesc de invitatie, mi-a venit apa-n gura, desi eu nu sunt pofticioasa. Dar de data asta... Daca-i pe asa, m-am hotarat : imi cumpar masina de facut paine. Pot sa bag nuci si cacao in masina de paine?

Nu mai stiu cine ce a scris, imi amintesc ca Soni era suparata... capul sus, esti mai puternica decat crezi. Eu sunt asa de impresionata de ce faci, cu cata daruire te implici .Te pup, vei trece peste toate.

Ma intreba Craciunitza acum nu stiu cate pagini cum a inceput Anca scoala.
A inceput bine, e foarte multumita ca e in aceeasi clasa cu cea mai buna prietena (clasele se amesteca si se schimba in fiecare an) , eu sunt multumita ca o are diriginta pe profesoara de franceza (nu cea de anul trecut : aceea a iesit la pensie din fericire). Deci in loc de dirigentie o data pe luna vor face franceza.
Are in programa fizica si chimie (asta-i noutatea), dar (din nefericire) o ora mai putin pe saptamana de franceza. Profa de franceza si cel de matematica imi par ok, adica destul de severi, si vad ca au atacat bine materia inca din prima saptamana. E indragostita de profesoara de engleza si de cea de tehnologie, iar cel de sport scoate untul din ei inca de pe acum. Pe scurt, toate merg bine, multumesc.
Pe Craciunitza si pe KUKI va urmaresc la celalalt subiect (despre liceu), sunt alaturi de voi sa fie asa cum va doriti!

O simtii pe Maria invidioasa pe intalnirea mea cu Mik, de diseara : ca sa nu mai fii, afla ca va fi scurt, asa de vreo ora si un pic, fiindca pe urma am copil de culcat si eu umblu brambura la intalniri (suntem foarte
stricti cu ora de culcare a Ancai).

Iar pentru cine voia deja sa-si deseneze itinerariul de vacanta, pe scurt situatia in Franta sta cam asa :
Oana si cu mine suntem amandoua la Cannes, pe malul marii si sub palmieri, ceva mai la vest, la vreo 150 km, tot pe malul marii dar sub alti palmierii se afla Maria, iar Mik este la Saint Etienne, nu departe de
Lyon, sa zicem 450 de km de aici. Mai la est, dincolo de frontiera e Soni, nu foarte departe : deci grupate cum nu se poate mai frumos, cine vine prima in vacanta? Da’ repede, pana nu se schimba vremea !

Inca un cuvintel pentru Aia mica, imi pare rau pentru catelul tau, 13 ani reprezinta uneori o viata de om si nu poate fi usor sa te gandesti la despartire. Dar spune-ti ca Lucky a fost norocos sa aiba o familie, ca s-a simtit cu siguranta iubit si rasfatat.
Si inca ceva, tot pentru Aia mica, ca te mirai ca stam pe aici in loc sa lucram : ia uite ce mult am scris, si sunt in timpul serviciului. Ce nu stii e ca am inceput mesajul acum 4 ore, deci fii fara grija, ca nu ne pierdem timpul pe forum, stim care ne sunt prioritatile!

Gata, la mine e ora H-3 (la ora H vine trenul cu Mikul).

Va pup!

..............................................................................................
"C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne". Kyo

Mergi la inceput

Lu....glumeam mai...

eu sunt emotionata ca a deschis mama finului meu subiect la evenimente cu ziua mea.....

ZIUA MEA

Pozeeee

Mancarica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

Aia mica, stiu ca glumeai, dar vad tu nu stii ca si eu glumeam.

Pricepusi?

Iar de ziua ta, nu ne mai bate atatea apropouri, c-am inteles ca vrei cadouri. Apropo, ai fost cuminte?

Pe o targa, in sala de operatie, o femeie goala sub un cearsaf.
Ceva mai departe, trei de barbati in bluze albe.

Vine un barbat in bluza alba, ridica cearsaful, examineaza corpul, se duce si le spune ceva in soapta celorlati barbati in bluze albe.
Alt barbat in bluza alba se apropie, ridica cearsaful, examineaza corpul, se duce si le spune ceva in soapta celorlati barbati in bluze albe.
In fine, al treilea barbat in bluza alba vine, ridica cearsaful, examineaza corpul, da sa plece, dar femeia il intreaba :
- V-ati hotarat? Ma operati, sau nu?
- Nu stiu, doamna, noi suntem zugravii.

..............................................................................................
"C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne". Kyo

Mergi la inceput

Ah Lu...m-ai prins...
Uite asta vreau de ziua mea.......

http://good-times.webshots.com/photo/287635289/2964648580066557818EZVNal

ZIUA MEA

Pozeeee

Mancarica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noemi marian spune:

Sint obo si am o stare de nervi, aiurea fara motiv.Nu e PMS ca inca nu e momentul.

Adrienne,ce-ai putea tu invata de la mine? Io invat de la voi citindu-va si nu numai aici,ci peste tot pe unde postati.

Iuliana,ceea ce ti se-ntimpla seamana a Seinfeld in combinatie cu Bundy si familia.Sa mor daca nu.Pe mine m-a umflat risul citind conversatia cu ei.Sa nu te superi pe mine.Nu rideam de tine ci de stupizenia lor.Pina unde poate sa mearga?In schimb,daca as fi in papucii tai nu stiu ce-as face.In mod sigur as renunta sa mai fiu o doamna. Iai!

Maria iti trimit si tie Eugenii.Unde si cind?

Dana,sanatate maxima fetitei si-ti tin pumnii!Poate,totusi iti iese figura cu expozitia.

Soni,imi pare tare rau.Nu se poate gasi nici o solutie,nu exista nimic de facut pt bietul copil?
Stiti ce ciuda imi e?Eu n-am voie sa donez singe din cauza de HBV si-am si-o grupa ciudata:AB.Au fost atitea momente in care as fi vrut s-o fac si nu mi se da voie. Macar asta sa pot sa fac.In fine.

Lu,petrecere faina va doresc.Aveti grija ce faceti acolo voi doua.

Gabi,iti tin pumnii,dar cum ziceau si fetele esti pe ultima suta de metri.Cei de uzura.Va trebui sa ai nervii tari si sa te bati pt tot.
Nu inteleg,insa,de ce zici ca vrea sa te falimenteze.Copii ramin la tine asa ca va trebui sa fii mercantila.Pina in unghii.Succes!

Alessia,ai iesit din butoiul ala?Ia, spune ce fac pruncii si ce faci tu.N-aud.Ca inca nu ai iesit.

Craciunitza,imi pare bine sa te citesc.Chiar daca pe mine ma depaseste problema.

Kuki,ce faci?

Simona,unde esti? Sper ca sinteti bine cu totii.

Porumbel,tu?N-ai nici o povestioara?Mica?

Va tzuc,ma duc sa imi beau argila si sa dorm.Somnul asta e efect secundar al argilei.Doamne,multumesc ca simt si eu ca dorm bine.In sfirsit.

pe toata lumea,Nomi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

Eu nu fac bine.
Ma doare capul de vreo cateva ceasuri. O colega de la birou s-a incapatanat sa ma descante ca cica as fi deocheata, stie ea. Aiurea, nu eram deocheata, ca n-a apucat-o cascatul.
Pana acum am calcat, i-am tinut locul lui Mik cat e ea in deplasare, acum mai am cateva vase de spalat si abia astept sa ma culc.
Nomi, bine ca mi-ai amintit de cura cu argila, maine ma duc sa-mi iau.

Craciunitza, tricotai un hanorac sau cam asa ceva. L-ai terminat? Ai o poza? Caut o sursa de inspiratie, mi-e dor sa stau in fotoliu si sa dau din andrele si mi-a ramas gandul la ce povesteai tu...un hanorac in culori pale. Mi-l imaginez descheiat in fata, asa e?

Pup pe toata lumea la gramada
Noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doibebei spune:

buna seara fetelor!
maaamaaa.....cit ati scris frate! mi-a luat vreo ora sa citesc iar acu ala mic al meu plinge ca nu doarme fara mine si nu am timp sa va raspund la fiecare.dar oricum va pup pe toate va doresc sa va rezolvati toate problemele, sa va repatriati, sa va insanatositi, sa va inveseliti, sa faceti tot ce va puneti in gind, sa mincati cozonaci si eugenii(cele mai bune sunt de Dobrogea-cu hirtia galbena) si nu in ultimul rind sa aveti mult noroc in dragoste!
pupici dulci ,
Doina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cicina spune:

Adrienne, ai aprins focul si acu ma lasi singura sa ma bat la generale?
Poate ca nu are sens, dar ma calca pe batatura rau unele idei.
Un salut la fete.

cicina

Mergi la inceput