Cum se face o casa memoriala?
Uite ne-apuca pe noi asa sa facem casa memoriala
Problema este ca nu vrem sa se ocupe Min. Culturii, ca ne cer donatie pe casa si teren si asta chiar nu vreau sa fiu musafir la mine acasa... stiti cum e...
Stiu ca tot de ei trebuie sa ne lovim la un moment sau altul (la avize, ma gandesc), dar cel putin nu sa fie ei cu un picior la mine in casa...
As vrea sa stiu daca a auzit cineva care ar fi pasii concreti.
Va multumesc.
Mami-Mitza si Miron Radu (06 oct. 2004)
Copilasi sept-oct 2004 1
Copilasi sept-oct 2004 2
Raspunsuri
joxy spune:
cred ca in primul rand, sa-ti faca casa memoriala... tre sa mori ?!
Cu respect,
G.
Suntem urate... si ne tarim!
yank spune:
Scuza-ma,dar nu ma pot abtine.
In memoria cui vreti sa faceti casa?.Daca nu v-ati gandit inca,mai aveti vreme.Dupa ce a-ti ales personalitatea in cinstea caruia vreti sa faceti casa,nu va trebuie nici un avis,decit daca vreti sa obtineti beneficii de pe urma ei,adica sa taiati bilete la intrare,dar cum inteleg ca vreti sa locuiti in ea,probabil ca e cazul.In rest,aduna-ti obiecte care au apartiut defunctului,fel de fel de articole despre el,chemati-i fantoma,cautati rudele in viata...samd.Easy!
Life`s a bitch and then you die- za bici memorial haus
marhan spune:
quote:
Initial creeata de lorena_andreianu
Uite ne-apuca pe noi asa sa facem casa memoriala
Problema este ca nu vrem sa se ocupe Min. Culturii, ca ne cer donatie pe casa si teren si asta chiar nu vreau sa fiu musafir la mine acasa... stiti cum e...
Stiu ca tot de ei trebuie sa ne lovim la un moment sau altul (la avize, ma gandesc), dar cel putin nu sa fie ei cu un picior la mine in casa...
As vrea sa stiu daca a auzit cineva care ar fi pasii concreti.
Va multumesc.
Copilasi sept-oct 2004 1
Copilasi sept-oct 2004 2
Mare e imaginatia omului... Cred ca o sa fiti primii oameni in viata cu "casa memoriala"! Mai are cineva asa ceva? Papa? Sper ca fost o gluma, nu?
aissa spune:
Eu banuiesc ca detine o locuinta in care a trait cineva important si la aia se refera in subiect, nu e cazul sa dam numai raspunsuri ironice, nu? Sunt convinsa ca sunteti destul de inteligenti incat sa va fi dat si voi seama ca la asta se refera....dar e usor sa luam la misto.
Cristina si ghighiloi
lorena_andreianu spune:
Joxi, a murit saracul de ceva vreme...
Cristina, stai linistita, ma asteptam si la astfel de raspunsuri.
Si da, casa nu e pentru mine, stati linistiti...
Imi pare rau ca am deschis acest subiect, am crezut totusi ca voi putea primi niste sfaturi, dar m-am inselat. Rog moderatorii care se ocupa de aceasta sectiune sa-l inchida.
Merci.
Copilasi sept-oct 2004 1
Copilasi sept-oct 2004 2