Mamici de ianuarie - februarie 2007 (19)
Raspunsuri - Pagina 15
Helenutza23 spune:
quote:
Originally posted by marybell
Fetelor am si eu o mica intrebare: sunt insarcinata in saptamana 24 si am facut morfologia fetala acum 10 zile, cand am aflat ca am placenta previa,foarte jos inserata care acopera colul,
problema este ca eu am dureri de burta zilnic, dureri localizate in partea de jos (stanga, dreapta, centru)depinde de momentul zilei si desi iau 3-4 past. de nospa durerea nu cedeaza sub nici o forma.
Cu doctora am vorbit si spune ca e normal sa am durerile astea la problema pe care o am......
va intreb pe voi ce parere aveti? e normal?
va multumesc, Mary
marybell nu te supara, nu stiu sa iti raspund dar ti-am preluat postarea pt ca a aparut f tarziu (esti nou venita si dureaza "moderarea"), nu cred ca multe fete au apucat sa citeasca. sper sa nu fie impotriva regulamentului. am facut asta pt ca mai multe fete noi o patesc si se supara pe noi pt ca isi inchipuie ca nu sunt bagate in seama. ceea ce e FALSE

ce pot sa iti dau sunt niste linkuri. sper sa te ajute!
http://www.eva.ro/sanatate/articol177.html
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78264
18+
delfinuta spune:
Flavia voi incerca intai cu paracetamol si frectie, mi-e frica sa iau antibiotic..
Amaya ma duc la palafar cand plec pt Imunorezistan, sper sa ma fac bine..
Helenutza cum iti pot da un mesaj privat? Ca sa nufacem reclama...
Helenutza23 spune:
delfinuta vezi la un mesaj al meu ca apar mai multe semnulete printre care si PM. apesi pe el si scrii measj
. tu vad ca nu ai activat PM-ul.
18+
Michelle81 spune:
Buna fetelor.Asa m-am saturat de atata umblat pe la medici si fara ca sa am totusi un raspuns concret:cum va fii afectat bebelusul meu? E bine ca rezulatul amniocentezei a iesit bun.am incercat sa ma relaxes,sa nu ma mai gandesc atat dar nu pot.As vrea sa discut si eu cu voi despre problemele normale ale sarcinii(prin care trec si eu dar probabil de atata stres nici nu le mai observ)dar deocamdata cat nu stiu sigur ce va fii cu bebelusul meu,nu pot.eu va multumesc foarte mult la toate celor care mi-ati scris si care va rugati pt mine.Aveti grija de voi si cei din burtici!
delfinuta spune:
Helenutza am trimis, daca nu primesti anunta-ma. Nu stiu daca vine si acasa, dar intrebam..ca e o idee buna.
Michelle putere si curaj iti doresc in continuare! Eu am speranta ca daca nu ti-au spus nimic concret pana acum, de fapt e un lucru bun si va fi bine in final.
Helenutza23 spune:
Michelle ce bine ca intri, e bine sa stim ca am reusit macar putin de tot sa te facem sa simti ca suntem alaturi de tine... te cred cand zici ca ai vrea sa discuti "prob normale" sarcinii... lasa, nu te mai gandi si la asta, incearca sa stai linistita, cat poti
o sa fie bine totul! 
pt tine si bb.
delfinuta merci mult 

18+
Liuda spune:
MICHELLE cand te saturi - mai bea apa... de ce esti atat de disperata atunci cand evident exista o sansa?! Dar daca nici tu nu crezi....
Apropo eri am vazut la reality un film despre un copil exact cu problema ta, care dupa nastere a suferit doar 2 punctii si i-au scos apa din capsor... si a plecat acasa intr-o saptamana. Nu stiu daca nu influenteaza si la alte functii, dar din ce ziceau dr. in film - nu e nici o problema daca ii absorb lichidul deodata si cica nu se mai acumuleaza altul.. nu stiu nu ma pricep dar daca te lasa sa tii sarcina inseamna ca nu e atat de rau ca cred ca nu o sa te tina pana ajungi in 6-7 luni apoi sa-ti zica ca tre sa faci avort... credinta, fii tare si sa stii ca stresul nu e bun pentru bebica...
Va pupic pe buric.
Liuda si o burta de 23 saptamani.
cristia spune:
multumesc frumos amaya
; stiam ca imunorezistanul are si echinaceea nu stiam exact in ce concentratie; m-a apucat brusc o precautie fara sens
ca doar la prima sarcina am bagat la greu si a fost f bine
marybell: am o prietena care a avut placenta praevia si a avut dureri de burta (pe toate partile) non stop si burtik tare de cele mai multe ori.Dar a venit la sv. pana in luna 9-a, a nascut prin cezariana, bb a fost super ok.Stiu ca nu ai liber la cs si tre sa te inveti cu direrile astea (adica sa nu te sperii).
Multa sanatate!
Mai fetelor, cu ardeii vostrii cu tot..mi-ai facut o pofta de-mi ploua in gura! Tre sa-mi fac si eu neaparat!
burticile
Cristiana
20+
marybell spune:
Helenutza merci mult,
am citit "link-urile" trimise de tine si m-am mai linistit in ideea ca poate se mai schimba situatia, poate se mai ridica placenta si poate nu o sa mai am durerile astea;