Cu ce stil vestimentar te identifici ?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Inainte de bebe eram mai tot timpul pe tocuri... Oricum cred ca ma caracterizeaza mai mult romanticul. De cand cu bb sport/ casual cu pantofi cat mai plati, blugi in prostie, tricouri ( dar alea ce putin sunt mulate).

Culori : merg mai mult pe alb, negru si albastru.

Ce urasc la hainele din Canada- imi gasesc foartegreu pantaloni. Sunt 1.73 si 56 kg si port marimea 2 sau 3 la pantaloni. Marimile sunt uriase, toti sunt largi in talie sau care sunt buni peste talie si solduri sunt mult prea scurti. Femeile slabe sunt cam pe cale de disparitie si e greu sa gasesti haine frumoase, elegante si care sa si vina. De altfel si in tara nu tin minte sa nu fi trebuit sa modific ceva la croitor.

Olga

When you're strange
Faces come out of the rain
When you're strange
No one remembers your name
-The Doors-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zfcristina spune:

Sport/lejer este preferatul meu ,elegant/sexi imi doresc dar din pacate nu ma ajuta silueta ....mai am de lucrat la capitolul asta

1 ,2
3
Cristina , mami de cei mai frumosi si iubiti copii de pe pamant

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

quote:
Originally posted by Sabina

oricare...numa bocanci sa fie:)))

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

adevar grait-ai!

www.tickercentral.com/view/6wbw/1.png" target="_blank">ticker pt slabit
_
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

sport/lejer si eu.

Oana si Seb
(10.01.2005)

IULIE IULIE2 AUGUST

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alba spune:

Sport / lejer si Trendy / natural ca doar deh
sunt mami de 2 baietei super activi :-)

Ca culori,imi plac culorile astea mai greu de definit, in rest verde,maron si beige

Brandurile romanesti nu le cunosc,din pacate:-)

Marca mea preferata este: CECIL si S.OLIVER

Alba,mami de Darian (6 ani) & Cassian (1 anisor)

http://fotoalbum.web.de/gast/corinastella/Cassian

"Intreaga suferinta din lume apare din dorinta egoista de fericire doar pentru sine.
Intreaga fericire din lume apare din dorinta de a-i face fericiti si pe ceilalti."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona_B spune:

Stiluri favorite:Trendy/natural,sport lejer, ocazional elegant-sexy.
Imi plac unele lucruri de la Zara, Mango si French Connection insa favoritele mele sunt Banana Republic si United Colors of Benetton.
Pentru stilul sport lejer, lucruri de f.buna calitate gasesc la Gap.
Nu am o gramada de haine, doar cateva mai scumpute, pe care le asortez cu grija. Culori favorite: albastru, toata gama de nuante, alb, grena,bej,kaki, verde smarald.
Si eu sunt pentru lenjeria intima de buna calitate, preferata mea e Calida (marca elvetiana, pe care aici n-o gasesc)cele mai bune pe-aici mi se par Calvin Klein si Triumph.
Aceeasi problema cu pantalonii semnalata de Olga o am si eu...si fustele, mor de ciuda cand vad in gama petite niste articole numa' bune sa imbraci un butoi.
Olga, pe mine m-a sfatuit cineva sa cumpar de la Victoria's Secrets, au acolo si marimea 0.
Incearca si la Gap, dar mie nu-mi plac toti pantalonii lor.

Prinzchenmutter

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulissa spune:

quote:
Originally posted by mami.natalia

Stilul meu este clar Natural / Trendy

ce-mi place...ador lana, bumbacul, stofa de calitate

urasc la produsele autohtone: finisajele proaste, atele care curg, cusaturile cu ata proasta, fermoarele, modelele de nasturi, captuseala de 2 lei...chilotzeii jolidon care se rup dupa 3, 4 spalari

si ma mai gandesc ..apropo de Guara, Iulissa, stii ce captuseli de proasta calitate au

nu cumpar marca ..cumpar ce-mi place mie si ce-mi sade de minune

Offf..ai dreptate, un sacou Guara mi s-a busit de tot dupa ca interiorul s-a desirat/subtiat dupa 2 sau 3 curatari ecologice.

Acceasi problema si cu NIKY Fashion, fir-ar, s-a busit materialul 100% lana de nu-i adevarat.FFF proaste materialele, iar preturile astronomice. Tind sa cred ca pe viitor o sa-mi aduc haine numai din afara

Fetelor, voi ce probleme ati mai intalnit la hainele noastre romanesti? Ce branduri is renumite pentru asa ceva?
eu as mai avea unul pe listuta...Jolidon, Triumf

Iulica Nevestica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

iulissasuper subiectul
avand in vedere ca stau mai bine de 8 ore la birou adopt tinuta adecvata adik mai mult costume camasi si fuste clasice...culori preferate alb negru si cam atat...camasa poate fi si de alta culoare...le iau de la niky otiola steilman house of art si de pe unde mai apuc
in rest sport si daca iesim intr-o seara undeva casual...haine mai primesc si din spania(mi le aduce sora mea)mango(ador)zara,h&m si imi mai iau si eu cand am ocazia

edit: am uitat sa zic haine sport imi iau mai mult de la kenvelo in ultimul timp si sunt chiar bune si materialele rezista bine la spalat...si gasesc la ei chiar si camasi chiar daca sunt un pic mai sport le por purta la un costum pe sub saacou

INGRID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

subiect mutat aici

Oana_B
detalii donatii
actualizari donatii

Mergi la inceput