Am vazut o gradinita care mi-a placut

Am vazut o gradinita care mi-a placut | Autor: ileden

Link direct la acest mesaj

Am vazut ieri o graginita foarte frumoasa pe strada Labirint 97 99 Kinder Club.

Este noua, se va deschide de luni. Totul arata foarte bine, de bun gust, gandita parca de oameni care au copii. Mobilierul foarte frumos, si safe pentru copil (baiatul meu e foarte activ si am ajuns sa judec orice spatiu din punctul lui de vedere).Baile extraorinar de frumoase, spatiul de joaca frumos gandit si dotat, zona ok cu trafic redus de masini pe strada.

Aveau material didactic de buna calitate iar personalul mi s-a parut deschis si responsabil, pasionate de acest loc.

Am mai vazut si alte gradinite dar asta chiar mi-a ramas in suflet si magandesc sa nu mai caut si sa il duc aici. Mi-ar placea sa stiu daca ati mai vazut-o vre-una dintre voi.As mai avea si o alta opinie.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mama_lui_alex spune:

Un nr. de telefon, ceva...mai da-ne detalii...cati copii inscrisi sunt, cum sunt educatoarele?

Pupici mici,
mama_lui_alex

ti-am trimis un PM

Mergi la inceput

Revin eu..caci am dat o "cautare:

http://www.gradinite.com/gradinita.php?tip=2&id=333

http://www.kinderclub.ro/

Mergi la inceput

Care sunt preturile, caci nu reusesc sa-mi dau seama pe site-uri?

Ne mai dai ceva info?

Mam_lui_Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zfcristina spune:

quote:
Originally posted by mama_lui_alex

Care sunt preturile, caci nu reusesc sa-mi dau seama pe site-uri?

Ne mai dai ceva info?

Mam_lui_Alex

Eu am vazut pe site asa :
Program scurt 8:00-13:00 -600 Ron
Program normal 8:00-13:30 -780 Ron
Program lung 8:00-19:00 -900 Ron

1 ,2
3
Cristina , mami de cei mai frumosi si iubiti copii de pe pamant

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MCristina30 spune:

Si eu am fost la kinderclub si am fost foarte placut surprinsa. Spatiu e amenajat pe grupe de varsta (diferit pentru cei foarte mici, cei mijlocii si cei mai marisori) si totul e facut cu cap. Am vazut pozele pe portalul de gradinite si am fost oarecum sceptica - afara e vopsit gardul, inauntru....
Dar chiar asa arata, ba chiar mai haios. Pana si baile arata exact ca in poze, camerele sunt in culori vesele si mobilate exact ca pe portal. Si curtea e draguta foc, cu loc de joaca mare pentru pitici, loc pentru "spectacole", etc. Directoarea mi s-a parut de treaba, foarte deschisa, mi-a spus ca are doi copii si ca mai mult de asta si-a dorit sa faca gradinita, dupa multe experiente mai mult sau mai putin placute. Am vazut si o educatoare si mi s-a parut OK.
Desi directoarea mi-a spus ca ofera cursuri de limbi straine (engleza si germana, parca), eu imi doream o gradinita cu predare in engleza.
Dar daca asta nu e un criteriu pentru voi, eu zic ca cel mai bine e sa va duceti sa vizitati (luni deschid). Chiar merita :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns genusa spune:

Am fost si eu la gradinita Kinder si mi-a placut.Mai ales personalul mi s-a parut f educat si apropiat de copii si aveau o rabdare exceptionala sa le explice totul.deja au vreo 15 copii-chiar s-a deschis abia anul asta?
oricum un loc unde as vrea sa imi duc copilul anul viitor.mai au unele lucruri de pus la punct dar e frumos.

Numai bine,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anady_Diana spune:

Am intrat si eu adineauri pe site...arata bine, intr-adevar. Stiti cumva daca mai au locuri libere la "pitici" (2 ani, adiaca). Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miciurin spune:

Mai este o gradinita particulara, nou infintata in zona Timpuri Noi, str. Morilor, nr 25, Club Terra Kids, foarte moderna si cu posibilitatea de a vedea ce face copilul tau oricand, deoarece au instalate camere video in salile de curs si in dormitor. Curte destul de mare cu multe jucarii.
Predare in lb engleza, germana, fraceza sau italiana.

Siteul e clubterrakids . ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anady_Diana spune:

Multam de super-informatie, Miciurin. Voi cerceta, desigur

Despre gradinita la care face referire subiectul asta - am vizitat si noi, dar...Da, frumos-nou-elegant, ce sa zic...Dar mie nu mi-a placut deloc educatoarea de la grupa mica, parea tipul ala de grasuta comoda care...nu prea o vad interactiona cu prichindeii.Si nu mi-a placul modul muuuuult prea pozitiv in care D-na Lavinia vedea serviciile firmei aleia de catering de la care ia ei mancarea, plus ca la intrebarea mea (deh, mama-carcotasa, nu?)" daca copilul chiar nu mananca ce ati comandat in ziua X. ce-i datiu, daca nu gatiti nimic aici?" - ea mi-=a raspuns..."Mere cu biscuiti, cereale (la masa principala...). Asa ca noi ramanem acolo unde suntem, ca oricum nici astia "noi" nu au ce cautam noi - camere web si un meniu mai variat. Bafta tuturor si mai dati-ne de stire despre noutati...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miciurin spune:

Anady, la gradinita CLUB TERRA Kids sunt educatoare tinere si foarte pline de viata. Una dintre ele a terminat facultatea de pshihologie. Ce e interesant e ca primesc si prichindei, am vazut o comoara de baietel de 1 an si 4 luni care parea destul de happy acolo. Iar despre mancare ca observatie- intreaba parintii despre preferintele copilasilor.

Mergi la inceput