Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (92)
Raspunsuri - Pagina 8
szaboali spune:
La multe,multe lunute le dorim bebeilor: Mark Victor , Clara Francesca , Daniel Alexandru , Maria , Andreea ,si bine inteles iubitei mele Iarina Andreea sa cresteti mari , frumosi si sanatosi si sa ii bucurati pe parinti.
la toata lumea.
ali
poze IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 6 luni
szaboali spune:
Vad ca numai eu mai sunt in zona...adica numai eu sunt cucu...plec si eu la somnic..sunt obosita de nu mai pot...dar tot am scris si eu un pic sa ma mai bag in seama si eu...
Somn usor sa aveti
Va doresc o noapte buna si linistita si sa aveti parte de un we superb...caldut.
la pitici si mamici.
ali
poze IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 6 luni
anasol spune:
ali,pai unde pleci mama acu cand apar si io
s-a terminat distractia la mine acasa si mi-am bagat si io un pic nasul bubos
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)
silvi_2005 spune:
Buna dimineata si intregului
Ali esti o supersimpatica, vad ca ai stat pe metereze asta noapte,pupicei Iarinei si bafta la concurs.
La multi ani sarbatoritilor de astazi Mark de mamicuta Anda, Clara de mamicuta Ana, Daniel, dragutei de Maria cu mamicuta inger, Andreea si Iarinei de mamicuta Ali!! Sa cresteti mari si sanatosi!! In fiecare data de 16 cand citesc lista de sarbatoriti nu pot sa nu ma intristez vazand numele Andeei C, poate noi toate celalalte ar trebui sa apreciem darul care ni s-a dat de a ne vedea copii crescand si sa nu ne mai tinem de ................................
Nu vreau sa dau un ton trist acestui inceput de zile, la Cluj e soare si frumos si imediat vom merge la plimbarica cu bebele meu cel cimintel care s-a trezit astazi la ora 8, asta noapte a dormit in saculetul dedormit, am reusit sa-l pacalesc si voi persevera ca nu se mai putea cu paturica deoarece s dezveleste toata noaptea.
Merg sa mai citesc din urma ca aseara eram asa de indispusa ca nici n-am retinut bine ce a postat fiecare si vad ca Ursulina a intrebat ceva, poate pot sa o ajut ca iesit din barlog ca nu am vazut-o zilele trecute
Janina scumpi si eu sunt moarta de obsita dar cu toate astea nu dau jos nici un gram....si nu mi se pare corect
Pupicei lui Vladimir, asteptam poze....
poze
cosmi1975 spune:
sarbatoritilor si sanatate multa
fetelor bine ca ati revenit la sentimente mai bune si tineti minte ca rautatile nu si au locul aici;sa multumim bunului dumnezeu pentru copii nostrii sanatosi ca ei sunt ce mai importanti
ALI si ANASOL bravo voua ca puteti sta pe forum al ora aia ca mie mi se face un somn pe la 11......
ANA bravo lui TIBI ca caa are o viteza ;si STEF merge dar nu cu asa forta
MICIO te intreci cu gluma de nu te mai vede omul pe aici cu frumosul
ANYMONI unde esti ca mie dor de nora mea
fetelor va pup pe toate
STEFANUT e bine dintisorul n a iesit dar noi asteptam de papat papa bine e cuminte ii place sa stea cu bunii iar de bianca e innebunit rade in hohote cand o vede si stie ca e al ea in camera si sta numai la usa ei
In rest e totul ok dar tb sa slabesc ca nu intru inca in hainesi n am ce mai imbraca mai ales acum cand merg la servici
VA PUP PE TOATE
stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefan
silvi_2005 spune:
M-am dumirit si eu, era vb despre intrebarea Ursulinei cu compotul...din pacate nici nu stiu dar sugestia cu site culinar.ro e f buna si eu ma inspir de acolo.
Giova am vazut filmuletul cu Marcolino, e un dragut si jumatate si am observat ca ii creste f frumos parutul si eu am vrut sa il tund pe Alain dar mi-a sarit toata lumea in cap sa nu o fac pana la un an dar cred ca ar fi fost bine ca are un parut asa de rar...cred ca noi nu o sa facem codite pana la 3 ani.
Anasebe l-am vazut si pe Tibisor in premergator, are viteza nu gluma.. e f simpatic, ce mai face mai nou, cum stati cu ancatul? Dintisorii s-u mai potolit, la noi am observat ca are vreo 2-3 zile de criza dupa care scapa pana il ataca alti dintisori
poze
silvi_2005 spune:
Cosmi, lasa ca nu e chiar asa grav, am vazut pozele si nu esti , Bia si Stefanul sunt amandoi niste ingerasi, cred ca e minunat sa-i vezi impreuna. Bravo lui Stefanut ca papa, noi suntem tot in greva de papica.....
poze
cosmi1975 spune:
silvii nu sunt grasa rau dar nu intru in hainele mele
da este o fericire sa i vad pe amndoi copii ca se iubesc bianca fiind un copil f bun asa ca fetelor sa nu va lasati cu un singurbebelus
stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefan
andiaroro spune:
cosmi-suntem colege de suferinta.........eu nu ma vad grasa( nu m-am cantarit, insa prea mult nu cred ca am slabit), dar nu se mai inchid camasile la piept si pantalonii la nasturi. pe de alta parte, v-am mai povestit ca am o prietena bat de bat (nu e cazul meu-eu am fost mereu dama bine ) si dupa nastere avea 2 kg mai putin, dar a tr sa-si dea pantalonii-se latise in solduri.
veste buna- mama mea e pe drum. asa ca s-a terminat cu leneveala si pierdut timp aiurea, daca si-a lasat femeia muraturile nepuse pt mine tr sa am activitate.........aveam nevoie de un impuls
ana si alexandre (17.02.2006)
irinatunza spune:
Buna dimineata!
La multi ani!!!! sarbatoritilor de azi
Irina si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina