Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (92)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Dupa ce am citit ulimele pagini mai devreme mi-a pierit si mie cheful si inspiratia de a scrie. Am revenit mai pe seara, cu mintea mai odihnita si am zis sa citesc sa vad totusi ce s-a mai intamplat.
Pu si simplu nu inteleg cum poate sa se manifeste aici unde se presupune ca sunt tinere mamici, mai mult sau mai putin mature sau "doamne" atata spirit de contradictie si polemica si mai ales daca toate astea se datoreaza unor conferinte private pe mess unde s-a glumit mai mult sau mai putin chiar ca nu vad rostul paginilor de polemica si de jigniri. Cat despre faza cu ma retrag si eu ca e prea multa cearta...no comment...dar va spun doar atat ca forumul acesta suntem noi, fiecare din noi aduce cate o particica mai vesela sau mai trista mai buna sau mai rea asa ca depinde de noi cum vor evolua discutiile pe aici si nu cred ca faza cu retrasul e productiva.Inteleg mamicile dezamagite ca unele fete se cam ciondanesc pe aici dar nu trebuie creat un haos din cauza asta, cred ca se va rezolva cu calm totul...Cat despre faza cu important fiecareia eu personal nu cred ca am neglijat pe cineva sau ca am ingnorat mesajele cuiva ....
Moni iti inteleg dezamagirea si faptul ca esti suparata, esti indreptatita intru totul nimanui nu-i place sa fie jignit, mai ales in fata unui grup de "prietene". Eu iti spun ca noi te iubim si ca mie personal imi place stilul tau sugubet si modul in care colorezi admosfera si asa cat inclin eu sa cred ca te cunosc nu cred ca te vei retrage ci vei continua sa raspunzi cu drag si pritenie acelor care te vor trata ca atare.
Maraki, eu nu vreau sa intervin in probleme care nu ma privesc, personal ti-am raspuns cu drag intotdeauna si Angelo al tau mi-e simpatic si l-am admirat intotdeauna ca-i un scumpic, cred ca e de prost gust remarca facute de tine in privinta Monicai si mai cred ca ai depasit limitele unei dispute"elegante" jignind-o pe Moni asa in public.
Fetelor, va pup pe toate, cucra pupici norei. Scuze patosul si ghilimelele....

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Intru si eu intr-un tarziu, am fost ope afara si la nasi sa vedem camera naselului mic.
Acum ca mi-a adormit odorul ma pun sa fac ceva bagaj caci maine dimineata plecam la bozgori.

Ma bucur ca e ok aici pe forum, sper sa fie si mai bine pe duminica- luni cand revin, sa am ce sa citesc.
Anda ce fain!! Tinem pumnii si facem galerie virtual. ce pacat ca la noi nu e numai in aprilie.
Pufumic sa pui poze cu palmierul lui Vladimir.
Janina e oboseala maica, lasa ca-ti revi tu.
Irinel pai tie am tot vrut sa-ti scris de aseara si am uitat. e vina ta ca intri mai rar. Insanatosire grabnica si ai mare grija de tine.
Moni ma bucur ca ai revenit, doar esti pilonul de rezistenta.
Mirela nu te mai necaji pe soacra. Toate sunt asa.Sper sa aveti un drum bun la intoarcere. mama ce putin stati in Ro. Vezi ca trebuie luata vigneta si la unguri.Ne-am interesat si pt. noi.Insanatosire grabnica lui Dani.

Am pusa si eu un filmulet cu Marco si poze la semnatura.

Fete va pe toate ne auzim peste 2 zile.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco
nunta noastra , Antalya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Nu pot sa stau ca Angelo nu doarme, aveti dreptate cu scuzele: le astept!

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

mai bine zis, dooar 2 poze sunt noi.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco
nunta noastra , Antalya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

Mai gagici, eu ma duc la somnic. Sper ca miine sa reveniti la sentimente mai bune. Noaptea e un bun sfatuitor.
Maraki, mami, n-a fost frumos din partea ta sa-i spui asa Monicai. Nu te supara ca-ti zic, dar ii datorezi totusi niste scuze , a fost un cuvint tare urit.
Gata, va pupacesc pe toate si sa aveti somn usor si numai ginduri frumoase

Irina si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danast spune:

Maraki imi place ca revii la sentimente mai bune si ca iti arde de glume

Dana si www.dropshots.com/new.php?userid=139510&cdate=20060719&cimg=0" target="_blank"> Andrew (07.02.2006)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danast spune:

Gata, m-am decis! Ma retrag si eu! Plec...la o plimbare cu fi-miu

Dana si www.dropshots.com/new.php?userid=139510&cdate=20060719&cimg=0" target="_blank"> Andrew (07.02.2006)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

No ca am ajuns si eu pe la pc , azi am fost tare plimbarete , am fost sa vedem de geam termopan ca ne mai trebuie la bucataria de la ap. ca numai acolo nu este. Am mai fost pe la mami asa intr-o plimbare si prin imprejurimi.Iarina a fost foarte cuminte azi nu a avut crize de isterie ,se pare ca nu o mai dor dintisorii si a si papat destul de bine...nu ca nu se putea si mai bine.Da azi am implinit 5 ani de casnicie si sotul meu a plecat dimineata pe la 7 la lucru si s-a intors pe la ora 21 are foarte multe lucrari si tre sa termine pana vine zapada ca dupa aceea o sa stam acasa ca si porumbeii langa Iarinutza noastra draga.Asa ca nu am sarbatorit nici cum si mai asteptam sa se adune:5 ani de casnicie , implinirea celor 7 luni ale Iarinutei , mutarea in apartament si sarbatoarea castanelor si apoi sa vedeti chef de chef.
Fetelor va multumesc inca o data pentru urari si gandurile bune, asa sa fie si va doresc si eu voua sa fiti sanatoase,fericite si sa va bucure bubulinii cei frumosi si destepti.
Fetelor sincer ma bucur ca s-au mai linistit spiritele pe aici si sper sa revina buna dispozitie pe aici(eu aic ca a fost super pana cand a inceput). Va pe toate de la A la Z si pe bebelinii vostri scumpici .

Merg sa mai citesc si revin...

ali
poze IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 6 luni

Mergi la inceput

anasebe iti trimitem si noi un mare.Da' ce viteza are Tibisorul mamii , bine ca nu a fost vreun radar prin zona ...sigur primea amenda...
pufumic sa sti ca si Iarina se intinde catre degete dar nu cred ca se cere mai tare e fascinata de degetele miscatoare.Astept sa pui poze cu Vladimir cu codita ideea...ce n-as da sa aiba si Iarina ceva par pe cap..,
Ursulino imi pare rau dar nu stiu.tie si Raisei.
Giova felicitari pentru gingiuta sparta Drum bun sa aveti si spor la sticat bani
oachi_79 bravo lui Razvanel ca a papat laptic praf.
toanca asa a facut si Iarina inainte sa ii iasa cei doi dintisori...3 zile nu a vrut nimic...numi laptic si ala foarte putin.
cosmi
maraki Si Iarina refuza fructele inainte sa iasa dintisorii si isi facea si greata acum mai nou nu papa numai daca ii pun mai multe fructe , probabil ii place sa fie cat mai aromat...
anasol cu batic si masca? pai la nunta ziceai ca pleci nu la bal mascat...
Va distrati??? Distractie placuta sa aveti.
irinatunza daaaaaa...are Iarina deja 7 luni...ce mare e...eu ma simt de parca nici nu am nascut...parca nici nu imi vine sa cred ca e papusica mea asa de mare si pe voi.
Janina e super tare faza cu blenderul astept sa pui poze cu Vladimir cu codita ideea...ce n-as da sa aiba si Iarina ceva par pe cap..,
Monicaaaa si bine spus...
danast eu inca nu i-am dat nici mazare si nici fasole , in schimb galbenus de ou i-am dat fiert tare si pus in pireul de legume. Prima data si a doua i-am pus cate un sfert si dupa aceea i-am pus mai multicel si acum suntem la o jumatate pe zi...in ziua cand nu papam carnita.
Silvi foarte frumos ai spus
Denisa
Nicoleta
Cred ca cam atat am avut de spus...

la pitisi...si
...la mamici cate o

ali
poze IARINA(16.02.2006)
IARINA la 6 luni

Mergi la inceput

Fetelor va multumim pentru voturi...care si-a mai inscris bebeul? Sa votam si noi...

ali
poze IARINA(16.02.2006)
IARINA la 6 luni

Mergi la inceput