Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (92)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

io am votat intai gemenii,dupa ai am vazut ca numai 1 pe zi se poate ,asa ca si maine intru
pufumic of course bad girl bad bad bad

MONI de DIANA (01.01.2006)

ALBUME DIANA

www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

nu vrea sa adoarma un plod,cred ca bag peritol

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_laila spune:

Salutari si de la noi,

Am reusit sa ajung si eu la medicul de familie sa-l masor si sa-l cantaresc pe Theodor. La 7 luni jumate are 11.100gr si 74cm. Ne-a programat si pe noi pt sapt viitoare la vaccinul de 6 luni, ca l-am ratat luna trecuta deoarece era bolnav.
Silvi, imi pare rau sa aud ca Alain tot nu mananca mancare solida. E buna ideea sa mergi la un doctor sa vezi ce-ti recomanda. Multumim pt informatii!
Toanca, l-am votat pe Matei. Succes!
Anasol, l-am ochit si pe strengarul de David la concursul de copilasi. Asa ca maine il votam si pe el.
Am vazut pozele si filmuletele cu Alain de Silvia, Angelo de Maraki, Emma de Denisa, Diana de Monica, Tiberica de Anasebe, Marco de Giova, Sebastian de Bumbita
Irinel, bine ca te simti mai bine. Am bolit si eu exact ca tine acum 3 saptamani, dar n-am dat jos decat 2 kg.
Cosmi, cum a fost prima zi la scoala? Ce clasa ai? Bobocei?
Ali, mai aveti un pic si va mutati. Cool
Ursulino da-mi si mie parola ca vreau sa-i vad si eu pe Vladimir si Alexandre.
AnaSebe, imi pare rau ca Tiberiu nu mananca. Sa speram ca nu dureaza mult si-i revine pofta de mancare

In rest, ma bucur de ultimele zile mai linistite, caci simt ca acusi am sa ma plang si eu ca Giova, ca trebuie sa-l urmez peste tot unde merge si sa-i scot din gurita cabluri si alte minuni care le testeaza. Asa sper sa mai dau si eu jos din cele 11 kg care mi-au ramas "cadou" dupa perioada de sarcina.

Doina si Theodor (4 februarie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Eu i-am dat sa termine borvcanasul la 17.30 cand s-a trezit. de atunci nu a mai mancat nimic, doar 3 lingurite de Almette.
Imediat il bag la somnic si ii dau lapticul.
Denisa sa stii ca ai dreptate cu mancatul afara, in parc. eu i-am dat joi afara si mi-a topic borcanasul. e o idee buna.trebuie sa profitam cat mai e timp frumos afara.
Anasebe te inteleg, al meu nu da cu mana, isi inchide gura si da din cap ca nu.
Pufumic poate mi se pare ca semana cu tine, tre sa vad o poza cu taticul si-ti spun imediat.
In punga de la Zara- haine pt. bebu.Anul trecut din Grecia i-am luat niste hainute pt. 3 luni, super misto. acum i-am luat de iarna.
Frumos oras Budapesta, Viena l-am vazut doar in tranzit, dar trebuie sa-l vedem si pe ala.

fete merg la ritualul zilnic, intru mai tarziu sa vad ce ati mai scris.
Cate un pt. mamicile nervozate si nu numai.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco
nunta noastra , Antalya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Salutare...
Ufff...ce zi plina am avut...sa dam si noi raportul cam ce am facut noi astazi...
Pai asa am plecat de mai dimineata de acasa la mama unde am lasat-o pe Iarina ,nu am apucat sa ii termin de dat papa si m-a sunat Mitica sa ma prezint la notar ...si asa ca a ramas mama sa ii dea papa, a papat tot cat i-am lasat eu si apoi a bagat somnic. Mami isi izoleaza pe exterior apartamentul si mesterii aia faceau gauri si bateau in pereti de mama focului dar Iarina mea nu avea treaba ,baga somn la greu...nu o deranja nimic .Dupa 4 ore de stat la notar m-a apucat o stare de nervi de imi venea sa plang , cauza nu o stiu...poate ca de ciuda ca am vandut garsonul. In sfarsit...apoi am ajuns acasa a mai bagat fata mea o tura de somn de vreo 1 ora jumate si apoi am plecat la o pizza.Mai inainte am ajuns acasa i-am facut baita la Iarina si i-am dat sa pape cereale ...mi-a papat din 200ml. lapte (facute crema ca lungite nu ii plac ,numai asa cu lingurita ca doar e fetita mare) si a mai bagat pe langa si 60 ml. laptic .
Cam asta am facut noi astazi...
Cu starea mea de nervi sper sa imi treaca peste noapte ca daca nu....ma arunc de la etajul 4...

Acum ma pus sa citesc ce ati mai scris,ce ati mai facut voi astazi...

la mamici si pitici.

ali
poze IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 6 luni

Mergi la inceput

ma enerveaza un copchil de mor,cu somnul asta
bebeii vostri dorm intr-un sg loc in pat,asta migreaza dintr-un capat in altul si io dupa el,creca o sa dorm pe jos si patul e mareeeeeee frate 180/200

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Venim si noi la raportul de seara, multumim pentru atentia acordata si pentru sfaturi, imi pare rau sa aud ca si alti bebelasi au probleme cu mancatul.Va inteleg ca va enervati, eu deja am depasit starea asta, Alain nua re zile proaste in acre face figuri la papa, el e consegvent si nu mananca in fiecare zi, pana acum nu am reusit sa-i scot nici o masa de lapte din cele 4 deoarece oricat ar fi de flamand nu vrea mancare si plange de foame si evident ca ii dau lapte, ce sa fac.
Giova, vazut pozele, e superb Marcolino, ti se lipeste de suflet strengarul Ma mir ca te aud ca doarme nemancat Alain plange cu lacrimi cat margelele ( putine la numar ce-i drept) pana vede sticla, eu nu l-as putea culca lamand nici daca l-as seda...
Doina, te rog din inima sa ma scuzi, am uitat de mailul cu cartica, acum ti-l trimit, scuze inca o data.Am avut o perioada mai agitata.
Moni, lasa ca va pune si Dienutza pe ea, important e ca mananca si are energie.Are dreptate Denisa cu sfatul cu laptele formula,e imbogatit cu vitamine si minerale f bune pentru dezvoltarea bebelasilor.
ali, va felicit pentru tranzactie. Nu te mai necajii, bea un must si gata suparareada-i si la Moni o dusca....
Denisa multumesc pentru sfaturi, pupicei Emmei cea cumintica

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Anasol, nu te mai supara scumpi ca Alain l meu face ture prin patut toata noaptea, cateodata se intepeneste intr-o margine si moraie pana ma ridic si-l tag la mijloc sa aiba de unde sa patruleze din nou...Cat despre kg, sa fim serioasa, 62 de kg pentru o mamica cu bebe mic e excelent eu am 67 ca si tot ma vad dama bine, glumesc ac stiu ca sunt cam dar am avut eu si 65 si o sa mai dau jos din nou...
Usulino, am verificat si eu pe net si condirm ce ti-a scris Anda, de la 12 Pasiuni periculoase si de la 2 Event Horizont, uite un site unde poti sa vezi programele de la toate posturile http://programetv.program24.ro/program-tv-list.php pentru eventualitatea in care nu t lasa sa-l vezi, tasteaza pe google program24.ro, pupicei tie si raisei.
Pufumic,Anda, Any si intregului pupicei.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Ali nu mai fi necajita, doar lasati garsoniera pt. un apartament.
Silvi Marco doarme, ziua ma refer, caci noaptea nu l-as putea culca nemancat. Caci s-a smecherit, nici prin somn nu mai vrea sa pape.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco
nunta noastra , Antalya

Mergi la inceput

eu il pun intre perne,il blochez sa patruleze,dar de unde frate se ridica in 4 labe si jump peste ele,offff se anunta noapte alba

Mergi la inceput