Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (92)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

UFFFF....bine ca nu e singura Iarina mea care papa o juma de ora ca mai aveam putin si intram in panica
anasebe asa zic si eu important e sa pape.

ali
poze IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 6 luni

Mergi la inceput

Mai fetelor la noi e o vreme de kk-o de nu iti vine sa iesi afara ploua si e frig...la noi vine iarna deja
Si imediat tre sa plecam sa o lasam pe Iarina la mami si asa nu as scoate-o dar ...tre sa o mai scot si pe vreme de asta...nu?

ali
poze IARINA(16.02.2006)
IARINA la 6 luni

Mergi la inceput

anasebe ce mai face Tiberica fara frica? nu ne mai spui numic?

ali
poze IARINA(16.02.2006)
IARINA la 6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

ALI, intr-adevar era o actrita pe vremuri la noi nu stiu de mai traieste- o chema Iarina Demian. Stiu numai ca era frumoasa...

Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)

poze Ioana-Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Ce sa va mai zic de Tibi ca nu am noutati! Acum e ocupat. Scoate cartile din biblioteca. Si eu il las ca sa pot sta la pc.

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)

poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
tiberica fara frica

Mergi la inceput

Anymonypai si Iarina mea e frumoasa (mamamia da' ce modesta sunt)
Ioana ce mai face? Nu ne spui nimic? la frumusica.

ali
poze IARINA(16.02.2006)
IARINA la 6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Salutare gasca, am citi ce ati postat si sper sa-mi aminesc ce vroiam sa zic ca sunt zombii, Alain mi-a facut o figura ca niciodata de cand il am.Asta noapte de la ora 12 la ora 3,50 am stat cu el in brate, in pat, in patut...a urlat non stop cand in puneam in patut era gata cicul.L-am schimbat de scutec, ca bause vreo 2 sticle de apa, l-am scos din sac si l-am bagat din nou.....de la 3 la 3,50 ne-am uitat la tv.Abia mi-a adormit si azi la 7 era sus, Jean a mers la serviciu ca i s-a terminat concediul si eravarza si el....cred ca dintii fac figurile astea.
Am vazut poze cu Vladimir, Sebastian si Emma.Super draguti tori, aici parca toti bebelasii sunt de revista, poate editam noi una, gasca noastra.
Anasol, sa ne spui cum te simti si fa un test de gravi....eu sper sa fie asa cum vrei tu, te inteleg ac si as dispera sa raman acum cu un bebe as de marait
Ali, o zi buna si spor la treba azi.Si Alain mamanca in 20 de minute daca icerc papita dar daca ii dau lapte in 5 minute e gata.
Denisa, o sa incerc si faza cu peritolul ca nu mai stiu ce sa fac.. Pupici Emmei si La multi ani!!!!
Giova, sa va fie de bine plimbarica, aveti noroc ca marcolino sta cuminte pe masina, Alain ar dispera.Si in Grecia erau mai ieftine lucrsoarele decat la noi, pupici lui Marcolino, posesor de noi jucarii
Moni, spor la treaba si pupici la mancacioasa.
Ursulino. bestiala faza cu mesajele, m-am prapadit de ras.
Anasebe vazut poze Tibisor, e bestial cu iepurasii si cu varza si vad ca se distra in hinta, noi l-am pus ieri pe Alain si a plans, era si galagie in jur si nu i-a placut.Am facut ieri sufleul de dovlecei, s-a indurat Alain si a papt 3 lingurite+3 lingurite de piure de cartof
Cosmi,Pufumic,si restul
Fetelor, va pup pe toate, scuze daca am uitat pe cineva, fug sa mai dorm 30 de minute.

poze

Mergi la inceput

Anasebe si Tiberica are treaba cu cartile? ca si Dia lui Monica ...mai voi cine stie ce oameni importanti o sa faceti din frumuseii vostrii.

ali
poze IARINA(16.02.2006)
IARINA la 6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

Bumbita...faine toate melodiile. Stau si ma intreb cum poate cinta asa la 3 ani...ma...si poate facem un trio..ca si ioana mea o sa cinte....cu muzicieni in familie..deja cinta la pianina...adik bate si ea in clape

Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)

poze Ioana-Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Urez acum La multi ani sarbatoritilor de ieri ca am uitat si totodata La multi ani sarbatoritilor de astazi:
Mario, Stefan,Davina si Vlad

poze

Mergi la inceput