Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (92)
Raspunsuri - Pagina 22
szaboali spune:
ok merg si eu la culcare desi nu am somn...ca unele se uita la filme(eu alea de la tv le-am vazut toate ca pe mine sotul numai cu noatati ma tine) altele se duc la culcarica...altele ...poate
Sa aveti o noapte buna si linistita.
Va pe voi si pe piticii vostri frumosi.
ali
poze IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 6 luni
bumbita spune:
anasol, si lui sebi ii place mult melodia cu ghita a cleopatrei...eu cu sotul meu mai glumi din cand in cand si il strigam " ghita ". ati ascultat si celelalte melodii de pe album? sunt superbe?
ce parere aveti despe fetita - cartea recordurilor - cum canta?
bumbita si sebastian(03.01.2006)
poze sebastian
bumbita spune:
szaboali, eu mai stau ceva prin zona...am baut pe la 20, doua cesti de cafea...si un pahar cu cola...asa ca....
poze sebastian
szaboali spune:
nu am plecat inca...
bumbita frumos, frumos Sebastian.
ali
poze IARINA(16.02.2006)
IARINA la 6 luni
bumbita spune:
multumesc mult, ali.
si este si cuminte pe deasupra, deocamdata.
si iarina a ta este super.si vad ca desi este mai mica ca sebi, totusi isi tine bine piciorusele drepte...dar este fetita doar ( precoce).
vreau sa-ti spun ca eu cand eram gravida imi doream din tot sufletul un baietel...si baietel a fost. dar de cand sunt cu voi...si va vad fetitele...care mai de care mai frumoasa, mai nastrusnica, mai precoce, mai nu stiu cum...imi doresc ca al doilea sa fie musai fetita...
apropo, de unde provine numele asta?...are vreo semnificatie?...de exemplu, despre numele sebastian, am aflat ca provine din graeca si insemana venerabil...
poze sebastian
szaboali spune:
bumbita si tie iti fuge somnul de la cola? ca si mie...
Acum plec si eu sa ma fortez sa dorm ca maine de dimineata tre sa ma trezesc sa plecam la notar.
O noapte buna si linistita sa aveti.
la mamici si bebici.
ali
poze IARINA(16.02.2006)
IARINA la 6 luni
bumbita spune:
noapte buna, ali ! si iarinei visei placute!
poze sebastian
szaboali spune:
Hai ca nu am plecat inca...
Sincer am cautat pe net despre el si nu am gasit mai nimic , l-am auzit la o inginera de la noi de la fabrica si mi-a placut foarte mult. La prima sarcina pe care am pierdut-o vroiam Carina si asa ca Iarina a semanat mult si asa a ramas frumoasa mea cu numele.Despre Iarina am mai auzit ca era o foarte mare actrita pe vremuri... altceva nu prea mai stiu.Dar tot caut si nimic si sincer si eu as vrea sa stiu mai multe despre numele asta dar am sa mai caut.
ali
poze IARINA(16.02.2006)
IARINA la 6 luni
Denisam spune:
Moni- cum ii tai unghiile lui DI, in somn?
Eu asa faceam, azi am reusit in ultima luna sa i le tai pe viu, adica imediat cum s-a trezit si in viteza.
Giova- sa-ti fie de bien cumapraturile, bine ca i-ai luat pap adevarata ca asta de aici
Ursu-pupciei,nu mai fi necajita.
A bagat si Emma la prinz 150 de legume cu peste si 80 de lapte, ca atata i-am dat, armai fi vrut si acuam dupa amiaza o banana, un biscuite mare si un borcan de 125 de mango cu pasionate fruits.Acuam ca avem 8 luni, e ok, nu?
LA voi cat dureaza o masa?
LA noi 15-20 min cu jucarii sau in mall.
Va pupam,somn usor si LA MULTZI ANI pt cei de maine!
Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
Denisam spune:
Am uitat, am pus poze de la 8 luni si filmuletze.
www.dropshots.com/denisam
pusi!
Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!