Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (92)
Raspunsuri - Pagina 20
szaboali spune:
Monica poza aia cu sireturile e super
Noi astazi am fost pe la soacra ca nu si-a vazut nepoata de vreo 1 luna si daca ne mutam nu o sa o mai vada poate 1 an ca sigur nu se va sinchisi sa vina sa o vada...apoi am plecat la mami la masa ca la noi asa e regula duminica mergem la mama la masa...la soacra nici macar o cafea nu este ...desi eu nu beau dar nici pe fiu-so nu il serveste(asa mama)...apoi am venit acasa i-am facut baita la Iarina,a papat si s-a culcat, Mitica s-a culcat si el si eu????????......DC
Cam atat si chiar mi-a f......nervii soacra-mea.
Important e sa ne simtim noi bine in noua noastra casa ca de nu avem nevoie...nu?
ali
poze IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 6 luni
a_ancutza78 spune:
nu stiu de ce s-a trimis de 2 ori
am uitat sa va zic ca si noi vorbim...maa..mamamm....bleableablea...are un recital,mai ales dimineata dupa papa,si e o smechera..ne striga si intinde mainile sa o luam "opa sus"..si ce e mai frumos..sa da uta uta (se leagana)cand sta in fundulet sau pe burtica(se sprijina in maini si se leagana...iar daca se mai uita si tv(la muzica)..danseaza ,ce mai..
si-i mai plac stirile...asa rade cand o vede pe tantii la tv ca vb cu ea....
hai ca ne-am laudat destul....
o sa pun si eu poze recente,
pupici
Mami de BIA bubulina
http://pg.photos.yahoo.com/ph/bebeianfeb/album?.dir=a2d4&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos
anasebe spune:
Anasol Poate totusi nu e cazul! Vezi sa nu fie tot un fel de raceala-virus ceva, cum a avut Irinel sau eu.
Ancuta Nici Tibi nu papa mancare de la borcanse (in afara de fructe, evident). Nu stiu de ce, dar...bine el in general legumele nu le mananca piure, never ever. Trebuie sa fie supa caci altfel mi le refuza categoric.
Oricum sunt tare multumita. In ultimele zile a papat si el iaurt simplu, iar azi a papat o cutie intreaga de iaurt (Campina 150 gr). Aaaaaaaa, si-i mai place Branza de casa de la Covalact (d-aia gen perle). Si-i place si omleta...am facut ieri pt. noi si se uita ca milogul la noi, asa ca l-am servit si pe el si taaare mult i-a placut.
Si tot din seria ce prostii a mai mancat fii-miu, adaugam pe lista painea cu unt si usuroi (e una congelata luata de la cora, e tare buna,dar el ar manca non stop ).
ana sebe + tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
tiberica fara frica
szaboali spune:
Mai fetelor ...oare eu am facut ceva de s-a cracanat pagina asa ???Daca da scuze.
ali
poze IARINA(16.02.2006)
IARINA la 6 luni
pufumic spune:
Am pus si eu cateva poze mai noi, in contul comun.
Si lui Vladimir ii place iaurtul ceva de speriat. Casca gura ca pelicanul.
Ancutza, felicitari pt. dintz=uc. Si la noi se vede unul, dar trebuie sa te uiti cu mare atentie, ca-i inca la nivelul gingiei. Mai astept cu cadoul pana s-o vedea bine de tot.
Ali, cand va mutati? Oi fi zis si n-am fost atenta?
Ioana si Vladimir (08.02.2006)
http://www.dropshots.com/pufumic
Ursoaica spune:
Ok fetelor gata am venit si noi din plimbari!
Fetelor m-ati disperat cu invitatiile de a intra in calendarele voastre ... nu mai trimiteti ca nu raspund la ele. Introduceti voi manual data nasterii mele daca chiar o doriti ... este in listuta noastra.
Andiaroro mi-ai trimis 78 de astfel de mesaje m-am speriat cand am vazut cate mesaje am ... am crezut ca am intrat pe alta adresa...
Poze Raisa Ioana
www.dropshots.com/Ursoaica" target="_blank"> Filmulete Raisa Ioana
Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)
szaboali spune:
pufumic pai maine mergem la semnat de acte si pe sambata ne caram catrafusele
ali
poze IARINA(16.02.2006)
IARINA la 6 luni
szaboali spune:
a_ancutza78 felicitari pentru dintisor fain ca e si cumintica
ali
poze IARINA(16.02.2006)
IARINA la 6 luni
anasol spune:
noi ne uitam la demolatorul pe protv
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)
monica70 spune:
URSU
PUFUMIC si io vreau asa bebe de revista,am vazut pozele noi...e perfect pentru reclame!!!!!
MONI de DIANA (01.01.2006)
ALBUME DIANA
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE