Regimul Scarsdale- 2 sapt -7kg (Cap. 3)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SARILLA spune:

Helloooo! vreau si eu...iubesc regimul asta...eu am inceput sa nu mai mananc dupa ora 18.00 de la 1 ian,si dau ceva,ceva..incet,ar sigur,insa ma gandeam sa incerc ceva mai strong.M-am ganit la ala de schimba metabolismul,insa acolo trebuia sa mananc multa vita si la un moment dat miel,iar eu nu suport decat puiul si ocazional porcul,asa ca am renuntat.Insa la asta am vazut ca mielul se poate inlocui cu pui sau peste si la vita pot renunta...yupiii...so...I'm in!
Tre' sa declar ceva la intrare?

SARILLA si RAZVAN, copilu' atomic

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moira spune:

Buna fetele,
Sunt in a 5-a zi de regim si mi se pare OK de data asta, chiar in zilele cu fructe la pranz. Data trecuta l-am incercat o saptamana "de proba", ca sa ma obisnuiesc oarecum cu fructele.
Va anunt duminica rezultatele. Sper sa fi dat jos macar 1 kg, poate chiar mai mult ca simt deja la pantaloni.

Va pup,

Moira

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

Hola!!

Asa cum am promis ,azi am inceput dieta !!!sper sa nu mi se opreasca lactatia.

De dimineata am mancat O jumatate de mango,o cafea,o felie de paine cu miere.

Sunt la o cura de vitamina C 500mg zilnic,credeti ca afecteaza cu ceva?
Nu asi vrea sa fac nici un pas gresit,macar doua saptamani

Am norocul chior ca pleaca sotiorul la o conferinta pentru opt zile si nu voi fi obligata sa gatesc de-ale lui pofte!

Pupici

Ionica Mama de Sophia 06 septembrie2006
http://groups.msn.com/LeDumontauCostaRica/pictures

Mergi la inceput

Hola!!

Unde ati disparut?

Raportez;

De la 77Kg Joi azi sambata 75,90kg

mergem inainte!!!

Mergi la inceput

Ce faceti fetele ati disparut.?

Eu continui dieta scarsdale draconic si vad ca da rezultate inspaimantator de repede.

In schimb, azi am mancat o banana care nu era scrisa in lista ,sper sa nu se vada maine dimineata la cantar.

Va urez succes si voua deasemeni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Buna fetelor! Sper sa ma primiti si pe mine in grupul vostru. Recunosc ca am nevoie de sustinere si asta am gasit mereu aici pe DC.
Am 91 de kg la 1,74 m si 28 de ani. In iulie 2006 cand am nascut al doilea copil aveam 106 kg. Telul meu e sa dau jos 20 de kg. Bine, asta in timp, macar pana la sfarsitul anului. Nu ma mai suport eu pe mine si deja am ajuns sa ma feresc de sot. Mi-e jena de felul cum arat asa ca am spus GATA. TREBUIE SA REUSESC.
Azi e prima zi de Scarsdale. Am mancat dimineata o jum de cana de ananas(din compot fara zahar), o felie de paine integrala si cafea fara zahar. Peste zi eu oricum beau 4-5 cani de ceai fara zahar. Am sa scriu zilnic ce si cat am mancat.
Fug acum la datorie dar revin.

Cornelia, mamica luiEduard(21.06.2004) si a lui Eric(13.07.2006)
www.onetruemedia.com/shared?p=1f7b802ef8d6f642515014&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eduard- inima de leu
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liana.berbec spune:

Buna ziua,
Ma inscriu si eu de astazi - astazi e prima zi. Dimineata - 1/2 grefa, la pranz - un fagaras. Sper ca e bine.

Liana

Mergi la inceput

Am revenit caci am reusit sa culc teroristii.
Eu stau acasa pana in iulie 2008(din iunie 2004) cand face ERic 2 ani si poate si asta e un motiv de nu reusesc sa ma mobilizez. Sunt toata ziua singura cu ei si gatesc aproape zilnic pentru ca sotul meu e un mare gurmand, nu rezista cu salata si gratar. Dupa a 2a nastere reusisem prin oct sa ajung la 84 de kg dar apoi am dat buzna in frigider si am pus 8 kg inapoi. Probabil ca si oboseala devenita cronica isi spune cuvantul. De aproape 3 ani eu nu stiu cum e sa te odihnesti noaptea iar in momentul de fata ma trezesc de minim 5 ori/noapte. Noaptea trecuta a fost prima in care am reusit sa ma abtin de la mancat.....si nu mancam orice, mai ales dulciuri....
Asa ca asta e situatia la mine deocamdata si sper ca alaturi de voi sa reusesc sa schimb ceva.
Azi am mai mancat un morcov pe la 11 iar acum la 13 putina carne de pui. Si pt diseara fac peste din care va manca si sotul. Am baut pana acum o cafea fara zahar, 2 cani de ceai si apa plata.

www.onetruemedia.com/shared?p=1f7b802ef8d6f642515014&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eduard- inima de leu
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SARILLA spune:

Buna!
Am inceput si eu de azi...asa ca trebuie sa dau si datele de incepere,nu?Azi dimineata aveam 79,4 kg si am 1,74 m(27 de ani).Mi-am propus sa nu ma cantaresc pana macar duminica,dar bineinteles ca m-am suit de vreo 3 ori pe cantar azi......in fine,ideea e ca inainte de a ramane insarcinata aveam 74 de kg si mi-am propus ca anul acesta sa dau 15 kg jos...sau sa ajung la 65,oricum...
Sper sa reusesc...

SARILLA si RAZVAN, copilu' atomic

POZE

Mergi la inceput

Sarila, bine te-am regasit si aici si spor la slabit.
liana, succes si tie si ne scri si tu in fiecare zi.
Eu am mancat la 18 peste la cuptor fara ulei dar cu sos de rosii si condimente+ o felie de paine integrala(greful l-am taiat ca nu-l suport). Si mai tarziu deoarece ma pocnise foamea mi-am ras un morcov si l-ma papat cu zeama de lamaie si un pic de sare.

POZE

Mergi la inceput