Mamici de Mai - Iunie 2007- capitolul 2

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

La multi ani, Katty! Sa fii fericita si mai ales, multa sanatate, tie si puiutului care va veni pe lume la anul!

Mica, felicitari! ce fericita trebuie sa fii, acum ca i-ai vazut deja inimioara! ai grija de tine si de ghemotoc!

La noi, greturile continua, nu prea puternice, dar prezente.

Intepaturi am si eu, Arthurana, uneori dureri in toata regula, asemanatoare cu cele de CM, dar in general sunt de scurta durata si cedeaza la no spa. Am inceput sa ma obisnuiesc cu ele, ca la inceput intram in panica una-doua.

Ce bine ca la voi exista bombonele speciale pt. greata, la noi in Ro oare s-o gasi asa ceva? ca tare mi-ar prinde bine...

Pupici la burtici!

"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

"Pentru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">BARBYE- una dintre noi! Trebuie sa ajuti!"

My baby development

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Neata burtici,

Sunt super fericita. Am vazut dimineata la eco inimioara lui bebe. Vai ce emotionata am fost. Imi venea sa plang. Dar ce naiba suntem oameni mari...

Am fost si la medicul de familie si m-a trecut in caietul gravidutelor.

Arthurana si eu am intepaturi la nivelul ovarelor. Am inteles ca e normal. Oricum bebe e ok, asa ca ce mai conteaza?

Mica 6+

Mergi la inceput

Katty La Multi Ani.

Sa fii fericita si sa ai un bebe sanatos si frumos.

Mica 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jollyies spune:

Buna fetele burticele!

In primul rand va doresc sarcina usoara, nastere racheta si bebe sanatos, somnoros si mancacios.

In al 2 lea rand vreau si eu pe lista. Iata datele mele:DN:15.06.1976 UM;28.08.2006 DNP:04.06.2007. Azi dimineata a iesit testul pozitiv si ma simt insarcinata din momentul cu pricina.
Sunt inca gripata si sper sa nu il afecteze pe nazdravan.
Cristalina, nici nu stii ce m am speriat cand am citit despre gripa. Am vorbit cu mama azi si mi-a zis ca a a avut o gripa tare urata cu mine cand era in luna 5 si iata ma intreaga si sanatoasa.
O sa dispar cam o luna pentru ca avem nunta si apoi luna de miere. Sper sa nu-mi fie rau.
Sper sa va gasesc pe toate bine si vesele cand ma intorc.
Va pupic dulce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

La multi ani katthy!
Sarcina usoara si un bebe sanatos!

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

salutare !!
am fost si eu azi la ecografie dar nu s-a vazut mare lucru (Eco abdominala) si nu sunt asa de fericita, pentru ca ma asteptam sa vad mult mai mult si sa-mi spuna mult mai multe. doctorul doar mi-a confirmat ca sunt , dar nimic mai mult.
M-am programat vineri din nou la o alta eco, la alta doctorita care are si eco intravaginala,sigur o sa aflu mai multe.
MICA te rog sa-mi spui tu ce eco ai facut astazi?si inima se audeacum sau e prea devreme?

Va pup.

Mergi la inceput

Mihamora am facut eco vaginala. Am inteles ca pana la 12 saptamani nu se vede mare lucru la cea normala.

Doar am vazut inimioara. Nu stiu daca se si auzea. Nu mi-a zis nimic ginecologul.
Insa am o alta programare saptamana viitoare la un eco 4D si atunci sper sa si aud inimioara.
Este o super experienta. Am simtit ca ma topesc pe masa aia.

Vineri sa faci eco vaginal. Si o sa vezi si tu inimioara lui bebe

Mica 6+

Mergi la inceput