Mamici de Mai - Iunie 2007- capitolul 2

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

quote:
Originally posted by cristalina

Ramona, in Romania nu se practica examen atat de amanuntit la gravide...:)
Cantarire si tensiune si chestii d'astea de "finetze"...:)))

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

cristalina, doctorita mea de familie imi urmareste atent evoluatia. Ma cantareste, imi ia tensiunea. Este o dulce. Si inainte de sarcina avea grija de tensiune si de starea analizelor. Se pare ca am noroc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Fetele aveti o noua coleguta cioaca care de emotii a postat in alta parte:))

quote:
sunt un nou memru fericit care cu ajutorul lui d-zeu voi fi mamica de mai iunue 2007 asi vrea sa ma alatur grupului vostru dar nu prea stiu cum se face daca m-ati ajuta asi fi foarte fericita.datele mele sunt DN:04.02.1982 UM;23.08.2006 DNP:30.05.2007 VA MULTUMESC SI ASTEPT PE MAIL INSTRUCTIUNI

Ca sa postezi un mesaj trebuie sa apesi pe butonul "raspunde la subiect" care se afla in partea de jos a paginii subiectului.
Bine ai venit si sarcina usoara

Oana_B
detalii donatii
actualizari donatii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arthurana spune:

Hai ca vad ca ati fost vrednicute fetelor! Ati scris mult!

M-a amuzat si impresionat Kathy...barbatul tau fuge de tine. Stai sa-ti spun de barbatul meu...Timp de 6 sapt s-a rugat zilnic dee mine...a ajuns sa-si sune prietenii (cand credea ca dorm sau cand eram la dus)..sa le ceara sfaturi cum sa ma convinga...era asa de disperat..Am crezut ca o ia razna. Adevarul este ca barbatul meu este tare horomonal..Daca ar fi dupa el am face zilnic!
Ma rog! Eu nu am avut nici un chef si mai mult sincer mi-a fost frica sa nu sangerez sau sa nu se deschisa cervixul...Stiu ca este putin probabil dar sunt sanse...
Pana la urma am cedat, sincer am simtit si eu nevoia. Parca eram super incordata si stresata!

Azi la servici am avut din cand in cand intepaturi in partea dreapta(CAM IN ZONA OVARULUI DREPT) sau pe acolo...ca o implulsatura din cand in cand ca o intindere musculara.
Se zice ca se intind ligamentele , se pregateste uterul sa se mareasca.
Dar in subconstientul meu sunt f. speriata de aceste intepaturi. De unde stiu ca nu este ceva serios?
Pleaseeeeeeeeeee scrieti-mi si mie daca si voua vi se intampla...

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Oana B, multumim ca ne-ai adus colega de odisee "acasa".

Cioaca,Bine ai venit printre noi.Felicitari pentru sarcina!Te-am trecut pe listuta si asteptam sa te cunoastem.

Arthurana,cred ca totul este bine cu tine.
Pe parcursul celor doua sarcini si eu, am avut parte de astfel de intepaturi si totul a fost bine.
Desi inca nu se observa, corpul/uterul se modifica si este normal.Daca nelinistea iti este totusi mare, mergi la doctor sa te vada si impartaseste-i tot ce te framanta.
Cum mai stai cu greata si starile de voma?!Ti-ai cumparat ce ti-am recomandat?!

My baby development!
POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piggy spune:

neata fetelor,
androix asta m-a pus si pe mine pe ganduri ....chstia cu ecografia
in alta ordine de idei, e vreun topic pe aici unde putem afla informatii despre doctori de la fetele cu experienta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paky spune:

'neata la burticutze, trecui doar sa va salut.

aveti grija de voi

sa aveti o zi frumoasa.

diana 7+

Mergi la inceput

Buna dimineata mamici
Ce faceti, lasati in dimineata aceasta condica nesemnata?!
Cum va fost somnicul?!
Acum cand voua va sta in fata o zi noua la mine, tocmai se sfarseste si trebuie sa merg de acum la
Va doresc o zi buna,plina de realizari.O zi lipsita de simptomele nedorite ale sarcinii (greata, voma, dureri si multe altele).
Mai stau putin si daca ajungeti repede la pagina 20,va creez un capitol nou cu tot cu listuta .
Asta numai daca va grabiti in ale scrisului.
Va

My baby development!
POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Ia de-aici sa te saturi de citit
despre spitalele si doctorii unde/cu care ati nascut
Pe mine incepe sa ma incerce o oarecare greata. Nu vreau
Aseara am facut o juma de ora de bicla. Cu teama, la o intensitate mult mai lejera decat eram obisnuita. Dar oricum e mult mai bine decat nimic. M-am simtit bine, daca totul merge bine o sa fac si in continuare si vreau sa fac la aceeasi intensitate cum faceam eu, la aceeasi viteza.
Gina, somn usor!

Andreea mamica lui Filip Stefan
bb2

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Androix
Gina, somn usor!

Andreea mamica lui Filip Stefan
bb2

Multumesc Androix!
Dupa ce veti completa si pagina 20, NOUL CAPITOL VA ASTEAPTA AICI