Mamici de Mai - Iunie 2007- capitolul 2

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

quote:
Originally posted by mamidevladut

fetelor va rog sa ma scoateti si pe mine din listuta, din nefericire nu mai sunt o mamica de mai-iunie 2007. Va doresc sarcini usoare in continuare si aveti grija de minunile din pantecul vostru.

Cuvintele sunt de prisos in astfel de momente...Ma rog insa ca, Dumnezeu sa-ti mangaie inima indurerata, sa te intareasca si sa te ajute sa privesti cu optimism inainte spre viitor. Sunt cu inima alaturi de tine. Sa fii tare.

My baby development!
POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronicka spune:

am fost ieri la eco. dr zice ca am avut ovulatie intarziata si cu cateva zile ca bebele are 11mm(cu sac cu tot)dar nu se vedea inimioara. yice ca am 6 sapt nu 7 de la ultimul ciclu 8ovulatie intaryiata) dar ca a crescut bine. voi la cata vreme i-ati vayut inimioara_ va rog sa-mi raspundeti pt ca sunt f ingrijotata
va multumesac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Mamidevladut... am inlemnit. Doamne... Offf, ai grija de tine si de Vladutul ce frumusel. Chiar daca n-a fost sa fie acum, sunt sigura ca ii vei face curand o surioara sau un fratior.

"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

"Pentru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">BARBYE- una dintre noi! Trebuie sa ajuti!"

poze Mirela (Barbye)

Fisa medicala - Mirela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tincutza spune:

Noi am facut echo acum 2 zile (eu sunt in cinci sapt sau, asa cum se calculeaza aici, in 7...). Si am vazut o nebunica de inima, care batea de nu se poate, era aparoape la fel de "mare" precum capsorul micului. Probabil insa ca depinde de la bebe la bebe, pentru ca noi suntem ceva mai mari decat "graficul", pentru ca si tati si eu suntem "marishori"

Miki si bebe Pitzy

http://www.babiesonline.com/babies/p/pitzica/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

mamidevladut

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

MamideVladut , suntem alaturi de tine. Stiu ca e greu acum ( am patit-o si eu), dar timpul vindeca in mare masura ranile sufletesti.
Ai grija de tine si nu dispera , in 3 luni poti incerca din nou.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cheburashka spune:

Dragele mele,
sa stiti ca citesc cu mare interes mesajele voastre si stiu ca e destul de sensibila perioada asta a noastra! Sa inteleg din multele voastre mesaje ca nu sunt singura care a pierdut o sarcina si ca nu trebuie sa-ti pierzi curajul. Este cel mai important lucru pe care l-am invatat din experienta traita.

Am fost si eu la doctor ieri si parca totul e ok de data asta! Totusi, pentru orice eventualitate, stiindu-mi trecutul, mi-a dat inca vreo 3 saptamani de utrogestan (chiar daca m-am cam saturat de el). Bb are deja 2 cm si activ cardiaca intensa. Sper s-o tina tot asa!

O singura intrebare mai am: eu am stari de greata f puternice pe tot pacursul zilei de nu mai pot sa mananc mai nimic! Cum intru in bucatarie cum mi se face rau! Nu mai stiu ce sa fac! Cu lamaie nu merge (mie nu-mi place acru)! Singura chestie care ma ajuta este painea prajita (de am mancat in ultimul timp kg intregi). In rest doar fructe si legume... Mancare gatita sau carne nici nu vreau sa ud, iar de vreo saptamana incoace nu mi-e foame mai deloc. Mai are cineva starea asta?

Va pup,
eu

pt Gina M: cred ca am avut ovulatia pe 8 august (ar fi interesant sa fie si la tine la fel)...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Buna !

Imi fac si eu curaj sa scriu...
M-am gandit intai ca e prea devreme, doctorul mi-a zis ca statutul "oficial" de gravida il am abia dupa 6-7 saptamani si eu am 4 saptamani si 6 zile.
Mi-am dat insa seama ca toate trecem prin acelasi lucru... Am fost azi la control si mi-a insirat o lista lunga a ce se poate intampla rau... Deocamdata astept cu nerabdare urmatoarea consultatie de peste 10 zile - cand voi afla mai multe. Tot atunci voi afla si rezultatul analizelor (o groaza de analize...)

Am citit despre pisici. Eu nu am pisici, dar am un papagal - si mi s-a spus ca si papagalul e purtator a multor boli ce pot dauna copilului... (chiar si puful)

DN 08.11.1978, UM 21.08.2006, DPN ? - cu calculatorul de aici iese 28, doctorul nu imi da o data decat mai incolo...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Io sunt curioasa cum ai tu UM 21.08 si ai 4w+6 zile? E o eroare de 2 zile. Eu am UM 19.08 si am 4w+6. Oricum daca e s-o iei pe-asa statutul de gravida cu acte in regula il obtii dupa 12 saptamani cand riscul avortului spontan scade considerabil.

Bine ca mananci si atat, (bai deci scuze ai un nik de nu-l pot scrie, semneaza si tu cu numele ca sa pot sa ma adresez cumva ) Revin: legume, fructe e in regula. Daca incerci sa strecori si ceva lactate: lapte, iaurt, branza e super bine. Cat ai greturi mananca ce-ti face placere. Vestea buna e ca sunt foarte putine gravide care au greturi pana cand nasc ce incurajare super...

Am o dispozitie super azi. O sa ma iubiti

Andreea mamica lui Filip Stefan

Cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

quote:
Originally posted by Androix

Io sunt curioasa cum ai tu UM 21.08 si ai 4w+6 zile? E o eroare de 2 zile. Eu am UM 19.08 si am 4w+6. Oricum daca e s-o iei pe-asa statutul de gravida cu acte in regula il obtii dupa 12 saptamani cand riscul avortului spontan scade considerabil.[/br]

Nu stiu, asa mi-a zis doctorul azi la consult (si eu calculasem mai putin, deci nu stiu cum a calculat - dar asa a scris in rezultate)
Vreau sa o iau pas cu pas - intai vreau sa vad ca o sa se dezvolte normal si o sa inceapa sa ii bata inimioara, ca si rezultatul analizelor. Dupa aia astept sa treaca trei luni si abia dupa aia incep sa anunt...

Mergi la inceput