In Italia (18)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crini spune:

Am raciiiiiit! Nu stiu cum am reusit.
Ma ustura gatul ca nici nu reuseam sa beau cafeaua azi dimineata. Ma doare si capul, ceafa si ochii. Febra nu stiu daca am, poate doar cateva liniute.
Iri, ce dragut Ale, mi-l si imaginez cum salta in patul tau, in ritm de dans.
Cici, dar stiu ca esti tare plimbareata. Cum adica 'marea era buna'?
Cred ca n-ai facut baie, totusi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

'Neata!

nico - ai reusit sa racesti si tu? Parca si pe mine ma incearca ceva-ceva ... hmmmm ... ma cam doare in gat si capul putin. Ufffaaaaaa !!!!!!

Fetelor, ati vazut noutatea? DC a "nascut" un bebelus roz, fetita, numita SuperEva ... cica ne putem loga cu acelasi nick de aici ... In practica, pare asemanator DC-ului si va astept la Superevele Italiei. vedem noi ce-o iesi ... pt. ca mi se pare ridicol sa scrii in doua locuri cam aceleasi chestii ... maaaahh ....!!!!

Azi e ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crista-s spune:

Salutare ... mai cite fete "virusate" sunt pe aici ... Sanatate!!

Nu mai beti cafele cind sunteti racite , cu gitul "prastie" si febra .. cafeaua nu e buna!!! Deci, ceai cit mai mult... si zeama de lamiie cu miere!!

Petro eu facui prezenta si acolo ( a tare draguta pagina aia roz ) dar ai dreptate ce ssa facem in 2 locuri ?
Acum mai vedem ..

Cristina

"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriale spune:

Na...ca scrisei si pe supereva...ce-o iesi nu stiu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

La multi ani frumosi, Nico!
Pup fetele si revin.

Carmi

Foto Fabiano (20.10.05) , www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dumid spune:

LA MULTI ANI celor nascute in aceasta perioada !!1
DRAGOS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cicina spune:

Mie aproape ca mi-a trecut raceala, cu ceea ce v-am scris.
Da, marea am incercat-o cu degetul de la picior, tare mult as fi vrut sa intru dar nu aveam unde si cu ce sa ma usuc. Daca apaream asa uda sa ma urc pe capra, al meu dadea demisia de sofer.
Azi am avut recolta serioasa, m-am urcat in giuggiolo, si maine, daca gasesc gutui fac "Brodo di giuggiole".
Fetelor, insanatositiva cat mai curand, asta e perioada cea mai nashpa ca nu stii cum sa te mai imbraci.

cicina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crista-s spune:

Buna dimineata....

Ce e giuggiolo asta? ca am gasit pe net si ceva care ma trimitea la curmal si in alta pagina dupa desenul florii mie imi pare maces sau parca coarne .. nu stiu cum le zice in Ro .. asta e ?? Seamana cu ceva fructe de minca numai mama, mai acrisoare si lemnoase, asa e?

Cristina

"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crini spune:

Neata,
Eu am ramas acasa azi, ca m-a durut capul toata ziua de ieri si azi noapte si dimineata cand m-am trezit inca ma durea, acum parca m-a mai lasat, o sa merg la dotoressa mea sa vad ce zice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriale spune:

Nico, iti trimit un pic de soare din Sicilia si asa te vei face bine...

Mergi la inceput