Dura lex sed lex(Clubul Juristilor:)(2)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Marinar, vine acum, cu intarziere

POZE
Incercarile mele

Cristina S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

kriss

Marina 22+

burtika

Mergi la inceput

WEEKEND PLACUT FETELE!!fara ploi si cu soare in inimile voastre!

POZE
Incercarile mele

Cristina S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

Va urez si eu un week-end placut.
Din pacate,eu chiar m-am intors din week-end,incep azi o noua saptamana de lucru.Cu cat trece mai repede cu atat mai bine!

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Pentru Luna> O SAPTAMANA REUSITA SI FARA MULT STRES!

POZE
Incercarile mele

Cristina S.

Mergi la inceput

S-au afisat rezultatele finale la INM! Aniela noastra a reusit cu media 8,15! O asteptam sa revina aici cu impresii! Poate reuseste sa-si redeschida contul pe forum..
ps. am mai lucrat la lista noastra,sper ca nu va deranjeaza!nu stiu cum sa apara sus cap.1 si sa dai click pe el direct, nu pe link..poate stiti una din voi..

POZE
Incercarile mele
www.tickercentral.com/view/72z4/1.png" target="_blank">Ziua mea
Cristina

Mergi la inceput

Kriss,felicitari pentru listuta-arata foarte bine.
Din pacate ,saptamana a inceput cu stres,multa munca,colegi irascibili (datorita Ramadanului-nu se mananca si nu se bea nimic de la rasaritul pana la apusul soarelui).Mai mult de atat,managerul firmei-obisnuia sa fumeze cate o tigara la 10 min.-acum nu se poate si ii sare piperul din orice.Pe mine nu ma afecteaza caci nu prea stie engleza dar cu colegii arabi se cearta non-stop.
Ieri am organizat si o "revolta" deoarece ni s-a cerut ca pe perioada Ramadanului sa lucram o tura de "noapte" de la ora 21-24,iar dimineata normal de la 9-13-in conditiile in care la toate firmele de avocatura se lucreaza de la 10-12 si seara de la 20-22,deci 4 ore-cum reglementeaza dr.muncii.
Bineinteles ca managerul nu a vrut sa auda de legislatie,iar in final fetele,6 la numar pur si simplu nu am venit sa lucram noaptea.
Bineinteles ca managerul l-a sunat pe proprietarul firmei,avocat si el,ca fetele "isi fac de cap" iar el mai in gluma,mai in serios : "Fetele au cap!"-deci traiasca Ramadanul-noi,fetele lucram 4 ore !

Mergi la inceput

Luna, cred ca deja ti s-a terminat programul pe ziua de azi:) Cred ca e tare placut sa lucrezi numai 4h, 2 dim si 2 seara. Dar am si eu o curiozitate, acolo cand se intra in instanta? ca presupun ca nu seara pe la 10 sau da?!

POZE
Incercarile mele
www.tickercentral.com/view/72z4/1.png" target="_blank">Ziua mea

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns absoluta spune:

Hop si eu...cam tarziu ca a trebuit intai sa va citesc ca sa va cunosc...
Ca si voi si eu sunt absolventa a Fac. de Drept (1998 Bucuresti). In mai anul asta am facut o vechime de 5 ani ca jurist (pe cartea de munca, jurist cu adevarat am fost primii 2 ani jumate dupa aia mi-am deschis propria firma si..... si nimic.
Anul asta mi-a adus cea mai mare bucurie a vietii, sper ca ea sa fie doar inceputul .... sunt insarcinata (12 saptamani) dupa o munca de 3 ani :).Nu stiu cat o sa stau acasa dupa nastere insa as dori sa las mica mea afacere pe mana colegilor si eu sa fac ceva nou, ceva la care am visat in timpul facultatii. Sper cu ajutorul vostru sa ma pot decide ce trebuie sa fac si cum....eu sunt cam delasatoare in ultimul timp , insa daca sunt impinsa putin devin un scorpion adevarat .
Pe curand..

Mergi la inceput

absoluta,bine ai venit la noi.Sunt sigura ca fetele iti vor fi de mare ajutor.
Kriss,in mod normal instanta incepe la 8-14,in perioada asta (Ramadan)9-12.
Seare nu e program deloc,firmele de avocatura trebuie sa deschida si seara deoarece aici lumea e obisnuita ca dupa-masa sa se odihneasca-firmele de servicii inchid la 13 si se redeschid la 17-o adevarata tragedie pentru mine-nu imi convine deloc programul taiat in doua dar nu am ce face.

Mergi la inceput