Dura lex sed lex(Clubul Juristilor:)(2)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angelapriboi spune:

Buna dimineata si va invit la o cafea cu frisca si un ceia cald pentru fetele care nu beau cafea.
Vad ca e cam liniste pe aici asa ca va pup si va doresc o zi buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Buna ziua
am luat vreo 3 luni acid f.dar la o "cearta" mi-am bagat picioarele(scuzati expresia) si le-am aruncat intr-un colt asteptand vremuri mai bune. Le caut si am sa le reiau!
va pup

Poze

Incercari bebik

Cristina

Mergi la inceput

help! a facut dintre voi cineva incetare c.i.m. prin art.65(concediere ca urmare a reorganizaarii societatii)?

Poze

Incercari bebik

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liviujuristul spune:

salut pe toata lumea.in sfarsit m-am intors
dupa cateva luni bune de absenta de pe forum.din iarna primavara nu am mai comunicat cu voi.trec printr-un mare necaz,pe care nu il doresc nimanui ,incerc sa imi revin si sper sa se termine odata acesta nenorocire care s-a abatut asupra mea.
ce faceti,ce mai este nou pe la voi?
va doresc toate cele bune.
ma bucur enorm ca mai existati.

Mergi la inceput

Kriss din pacate eu nu am facut asa ceva,poate Irina.
Liviujuristul bine ai revenit si poate ne spui si noua prin ceea ce treci.Stii tu ca e mai bine sa ai pe umarul cui sa plangi.

Mergi la inceput

Buna dimineata!!dau cafea..cine vrea..:)
of, chiar nimeni nu a facut incet pe 65?pls
liviu> bun venit! despre ce necaz e vb? ne pare rau, speram sa se termine si sa revii cu vesti bune! salutari si numai bine! te trec acusi pe listuta noastra..
Cred ca scriai pe vechiul forum al juristilor..cel dechis de joker.Noi suntem mai noi aici:)
va pup
o zi bunaaa!

Poze

Incercari bebik

Cristina

Mergi la inceput

Kriss mersi mult de cafea.Nu stiu ce se intampla cu Irina,ea sigur a facut inchiderea CIM cu art .65.
In rest o zi buna la toata lumea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

kriss spune ce te doare. scuze fetelor sunt tare ocupata dar incerc sa imi fac timp sa mai barfim. va pup.

Mergi la inceput

irina mersi
repede repede treaba sta asa
vrem sa "scapam" de o angajata. ea vrea sa primeasca somaj dupa si nu vrea demisie sau altele asemenea. de aceea i-am facut concediere pe motiv de reorganiz a activit. soc., ea avand post de asistent manager.
am completat formularul tip de la itm, dar la pct.3 daca te uiti pe el scrie ca tre` sa completez ce alte posturi sunt pt. ea si daca nu-s adresa prin care am solicitat sprijinul ajofm si raspunsul acestora.
Ce tre sa completez aici?
cum se procedeaza in asemenea situatii? ma controleaza cineva daca am reorganizat activit soc? cat timp nu mai pot angaja pe cineva pe postul respectiv?
am citit in C.Muncii dar scrie pt. conced. colectiva! unde sa citesc?
multumesc anticipat!

Poze

Incercari bebik

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

eu ma facut concedieri colective, dar pt individuala poti merge prin asimilare zic eu. deci fa o adresa la ajofm cum ca disponibilizezi si nu ai alte posturi sa iti comunice daca au ei. de asemena nu uita de modificarea organigramei postul asta trebuie sa dispara din organigrama. nu mai angajezi 9 luni. de controlat te poate controla itm. la noi au venit la control dupa o luna (dar a fost concediere colectiva). in formular scrii ca nu ai posturi libere dar vezi ca trebuie sa nu ai post liber nici pe organigrama pe care sa o poti incadra. daca mai e ceva spune. soc e srl sau sa?

Mergi la inceput