Dura lex sed lex(Clubul Juristilor:)(2)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

in leg. cu lenjeriile de pat..noi ne-am luat pat cu latimea de 1,60m fata de 1,40 cat aveam inainte si nu prea gasesc lenjerii care sa fie late indeajuns sa le bag sub saltea, daca ma intelegi, ca sa stea bine cand dormi/faci ceva
Marina, un ceai pentru tine acusica vine!!!

POZE
Incercari bebik
www.tickercentral.com/view/72z4/1.png" target="_blank">Ziua mea

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelapriboi spune:

Pai sa-ti spun ce tampenii am facut eu.
Patul notru 2/2
paturile copiiilor 1,6/2
patul musafirilor 1,4/2

Acum cand am fost sa cumpar lenjerii colorate cu Barbie si Spiderman nu este posibil pt ca toate lenjeriile pentru copiii au latimea de 1m
Si acum sa ma vedeti cum trebuie eu sa cumpar material sa merg la croitoreasa si sa fac lenjerii pt copii.

Irina iti doresc spor la citit legislatia si la casa

ANGELA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

kriss merci de ceai.

si eu am aceeasi problema cu lenjeriile de pat, dimensiunile sunt tot de 1,60/2,0 si nu prea sta bine cearceaful. eu tot ma uit sa-mi iau material si sa-mi fac asa cum vreau, mai ales ca seturile din comert sunt cu 2 fete de perne iar eu folosesc 4 perne. si as vrea sa fie totale lafel.

fete am si eu o intrebare, de fapt m-a intrebat o colega si nu am stiut sa-i dau un raspuns, nu am mai intalnit asa ceva, nu stiu daca se poate: a divortat de tatal copilului ei, tipul ar vrea sa se impace dar ea nu vrea. in conditiile astea el a spus ca nu vrea sa fie tata de duminica si prefera sa intrerupa orice legatura eu ei si ar prefera sa fie trecut pe numele mamei. ea este de acord, chiar ii convine situatia, dar se poate sa treaca copilul pe numele ei de fata- pe care-l poarta acum???

Marina 24+

burtika

Mergi la inceput

mesajele noastre apar alandala..e chiar distractiv
ma uit la pozele de la fini, de la Chisinau!numai ca nu-s digitale, mi-ar placea sa vi le arat si voua..poate scanez cateva undeva

POZE
Incercari bebik

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelapriboi spune:

Din cate stiu eu asa ceva nu e posibil decat daca mama se recasatoreste si daca respectivul vrea sa adopte copilul atunci il trece pe alt nume.Dar asta cu trecutul pe numele mamei nu cred ca e posibil,asta din cat imi amintesc eu din Codul Familiei

ANGELA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

angela si eu stiam ce ai spus tu dar m-am gandit totusi sa intreb pt ca nu am lucrat pe parte de dr familiei, nici nu prea am mai citit si m-am gandit ca poate a apratut ceva. merci mult.

Marina 24+

burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mathilda spune:

in legislatia noastra(ca de fapt si aici) daca copilul e recunoscut de tata(recunoastere legala, judecatoreasca etc) poarta numele tatalui si nu al mamei. in belgia am stat de vorba cu un prof de dr familiei si imi spunea ca el ar vrea sa se introduca legea prin care copilul sa poarte numele mamei.(sunt multe motive mult mai sustinute decat cele priv numele tatalui, dar le discut cu alta ocazie).
prin urmare legal nu se poate.
multa bafta ,
salutari , va pup si am fost in vacanta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mathilda spune:

continuarea era- si am fost in vacanta de aceea nu am intrat atat de des pe ac site

Mergi la inceput

Mathilda> bine ai revenit din concediu!te mai asteptam pe aici!
S-a publicat in M.Of. regulamentul pentru org. ex. de atribuire a calitatii de consultant fiscal pt. cine e interesat.insa din pacate pot da ex. numai absolv. fac. de profil economic si cu experienta de minim 5 ani in domeniu.
Initial se vehicula ca pot accede si abs de profil juridic...

POZE
Incercari bebik

Cristina

Mergi la inceput

fetelor mai am o intrebare
este obligatorie procedura concilierii pe art.720 /1 C.pr.civ? ati facut asa ceva anterior introducerii unei som. de plata?

POZE
Incercari bebik

Cristina

Mergi la inceput