Dura lex sed lex(Clubul Juristilor:)(2)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

neata

Marina 23+

burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

neata fetele! vreau si eu cafea.
marina contractele individuale de munca
se inregistreaza la ITM tot in termen de 20 zile calendaristice de la data incheierii lor, conform art.8 din legea 130/1999

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelapriboi spune:

quote:
Originally posted by irinabobe

neata fetele! vreau si eu cafea.
marina contractele individuale de munca
se inregistreaza la ITM tot in termen de 20 zile calendaristice de la data incheierii lor, conform art.8 din legea 130/1999

Irina pai doar atat ne spui?????????
CE ai mai facut ????Totul e ok cu casa,cred ca nu au mai aparut probleme.

ANGELA

Mergi la inceput

scuze angela am uitat, ca fug intre DC, ardei umpluti, aspirator si masina de spalat sa recuperez ce nu am facut saptamana asta.
ieri vanzatoarea si-a incasat banii asa ca acum cred ca am scapat de toate problemele.ramane doar sa se puna ipoteca pe imobil luni de catre notar dar cred ca asta nu mai e o problema. alaltaieri a fost o intreaga nebunie. am chemat fostii cump sa renunte la plangerea de la primarie ca sa obtinem certif fiscal. primaria nu a vrut fara declaratie la notariat. ei nu dadeau declaratia pana nu primeau 10.000E , bani care ii dadeam eu vanz si reprez avansul meu. banii astia trebuia ca eu sa ii dau in fata notarului la care am facut contractul. ideea este ca mai aveam putin si faceam infarct . era lantul slabiciunilor. notarul s-a enervat cand a vazut ca in ziua semnarii contractului ma duc cu asemenea probleme. a trebuit sa iau si fostii cump la acelas notar ei sa faca declaratia de renuntare la litigiu iar eu sa le dau banii. de la ora 11 cand trebuia sa incheiem contractul ne-a apucat ora 18 seara la notar. nu iti spun cate drumuri am facut buc-pantelimon. pana la urma avand in vedere ca se termina programul la primarie la 4 iar noi nu obtinusem declaratia aceea l-am luat cu noi la notar pe baiatul de la primarie care trebuia sa elibereze certif.
fetelor ma opresc in a va mai spune cata alergatura, nervi, si mici... atentii ca sa reusesc, dar acum nimic nu mai conteaza important e ca am scapat. dar dupa atata plans si nervi ieri nici nu am mai avut forta sa ma bucur de casuta. am fost doar si am schimbat yala , am pus lacat la poarta si azi ma duc sa vad ce mai e de facut. marti chem un meserias sa imi spuna cam cat ma costa. si dupa aia ma pun pe strans bani ca acum am ramas in fundul gol...
pana in primavara nu stiu daca mai am bani sa fac ceva in afara de maruntisuri.

Mergi la inceput

Irina prin ce ai mai trecut si tu.Daca vrei iti pot recomanda eu echipa care inca lucreaza la casa mea.Sunt niste oameni buni fata de celelalte echipe.Imi spui daca te intereseaza.
Daca vrei o sa te invit pe la mina ca sa vezi cum au lucrat.

ANGELA

Mergi la inceput

angela pastreaza-le numarul de tel ca sigur voi avea nevoie dar peste vreo 2 luni sa ma pun pe picioare cu banii ca acum nu mai am nici de paine. din pacate micile... atentii -si crede-ma ca asta a fost poveste pe scurt au mai fost si alte probleme- nu le luasem in calcul si acu nu mai pot face nimic pt casuta.

Mergi la inceput

eu le pastrez nr pt ca mi-au terminat casa din Buc si acum o renoveaza pe a socrilor si mai dureaza cel putin o luna.Asa ca atunci cand o sa ai nevoie sa-mi scrii.

ANGELA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

merci mult irina.

Marina 23+

burtika

Mergi la inceput

Fetelor eu va pup pt tot weekendul.O sa va scriu luni.
Un weekend placut si sa va distrati de minune.

ANGELA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Am revenit! Buna dimineata la toata lumea!
Pentru Luna, servici usor si o saptamana buna!
Vremea a tinut cu noi, am revazut Brasovul de care ma simt atat de legata si pe care il iubesc!
va pup
ps. am musafiri pe la pranz..ma grabesc la cumparaturi.

POZE
Incercarile mele
www.tickercentral.com/view/72z4/1.png" target="_blank">Ziua mea

Cristina

Mergi la inceput