Inimioare de iulie-august 2005 (2)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Buna, fetelor!
Ce ma bucur ca sunt 4 pagini, parca nu-mi vine sa cred!

Eu o sa recuperez maine ce ati scris, astazi sarbatorim ziua lui tati , asa ca petrecem in familie.

Pupam puisorii si va uram noapte buna!

Diana si Iulia (15 iulie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

spor la impachetat si va doresc drum bun,Cryna
la multi ani sotului tau,Diana.
mai vb maine.

de piticotu' urias umblaretz

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caterina71 spune:

Diana, sa-ti traiasca sotul, sa fiti fericiti impreuna, inca un bebe cand va veni, si sa-i cresteti sanatosi!

Pupici,
Cati si Alexa (24.07.2005)

Alexa mititica
www.dropshots.com/alexia2005_primulan" target="_blank"> filmuletze si poze... din primul an
www.dropshots.com/alexia2005_al2leaan" target="_blank">Alexa, dupa 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monicutz spune:

Dragele mele va multumesc din suflet pt gandurile voastre frumoase. N-aveti idee ce bine mi-a facut sa va citesc urarile.
Eu am mai citit pe la voi, asa cum ii spuneam si Emei si m-am si delectat cu pozele frumoase.

Am vazut ca multe dintre noi suntem din nou gravide. Felicitari si numai bine!

Va pup cu mult drag si va doresc sanatate voua si bb-ilor si sarcini usoare la gravidutele noi!

, 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Monicutz, cat ma bucur pentru vestea minunata! Sa-ti dea Dumnezeu tot binele din lume mamica frumoasa! Abia asteptam poze cu minunea in brate!

Andreea, mami de Shurubar - 10.08.2005
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caterina71 spune:

Buna dimineata

Stiu ca-i weekend, dar sa nu ajungem pe pagina 3…

Cryna, spor la bagaje si drum bun cand o sa plecati. Si poate reusesti sa mai intrii pe forum sa mai aflam vesti desptre tine si Robert.

Pupici,
Cati si Alexa (24.07.2005)

Alexa mititica
www.dropshots.com/alexia2005_primulan" target="_blank"> filmuletze si poze... din primul an
www.dropshots.com/alexia2005_al2leaan" target="_blank">Alexa, dupa 1 an

Mergi la inceput

multumim mult de complimente,Monima rog la Dumnezeu sa fiti amandoi sanatosi,sa ai o sarcina usoara,fara probleme.abia te asteptam sa vii sa ne ceri sfaturi pt bb mic

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Vin si eu sa raportez dintele nr. 8 care a scos capsorul din gingie ieri. Ca de obicei cand iese un dinte Tudor a si racit. E clar ca in perioada eruptiei dentare are imunitatea scazuta si se prind virusii imediat de el. Ieri a facut febra. Din fericire azi nu mai are. In schimb are diaree.
De asemenea se simte in partea dreapta un colt de maseluta. Nu cred ca a iesit din gingie (nu ma lasa sa ma uit). In conditiile astea mi-e cam teama sa mai merg la Baby expo. Cati virusi or fi pe acolo...
Dupa ce se face bine o sa-i dau Imunobaby o luna si Lantigen B o luna. Si sper sa nu mai avem probleme din astea.

Pup toti copilasii!

Andreea, mami de Shurubar - 10.08.2005
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andatudor spune:

Mona-pai da,exact cum am mai spus,mananca dar nu se prinde nimic! Cu bibe bea orice in afara de lapte,asta e deja m-am obisnuit,chestia era ca la cat mananca de ce nu se depune?Si cereale a mancat de a rupt pana acum si degeaba!

Diana-La multi ani cu sanatate sotului!

Cryna-spor la bagaje si la alergat dupa pitic!

Plec sa gatesc.Am atata treaba de nu stiu de care sa ma apuc mai intai.Mai trebuie sa merg si in oras sa-mi iau ceva de imbracat pt. nunta de sapt. viitoare.
Va pup sper sa intru mai pe seara!

Mergi la inceput

Anda,poti incerca sa nu ii mai dau supa o perioada,eventual sa ii dai in loc alimente cu aport caloric mare amestecate cu legume si carnita.de ex:paste cu rosii bucatele si carnita,orez cu legume si carnita,etc.poti sa ii pui si niste painica in mancarica dk nu ii pui deja.si sa ii dai si cereale.laptic ai incercat sa ii dai din beaker?succes la gasit haine frumo.
Andreea,felicitari pt noii dintisori.sanatate baiatului.
va doresc un weekend placut

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput